Dzisiaj jest 11 lip 2025, 21:22

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

gregor-85 pisze:
DragisA pisze:
PGE chce wpompować OSIEM melonów ojro w siatę samic

jakby Turów dostał takie "dofinansowanie" to byśmy mieli w Zgorzelcu prawdziwy gwiazdozbiór wraz z Filipovskim na czele

nie sztuka jkest miec takie dofinansowanie sztuka jest niemiec i odnosic sukcesy
a pozatym nawet jak bysmy mieli te osiem melonow euro to podejrzewam ze i tak nie potrafilibysmy ich wykorzystac
bo parafrazujac slynna bajke to nie wszystko miec bisko

Tytuł:
gaduła
gaduła

Piłkarski GKS ma w ciągu 3 lat dostać 18 mln złoty http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstra ... omosc.html

Tytuł:
obserwator
obserwator

kinio24 wiadomosc na PW

[ Dodano: Pią Mar 26, 2010 8:36 am ]
marek77 wiadomosc PW

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. PGE już wcześniej dało wyraz swojego zainteresowania inwestowaniem w sport w 3M. Siatką żeńską zarządza osoba, która wcześniej zarządzała w Sopocie koszem - innymi słowy osoba kompetentna. Takiej osobie powierzyć można duży szmal, ponieważ prawdopodobieństwo i ryzyko złych decyzji finansowych i personalnych jest mniejsze niz powieżenie takiego szmalu osobie, która nie ma zielonego pojęcia o "menadżerce".

2. PGE zainteresowane jest inwestowaniem w sport w duzych aglomeracjach i w dyscypliny, które sa na topie.

3. Duże pole do popisu przed prezesem Michalskim, jeżeli utrzyma posadę na następny sezon. Do zadań prezesa i spółki należy m.in. pozyskanie środków do prowadzenia klubu. Mam nadzieję, że Michalskiemu uda się pozyskać środki na następny sezon. Zresztą Tomczan rozmawiał w tej materii z prezesem i dokumenty odpowiednie już są. Może potrzeba tylko podpisu? Oby.

4. Można wiele mówić o "śledziach", ale ten klub daje przykład jak buduje się drużynę na europejskim poziomie. Metodycznie, krok po kroku. Troche czasu im zeszło aby znaleźć się tam , gdzie teraz są, czyli w najlepszej 8ce. Turów był tez na dobrej drodze,aby przynajmniej ocierać się regularnie o przedsionek euroligi, ale chyba z niej delikatnie mówiąc zboczył. Dlaczego tak się stało, niech sobie kazdy dopowie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Dlaczego tak się stało, niech sobie kazdy dopowie

nie trzeba tu duzo myslec-weszła polityka!! Saso F. sam mowił ze moglby wrocic do Turowa chetnie, jesli zniknie z klubu polityka.. przykra prawda a na dzien dzisiejszy nic sie nie da zmienic

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,3496 ... karzy.html kupując dziś biletosy na "Świeczki" widziałem, że zarezerwowano miejsca dla kibiców z Jarosławia... meczyk z delegacją przyjezdnych ludków zawsze ma swój smaczek ;-)

Zgodnie z tą nutą http://www.youtube.com/watch?v=63SmM6eOLsI basket to potęga jest i basta aleeee niestety gorzka prawda o Naszym wysłużonym blaszaku na Maratońskiej kole w oczęta:
Obrazek
http://piatakwarta.wordpress.com/2010/0 ... zgorzelec/

http://www.asseco.prokom.pl/index.php?o ... 66&lang=pl ....tak zdeczka "off topic" ale trzeba przyznać, że zaserwowano grecką tragikomedię :P Widok próbującego wtłoczyć się do taxi Radko porażający ]:->

http://www.sports.pl/Koszykowka/Skandal ... 1,931.html

Ostatnio zmieniony 26 mar 2010, 18:54 przez DragisA, łącznie zmieniany 4 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zobaczymy co zrobi POlska zgorzeleckiego okręgu POlityka! Wszyscy wiemy, że za to co się dzieje w klubie złego odpowiada kolesiowska układanka! Ja jestem bezpartyjny ale głosować mam prawo jak wszyscy dorośli posiadający prawo wyborcze. Jeżeli w klubie moim jest źle, na POllityków GS nikt zmusić nie może mnie! Turów! Michalski aut! Jak skowronki ćwierkają, to za zwolnienie Arka K. jeszcze trzeba będzie zapłacić a na zebranku kk z J.M. i zawodnikami obarczano go pogłoskami za jakieś nieprawidłowości!CO TU JEST K...A GRANE Z NASZYM KLUBEM!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Może potrzeba tylko podpisu? Oby.

Pewne rzeczy według mojej wiedzy są już ustalone. Dzisiaj coś ustalono.
mauzer pisze:
Jak skowronki ćwierkają, to za zwolnienie Arka K. jeszcze trzeba będzie zapłacić a na zebranku kk z J.M. i zawodnikami

Nie chcę się czepiać dlaczego KK piszesz z małej litery. Szacunek dla innych niż ja się jednak należy mauzer.
Arek K. zostawił tzw. kukułcze jajko. Jakie? Zapraszam Cię ciągle do rozmowy u Prezesa K.K.S.. Znasz mnie na tyle, że powinieneś mnie źle postrzegać. Uwierz mi, że nie lawiruję między pewnymi opcjami. Mam SWÓJ! punkt widzenia. Zrozumiałeś?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Arek K. zostawił tzw. kukułcze jajko. Jakie? Zapraszam Cię ciągle do rozmowy u Prezesa K.K.S.. Znasz mnie na tyle, że powinieneś mnie źle postrzegać. Uwierz mi, że nie lawiruję między pewnymi opcjami. Mam SWÓJ! punkt widzenia. Zrozumiałeś?

punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia... w tym wypadku będziesz miał bardzo podobny punkt widzenia do punktu siedzenia Prezesa KKS, nieprawdaż?

Arek K. zostawił kukułcze gniazdo, ale niestety niektóre osoby zwalniając go jeszcze bardziej zaszkodziły Klubowi i sobie. Spółka w momencie uprawomocnienia się wyroku będzie musiała wypłacić Panu Krygierowi odszkodowanie za zerwanie kontraktu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a mi sie wydaje ze tą afere z arkiem po prostu rozdmuchali niepotrzebnie bo był nie na reke komuś!!! skoro nikt w klubie sie nie skarżył a drużyna walczyła o najwyzsze cele w kraju jak i europie to nie rozumiem tego zwolnienia!! niby poszło o pieniądze, ale nikt nie bierze pod uwage ze mogl wziac pieniadze ktore lezaly na pozniej i cos z nimi zrobic na swoja korzysc ale krotkoterminowo, gdyz zaraz cala kasa sie zgadzala!!! nikt na tym nie ucierpiał ale jednak zrobili to powaznym powodem do zwolnienia.. moim zdaniem dlugo nie bedzie u nas takiego profesjonalisty jakim był Arek Krygier!!! w jeden sezon zrobił z przecietnej druzyny v-mistrza polski i druzyne która pokonywała Unics czy BC Kijów!!! ja tam bede go pamiętał za te osiągnięcia

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan czepiasz się! Dopiero cię poznaję! Jednak twój wpis dał mi do myślenia i odpowiem ci, że KK to grupa ok. 30 zapaleńców, którym faktycznie zależy na bezinteresownym dopingowaniu swojej ulubionej drużynie. Ale czym jest grupa 30 wobec wszystkich należących do stowarzyszenia? Przepraszam zapaleńców, nie pozostałych z kk!

[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 8:04 am ]
Ps. ostatnio widziałem się z Arkiem. Ma się o dobrze! Kiedy zapytałem czy wróciłby do nas. Nie powiedział, że nie! Myślę, że to kwestia wymiany ludzi kierującymi obecnym cyrkiem oraz większej autonomii dla KKS, czyli coś nie do przeskoczenia :cry:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Krzysiu i Bocheń przed meczem:
http://www.prw.pl/articles/view/15832/t ... -w-zasiegu

Michał zaś twierdzi:
Do końca rundy zasadniczej pozostały nam jeszcze dwa mecze. To one zdecydują o tym, które miejsce zajmiemy przed play-off. Rywalizacja między nami a Treflem jest wyrównana, ale nie możemy zapominać o pozostałych rywalach. Dlatego nie możemy wybiegać w przyszłość, bo spadniemy na niższą pozycję. Naszym aktualnym celem jest pokonanie Znicza i na tym wyłącznie się skupiamy. W bieżącym sezonie w naszym zespole było wiele wzlotów i upadków. Zmienił się trener, kilku zawodników, ale to juz za nami. Znaleźliśmy chemię w drużynie i teraz powinno być coraz lepiej.

W Treflu Stefan i Gruzin Giorgi zneutralizowani poprzez kontuzje, a więc "Renigasty" raczej do przodu tym bardziej, że przed dzisiejszymi derbami pełna mobilizacja w szeregach "Kociewskich Diabłów"
http://starogardgdanski.naszemiasto.pl/ ... egoria=676

[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 11:11 am ]
Replay meczu już dziś z wieczera na Te Fał Pe Szport od 21:15:
http://www.tvp.pl/program-telewizyjny?o ... 9&ch3=1751

[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 11:15 am ]
Lepiej późno niż wcale... czyli już za momencik już za chwileczkę face lifting oficjałki

http://www.ksturow.pl/turow.php?str=1&news=484

Ostatnio zmieniony 27 mar 2010, 11:08 przez DragisA, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

bedzie moze ktos nagrywal spotkanie turow - znicz??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jedyny pozytyw wyjazdu do wrocka na weekend - tvp wro z antenki :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Na http://ksturow.com/news.php nowy,czwarty odcinek TUR Time min. o meczu z Anwilem, Czarnymi, a także o dzisiejszym meczu ze Zniczem i kalkulacjach dotyczących miejsca w tabeli na koniec sezonu.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.