krzywuss pisze:
TVP? ale kogo dokladnie mam ogladac w tej telewizji? Tomasza Lisa? Jacka Zakowskiego? Jana Ordynskiego? .
gdzie i kiedy Żakowski ma swój program w TVP? Lis - hmmm, on chyba pracuje w eseldowskiej dwójce? Ciekawe jak wyjaśnisz, dlaczego jego zona wyleciała z Wiadomości?
To, że SLD ma program 2 rozgrzesza Was ? To, ze złodziej okrada staruszkę rozgrzeszy Was z podobnych postępków?
krzywuss pisze:
Odbije pileczke - a ty przeczytaj sobie GW, Przekroj, Newsweek, Przeglad, Dziennik. Posluchaj TokFM, Radia Zet, RMF FM, Eska.
zastanawiałeś się, skoro wszyscy Ci mówią, że nie jesteś wielbłądem, a Ty jedyny w to wierzysz, to czy przypadkiem nie mylisz się?
krzywuss pisze:
a na koniec - dla mnie roznica miedzy "twoimi mediami" a "moimi" jest taka, ze w "moich" ukazuje sie kwestie w sposob opisowy, a nie wartosciujacy - jako przekaz sformatowany, bez glebszego uzasadnienia faktycznego.
np Misja specjalna, Solidarni Pospieszalskiego i tym podobne.
http://www.youtube.com/watch?v=IOxrZsOEpdc, michał karnowski, wildstein, semka, ....
gratulacje dobrego samopoczucia.
No i ja - nie mam "swoich" mediów - Ty "swoje" masz.
krzywuss pisze:
Mowienie o faktach i zdarzeniach jest dla mnie duzo bardziej pociagajace niz sluchanie/czytanie ocen i opinii ludzi, ktorzy bronia swego status quo.
dalej ta sama pisowska śpiewka - przestępcy broniący się przed utrata wpływów.
to że nie uznajecie żadnych autorytetów poza Wielkim Bratem to jasne.
Ciekawe, kiedy się zorientujecie, że nie możecie wszystkim kazać myśleć tak jak chcecie. Byli tacy w Polsce, ale im się nie udało. Wy nie będziecie lepsi