Dzisiaj jest 10 lip 2025, 16:50

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
niezdolny do kompromisu,
- jeśli ciężko mu się porozumieć z przeciwnikami politycznymi i ideowymi to tylko chwała mu za to ,czy postawa polityczna PSL jest godna naśladowania?
wbrew wszystkiemu forsujący swoje zdanie,
-a któż już nawet nie z polityków tylko w naszym codziennym życiu nie lubi postawić na swoim.
dzielący Polaków,
-a co ma jak KWACH opowiadać dyrdymały że chce być prezydentem wszystkich Polaków, to jest dopiero populizm.
blokujący reformy,
-pamiętam za rządów PIS-LPR-SAMOOBRONA wiele wprowadzonych reform i akurat blokował kto inny
małostkowy,
-człowiek małostkowy to nade wszystko człowiek bez charakteru.No tego to raczej trudno odmówić J.K.
nie znoszący sprzeciwu,-
0czywiście ZUBEK znosi sprzeciw co widać na tym forum.
rusofob,
-uproszczenie na potrzeby dyskredytowania kandydata cecha którą na dobrą sprawę można zarzucić każdemu kto podda krytyce Rosję za konkretne działania.
germanofob,
-patrz jak wyżej tylko dotyczy Niemiec.
eurosceptyk,
-PIS oficjalnie był w referendum akcesyjnym za wejściem do UE a jego śp.brat podpisał traktat akcesyjny czyli bzdurny zarzut.
postrzegający świat poprzez pryzmat swoich kompleksów,
-to można zarzucić każdemu np.zubek nigdy nie zostanie prezydentem i to jest jego kompleks.
nie znoszący ludzi wykształconych, lub mądrzejszych od niego,
-ja również nie znoszę Bartoszewskiego.Niesiołowskiego,Gronicza i np zubka i jak mniemam są lepiej wykształceni niż ja co w rzeczywistości nie przeszkadza mi w niczym a juz na pewno nie jest moim kompleksem.
w walce politycznej nie gardzący "brudnymi" chwytami,
-każdy chwyt jest dozwolony o ile mieści się w granicach prawa aczkolwiek nie słyszałem żeby ktoś kto powiedział "Ty brudny Polaczku"został za to skazany. Natomiast powiedzenie "TY BRUDNY ŻYDZIE "Może taki przypadek stanowić.A i na tym forum udzielają się tacy co to zaraz straszą donosikiem do prokuratury.PRAWDA ZUBEK?
populista,
-zanudził bym was populistycznymi obiecankami PO ale w ich wydaniu to niespełnione obietnice a nie populizm.
zwolennik rządów twardej ręki,
-to raczej dobra cecha i jako przeciwnik d...kracji jak najbardziej jestem za i znam BARDZO WIELU LUDZI którym marzy się mała dyktatura byle by nie PROLETARIATU.
dekownik w czasach solidarności,
-to już poważny zarzut proszę o konkrety
wyrozumiały jedynie wobec swoich lojalnych żołnierzy,
-pewno dobrze go znasz że możesz to ocenić.
prezes i założyciel partii o charakterze wodzowskim,
-Partia Wodzowska piękna rzecz oto pozytywne przykłady z historii które znam J.Piłsudski,Benito Mussolini,Augusto Pinochet,Adam Gmurczyk,Roman Giertych no i oczywiście znienawidzony przez zubka ENDRIU LETTER.
nieprzejednany wobec swoich konkurentów wewnątrz własnej partii,
-byłeś zubek jednym z nich i dał ci to odczuć ROZUMIEM
gardzący ludźmi prostymi i biednymi,
-gdzie i kiedy
współpracował z Lepperem i Giertychem,
uhaaaaaauhaaaaaa to jedyny komentaż na jaki mnie stać.
NA KONIEC wyznam :brzydzę się takimi typami jak Bartoszewski,Niesiołowski,Palikot,Kutz,Wajda,Ty zubek i wieloma innymi którzy potrafią tylko lżyć i pomawiać.To są nasze tzw.ELITY ale to są Łże elity.A na wierzchu prócz śmietanki gromadzi się również SZUMOWINA i do takowej należycie i otym nie zapominajcie.

Cały czas to robię.
]:->

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 8:26 am ]
Chuck Norris jr ja na samym początku przedstawiłem swój typ a Ty na kogo zagłosujesz?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
jeśli ciężko mu się porozumieć z przeciwnikami politycznymi i ideowymi to tylko chwała mu za to
to kwestia zasadnicza: czy z przeciwnikiem należy się układać, szukać kompromisu i porozumienia, czy powinno się go zabić i zakopać? To oczywiście skrajności ;)
CICHY pisze:
Prezydent Polski to rzecz z wszech miar poważna
tak, nawet były prezydent, dlatego nie należy mówić o nim per
CICHY pisze:
KWACH
:grin:
CICHY pisze:
chce być prezydentem wszystkich Polaków, to jest dopiero populizm.
moim zdaniem prezydent, chciał nie chciał, jest prezydentem wszystkich Polaków.
CICHY pisze:
nie słyszałem żeby ktoś kto powiedział "Ty brudny Polaczku"został za to skazany. Natomiast powiedzenie "TY BRUDNY ŻYDZIE "Może taki przypadek stanowić.
może stanowić i w jednym i drugim przypadku, proszę o przykłady.
CICHY pisze:
wyznam :brzydzę się takimi typami jak Bartoszewski,Niesiołowski,Palikot,Kutz,Wajda,Ty zubek i wieloma innymi
no cóż, ja się nimi nie brzydzę, podobnie jak i Tobą, nie wiem, może robię błąd?

Tytuł:
pismak
pismak

turek, odniosę się do twojej wypowiedzi ale daruje sobie jej cytowanie bo nie ma potrzeby powielania jej.
Napiszę krótko: uległeś propagandowej nagonce telewizyjnej, ot co. "Jaśnie panom" z miesięcznym dochodem porównywalnym z twoim rocznym nie spodobało się, że ówczesny rząd wprowadził znamienną pomoc dla rodzin w Polsce. Każdemu w tym czasie z tych "panów" marzył się podatek liniowy (tfu.. żal, ze muszę jeszcze o nim pisać) a tutaj taki "lapsus" fiskalny. Zamiast zyskać ci co mieli już dużo to zyskali ci co mieli mało i to w dodatku posiadający dzieci. Przypomnę ci fakt, że obliczenia dotyczące tej ulgi były prowadzone dla kwoty około 500 - 550 zł na jedno dziecko. I to była kwota z którą budżet państwa bezpiecznie się równoważył. Szokiem dla tamtejszej opozycji był fakt, że tak powszechna i prospołeczna ulga zostanie wprowadzona w życie, ponieważ za każdych rządów oprócz koalicji AWS-UW rządy w zasadzie tylko odbierały przywileje społeczne lub wprowadzały dodatkowe obciążenia finansowe dla szarego obywatela. Żadne poważne ugrupowanie polityczne nie odważyłoby się zagłosować przeciwko tej uldze bo to równało się ze śmiercią polityczną wiec jedyny sposób to przelicytować się w wysokości i to do takich rozmiarów aby kosztem rozbicia równowagi finansowej państwa!!!! wygrać wojnę propagandową, jak ulał pasuje twój cytat:
turek pisze:
bo nikt przy zdrowych zmysłach nie podpisałby się pod autorstwem takiej ustawy, która zamiast wyciągać pieniążki od podatnika, to mu je oddaje ;) Oni zaryzykowali, bo liczyli na to, że nie przejdzie... ;)

Za sam fakt takiej zagrywki panów z PO postawiłbym pod trybunał stanu. Oczywiście rolą mediów było przedstawienie opinii publicznej całej winy wynikającej z działań rządu. Zrozumiałe były nerwowe zachowania niektórych ludzi w rządzie i parlamencie widzących zagrożenie dla budżetu. Dlatego też PO podwajając kwotę ulgi zadeklarowało poparcie dla niej. I teraz najważniejsza rzecz, otóż to rząd PIS , LPR i Samoobrony był na tyle sprawny i kompetentny, że uniósł ciężar takiego obciążenia. Nie dopuścił do załamania się finansów publicznych, ba wprowadził nawet pod koniec swojej kadencji zmniejszenie ilości i zwiększenie kwoty progów podatkowych. I na nic nie zdała się manipulacja w mediach.
Reasumując fakty są takie, że:
- ulgę wprowadzono za rządów koalicji PIS LPR i samoobrony
- mocno zawyżony poziom tej ulgi został przez tenże rząd utrzymany bez zawirowań w finansach publicznych
Ja ze swojej strony cieszę się tylko, ze społeczeństwo polskie dzięki bezkompromisowej walce PO mającej na celu "ujajenie" tej ulgi tak naprawdę zyskało podwójnie bo zamiast planowanej kwoty około 500 zł rocznie już po raz czwarty odpisze sobie kwotę ponad 1000 zł na dziecko :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Chuck Norris jr pisze:
Są sprawdzone zasady, że do polityki idzie się po osiągnięciu pewnego statusu materialnego.

przez kogo i gdzie sprawdzone? A jak sie ma do tych twoich "zasad" idea demokracji i reprezentacji calego narodu (calego- tzn takze niezamoznych obywateli) skoro ster wladzy maja dzierżyc "dorobieni"?

Chuck Norris jr pisze:
Są sprawdzone zasady, że do polityki idzie się po osiągnięciu pewnego statusu materialnego. Tych zasad nie stosuje się u nas z wielu powodów, ale może należałoby zacząć? Pozwalają one przynajmniej uwolnić kandydata od podejrzeń podatności na korupcję i naciski, nie mówiąc o tym, że dają mu niezależność i pewność siebie.

znasz takie powiedzenie - "kto ma 100 ten chce miec 200"? To nie ja jestem taki madry, ale cytuje sentencje z filmu "Vabank"... Tak wiec teze o niezaleznosci i niepodatnosci na korupcje w przypadku osoby "dorobionej" mozna sobie wsunac na polke pt. bajki.

A swoja droga, to szokuje mnie ukryta w twoim poscie teza, ze jak ktos jest niezamozny to bedzie szedl do wladzy po to by sie dorobic i to dorobic metodami kryminalnymi. I nie mow, ze tego nie napisales, bo tak wlasnie brzmi to co zacytowalem z twego posta.
Czy dla ciebie ludzie dziela sie tylko na biednych i bogatych? Nie dostrzegasz innych linii podzialu - np. cech charakteru i woli dzialania dla dobra wspolnego?

Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, 9:56 przez krzywuss, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

do makarona i krzywusa:
mam dla Was propozycję- obejrzyjcie sobie dzisiaj TVP, przeczytajcie Rzepę, Nasz Dziennik, posłuchajcie Polskiego Radia. ale - tak oczywiście w ramach eksperymentu- nie jako zwolennicy JarkaK, ale jako jego przeciwnicy. Załóżcie, że chcą was okłamać i zmanipulować. Starajcie się wyłapać próby takich działań ( np. dlaczego po raz kolejny to puszczają, dlaczego teraz o tym mówią, jaki jest rozkład akcentów w wiadomościach kraśkowych, jacy eksperci się wypowiadają, jacy publicyści mają swoje programy w najlepszych czasach antenowych itp.) Potem sprawdźcie w czyich rękach są te media. Jak się z tym czujecie? Obrzydliwe - prawda? :)

Tytuł:
pismak
pismak

zubek pisze:
mam dla Was propozycję- obejrzyjcie sobie dzisiaj TVP, przeczytajcie Rzepę, Nasz Dziennik, posłuchajcie Polskiego Radia

TVP? ale kogo dokladnie mam ogladac w tej telewizji? Tomasza Lisa? Jacka Zakowskiego? Jana Ordynskiego? ... to sa "piewcy PiSu" ? rozumiem dygresje, ale nie przemyslales kwestii do konca. Jak widzisz po wymienionych nazwiskach, TVP to nie jest sformatowane medium w stylu TVN, skoro pracuja tam tacy ludzie jak wymienieni, a ich stosunek do PiSu jest wiecej niz nienawistny. Nie zapominaj, ze ta "zawlaszczona" TVP jest "tylko w polowie" PiSu, druga polowka to SLD. SLD tez przyklada reke do tego co chciales przekazac?

Odbije pileczke - a ty przeczytaj sobie GW, Przekroj, Newsweek, Przeglad, Dziennik. Posluchaj TokFM, Radia Zet, RMF FM, Eska.

i co dalej? jakie masz pomysly?

a na koniec - dla mnie roznica miedzy "twoimi mediami" a "moimi" jest taka, ze w "moich" ukazuje sie kwestie w sposob opisowy, a nie wartosciujacy - jako przekaz sformatowany, bez glebszego uzasadnienia faktycznego. Mowienie o faktach i zdarzeniach jest dla mnie duzo bardziej pociagajace niz sluchanie/czytanie ocen i opinii ludzi, ktorzy bronia swego status quo. Czy Pospieszalski stosuje manipulacje czy pokazuje fakty? Czy Wildstein pokazuje fakty czy je tworzy? Dla mnie - zdecydowanie to sa ludzie pokazujacy fakty, a nie tworzacy je.... I pewnie, ze to musi niektorych bolec.

Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, 10:31 przez krzywuss, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
to kwestia zasadnicza: czy z przeciwnikiem należy się układać, szukać kompromisu i porozumienia, czy powinno się go zabić i zakopać? To oczywiście skrajności ;)

co Ty wkręcasz odpowiadaj na pytania .Na kogo głosujesz?

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 11:43 am ]
Chuck Norris jr pisze:
moim zdaniem prezydent, chciał nie chciał, jest prezydentem wszystkich Polaków.

Kolejna manipulacja

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 11:46 am ]
Chuck Norris jr pisze:
może stanowić i w jednym i drugim przypadku, proszę o przykłady.

Nie bądż ś
]:-> mieszny -otwórz oczy .czy Ty nie żyjesz w tej samej POLSCE co ja.Polsce poprawności politycznej gdzie autorytetami są kanalie.

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 11:48 am ]
Chuck Norris jr pisze:
no cóż, ja się nimi nie brzydzę, podobnie jak i Tobą, nie wiem, może robię błąd?

A ja się brzydzę i tym się różnimy.Osobiście wolę szczere okazywanie uczuć niż udawane.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
Są sprawdzone zasady, że do polityki idzie się po osiągnięciu pewnego statusu materialnego. Tych zasad nie stosuje się u nas z wielu powodów, ale może należałoby zacząć? Pozwalają one przynajmniej uwolnić kandydata od podejrzeń podatności na korupcję i naciski, nie mówiąc o tym, że dają mu niezależność i pewność siebie.
O to zapewne chodziło YELLO_35.

Dokładnie o to mi chodziło - dzięki Chuck.

Odechciało mi się wyjaśniać z prostej przyczyny - nie widzę sensu dysputy z kimś takim jak krzywuss :|

CICHY pisze:
Prym w tej właśnie jałowej dyskusji wiódł min. Yello_35 i o to tu chyba chodzi.Każdy temat można ośmieszyć i wykpić.

Jałowa faktycznie była...tak jak efekt całej zadymy...
Ośmieszyło się to w sumie samo - nie przeceniałbym tu mojego udziału ;)

btw - "min." czy "m.in."?

Chuck Norris jr pisze:
nie skupiajmy się więc na sprawach personalnych (YELLO_35 sobie poradzi), ale właśnie na meritum.

Ano właśnie :roll:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
btw - "min." czy "m.in."?

Żenada.Cytat z jednego z kultowych naszych seriali:"czep się swojej baby"jeśli to stanowi dla Ciebie problem.(aż taki problem).

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 11:54 am ]
Tak właśnie wygląda dyskusja z niektórymi na tym forum.

Tytuł:
pismak
pismak

krzywuss
Jak ktoś funkcjonuje w polityce 20 lat i sprawuje mandat posła przez cały czas to dostaje te uposażenie to jakim cudem nie jest w stanie mieć jakichś oszczędności? Jakieś kosztowne nałogi? Hazard, wódka, koks, dziewczynki, chłopaczki? Czy po prostu jest tak rozrzutny i nieudolny? Ja bym mu 10 zł nie pożyczył a co dopiero zrobił głową państwa. Jak ktoś o siebie samego nie umie zadbać to co dopiero o innych.
I tak wiem twoje media są super fajne i obiektywne, tworzone przez krystalicznie czystych i moralnych a moje media są wybiórcze, zakłamane, wspierają PO i sa tworzone przez agentów SB. Każda pliszka swój ogonek chwali.
CICHY
Ja widze że ci sie marzy władza która trzyma obywatela za pysk, ale to już przerabialiśmy.
Kanalie powiadasz, kanalią i zbrodniarzem to był właśnie Pinochet

Tytuł:
pismak
pismak

YELLO_35 pisze:
Odechciało mi się wyjaśniać z prostej przyczyny - nie widzę sensu dysputy z kimś takim jak krzywuss

traktuje to jako komplement, tym bardziej, ze nie potrafiles wyjasnic czy chocby "zaglaskac" tego co sam napisales opacznie - czyli szczerze, bez kalkulacji. Jesli chodzi o twoje poglady i "zasady" wszystko jest dla mnie jasne. I masz racje - nie ma sensu dalej wymieniac zdan, bo po co.

[ Dodano: Nie Maj 16, 2010 1:19 pm ]
xionc pisze:
I tak wiem twoje media są super fajne i obiektywne, tworzone przez krystalicznie czystych i moralnych a moje media są wybiórcze, zakłamane, wspierają PO i sa tworzone przez agentów SB. Każda pliszka swój ogonek chwali.

Masz racje - kazda pliszka swoj ogonek chwali. Moj "ogonek" nie ma nic wspolnego z SB, stad moja postawa i swiatopoglad jest taki jak tu widac.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
TVP? ale kogo dokladnie mam ogladac w tej telewizji? Tomasza Lisa? Jacka Zakowskiego? Jana Ordynskiego? .

gdzie i kiedy Żakowski ma swój program w TVP? Lis - hmmm, on chyba pracuje w eseldowskiej dwójce? Ciekawe jak wyjaśnisz, dlaczego jego zona wyleciała z Wiadomości?

To, że SLD ma program 2 rozgrzesza Was ? To, ze złodziej okrada staruszkę rozgrzeszy Was z podobnych postępków?

krzywuss pisze:
Odbije pileczke - a ty przeczytaj sobie GW, Przekroj, Newsweek, Przeglad, Dziennik. Posluchaj TokFM, Radia Zet, RMF FM, Eska.

zastanawiałeś się, skoro wszyscy Ci mówią, że nie jesteś wielbłądem, a Ty jedyny w to wierzysz, to czy przypadkiem nie mylisz się?

krzywuss pisze:
a na koniec - dla mnie roznica miedzy "twoimi mediami" a "moimi" jest taka, ze w "moich" ukazuje sie kwestie w sposob opisowy, a nie wartosciujacy - jako przekaz sformatowany, bez glebszego uzasadnienia faktycznego.

np Misja specjalna, Solidarni Pospieszalskiego i tym podobne. http://www.youtube.com/watch?v=IOxrZsOEpdc, michał karnowski, wildstein, semka, ....
gratulacje dobrego samopoczucia.

No i ja - nie mam "swoich" mediów - Ty "swoje" masz.

krzywuss pisze:
Mowienie o faktach i zdarzeniach jest dla mnie duzo bardziej pociagajace niz sluchanie/czytanie ocen i opinii ludzi, ktorzy bronia swego status quo.

dalej ta sama pisowska śpiewka - przestępcy broniący się przed utrata wpływów.
to że nie uznajecie żadnych autorytetów poza Wielkim Bratem to jasne.
Ciekawe, kiedy się zorientujecie, że nie możecie wszystkim kazać myśleć tak jak chcecie. Byli tacy w Polsce, ale im się nie udało. Wy nie będziecie lepsi

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

makaron pisze:
Za sam fakt takiej zagrywki panów z PO postawiłbym pod trybunał stanu
makaron pisze:
Ja ze swojej strony cieszę się tylko, ze społeczeństwo polskie dzięki bezkompromisowej walce PO mającej na celu "ujajenie" tej ulgi tak naprawdę zyskało podwójnie bo zamiast planowanej kwoty około 500 zł rocznie już po raz czwarty odpisze sobie kwotę ponad 1000 zł na dziecko
No to co makaronie? :roll: To Postawiłbyś przed TS, ale cieszysz się że dzięki ich zagrywce, Odliczasz 1000 zł, miast 500? :roll: :grin: :grin: :grin:
Reasumując od PiSu z koalicją Dostałbyś tylko 500 a PO dołożyło drugie tyle 8) Więc nie jest to pełną zasługa wyłącznie PiSu wraz z jego egzotyczną koalicją :smt058

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
jak ktos jest niezamozny to bedzie szedl do wladzy po to by sie dorobic
tak się, niestety, bardzo często dzieje i zaprzeczanie temu niczego nie wnosi.
Podziały pomiędzy ludźmi są różne, może nie podziały, tylko zróżnicowanie, matarialne jest jednym z wielu. Wątek dyskusji, w którym zabrałem głos dotyczył kwestii współzależności statusu materialnego i pełnionej funkcji społecznej. Tyle.
Staram się wypowiadać krótko i w konkretnych sprawach a nie dyskutować o wszystkim i o niczym, bo taka dyskusja jest, jak zauważył CICHY, właśnie jałowa.
Jemu odpowiadam tak: Jeśli w wyborach powszechnych Polacy wybierają prezydenta, to jest on prezydentem ich wszystkich, to dla mnie logiczne. Mogę nie akceptować wyboru, ale jestem Polakiem a on jest prezydentem Polski. Gdzie tu manipulacja?
Cytuj:
czy Ty nie żyjesz w tej samej POLSCE co ja.Polsce poprawności politycznej gdzie autorytetami są kanalie
czyimi autorytetami? Odpowiedz mi też, dlaczego używasz agresywnego języka, kiedy to nie jest wcale potrzebne? Dla podgrzania temperatury dyskusji?
Cytuj:
Osobiście wolę szczere okazywanie uczuć niż udawane
czy kwestionujesz szczerość moich intencji i wypowiedzi?
Aha, jeszcze to
Cytuj:
Chuck Norris jr napisał/a:
to kwestia zasadnicza: czy z przeciwnikiem należy się układać, szukać kompromisu i porozumienia, czy powinno się go zabić i zakopać? To oczywiście skrajności

co Ty wkręcasz odpowiadaj na pytania .Na kogo głosujesz?

odpowiadasz, jak przedstawiciel nacji często przez Ciebie przywoływanej: pytaniem na pytanie :grin: skąd w ogóle zakładasz, że będę głosował?

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
No to co makaronie? :roll: To Postawiłbyś przed TS, ale cieszysz się że dzięki ich zagrywce, Odliczasz 1000 zł, miast 500? :roll: :grin: :grin: :grin:

pod TS postawiłbym ich za to że, chcieli zdestabilizować równowagę finansową państwa!!!!
Dobrze wiesz, że mieli przewagę w sejmie (koalicja) i tak by uchwalili te ulgę, opozycja mogła jedynie "zabłysnąć" wnosząc poprawki. Mnie najbardziej razi to, że w imię walki politycznej gotowi byli zachwiać tak ważną rzecz jak stabilizacja finansowa państwa!!!!!!!!
turek pisze:
PO dołożyło drugie tyle 8) Więc nie jest to pełną zasługa wyłącznie PiSu wraz z jego egzotyczną koalicją

PO nie dołożyło tego świadomie, liczyli na to, że koalicja się wystraszy i odrzuci to w głosowaniu a oni będą mieli argument społeczny na walkę z PISem ale się przeliczyli. To jest zasługą rządu a przede wszystkim ludzi współpracujących przy zrównoważeniu budżetu. Nie uznaję zasługi PO bo nie mieli oni takiego zamiaru aby dać coś społeczeństwu, mieli tylko i wyłącznie w tym interes polityczny.
A tak na marginesie to wspomnę tylko jak tam z abonamentem RTV??? Obiecał Tusk, że go zlikwiduje po wygranych wyborach, jakoś mu to słabo idzie, nawet tylko tyle nie potrafi PO zrobić dla społeczeństwa???

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 671 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 45  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.