Dzisiaj jest 12 lip 2025, 11:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://picasaweb.google.com/www.zgorzel ... 4005032690

Tak nie "moszna"... jak wszyscy wyskakują na gołe klaty to samice również powinna obowiązywać zasada "no mercy" ;-)

Niby meczyk u siebie czyli "home sweet home" aleee po raz kolejny trzeba przełknąć gorycz porażki... Nasza czarna seria z zarazą = constans !
Obrazek

Tak jak już wcześniej wspominaliście bije po oczach wąski wachlarz opcji w ataku... jak trwoga to piła do Michała W. oraz Gray "Give Me The Ball". Ten pierwszy skutecznie podwajany wychodził ze skóry w pomalowanym, a Justin masę sił tracił na wypracowanie sobie czystych pozycji strzeleckich. Air Johnson może i zbiera z wysokości II piętra aleee w podkoszowych pieszczotach brakuje mu masy. Epizodzik El Profesorre to popisowe spowolnienie szybkiego kontrataku, a Nasz spec od obrony Kszysiu mega zagubiony i przestraszony. Najbardziej irytuje mnie brak pressingu podczas zaciętych końcówek... który to już mecz gdzie gonimy wynik w 4Q, a drużyna zaczyna ostrą pogoń ala kurczaki z odciętymi głowami dopiero na 2 minety przed finito meczu??

U włocławiaków widać, niesamowity "team spirit"... taniec w kółku graniastym przed meczem, a w jego trakcie cała ławka żywiołowo reaguje na parkietowe wydarzenia.
Obrazek
Ekwilibrystyczne wjazdy Szubiego odbierały mi mowę... ehhh koniec końcem zanucę pod nosem:

Kujawy Kujawy piękna okolica gdyby nie włocławek byłaby stolica ;-)

PEACE ]:->

[ Dodano: Nie Mar 14, 2010 1:13 pm ]
Przesłuchanie Igorrrrrrrra:
http://sport.tvp.pl/koszykowka/polska-l ... e-zrobilem

Foty:
http://www.wtkanwil.com.pl/index.php?o=galeria,1,264

http://foto.ziolo.eu/galeria/pge-turow- ... clawek/837

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 13:55 przez DragisA, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jednego Prezesa nie mamy! Pora na j.m. Nadal mam prześcieradełko jego dotyczące! Czekam na pomysły co z nim zrobić! Tomczan zawiodłem się na tobie! Tym, że biegałeś za mną na poprzednim meczu i mówiłeś, że ten k to wyjdzie w pierwszej kw. to złamie statut, tym że wyparłeś się mojemu bratu, że nie powiedziałeś mi, iż widziałeś dokumenty, tym że teraz rezygnujesz! Ja mogłem zrezygnować, bo byłem tylko kibicem i będę ale nie w kk. Moje odczucie i tylko moje! Za bardzo j.m. Cię wkręcił albo sam się wkręciłeś

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 13:42 przez mauzer, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

co z tymi koszulkami dla kibiców?? pisze tutaj bo w temacie dotyczącym koszulek ani świstak ani nikt kompetentny nie odpowiada na zadane pytania

Tytuł:
pismak
pismak

Chris pisze:
w jednym momencie na boisku dwóch Kenijczyków, Wysocki, Bochno i Lloyd

na forum basketa Chris tak oto obrazowo opisuje naszych "chudzielcow" :) a swoja droga jakze ofensywne to ustawienie powyzej.

aha, Tomczan - dales popis. Jestem pod wrazeniem. Taka cicha woda z Ciebie... tutaj pic na wode, glaskanie sie po .... plecach, a tak naprawde masz w sobie temperament...

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 15:15 przez krzywuss, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomski pisze:
Ich nie trzeba mobilizować poklepywaniem ,tam potrzebny jest defibrylator.W pierwszym rzedzie powstał odłam KK-Klub senira i zasłuzonych

No Tomski, pojechałeś po całości. Czy mnie też zaliczysz do tego grona?

Tytuł:
obserwator
obserwator

mauzer pisze:
Nadal mam prześcieradełko jego dotyczące! Czekam na pomysły co z nim zrobić!

nie boj nic cos sie wymysli bo cierpliwosc juz mi sie wyczerpala -

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

kinio24 PW

Tytuł:
obserwator
obserwator

juz odpisalem

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

kola67 pisze:
Tomski pisze:
Ich nie trzeba mobilizować poklepywaniem ,tam potrzebny jest defibrylator.W pierwszym rzedzie powstał odłam KK-Klub senira i zasłuzonych

Sławek, dobrze wiesz, że ani Tomkowi, ani mi, nie chodzi o Ciebie, Jurka, czy Krzyśka, tylko o starszych "kibiców" na prawo od Jurka.
Szlag mnie trafia, że tacy ludzie tkwią w "KK"!!! a do tego jeszcze są eksponowani w pierwszym rzędzie! Żenada!!!
Jeżeli mamy rozliczać Tomczana, to rozliczajmy, odwołujmy i cholera wie jeszcze co, nawet spalmy na stosie po odprawieniu Świętej Inkwizycji, ale nie za ten gest, bo to dla mnie śmieszne. Jest u nas w kraju prawnie zabronione "używanie" środkowego palca? Nic mi o tym nie wiadomo. Ci co podnoszą takie larum, niech się zastanowią, czy warto "rzucić kamieniem".
Uważam, że nasz "KK" zmierza w złym kierunku. Całowanie się po dup.ch z ochroną i policją nie przystoi, tak samo jak za kilka srebrników sponsoringu na mecz wyjazdowy nadstawianie czterech liter i tańczenie jak nam ktoś zagra (już nawet gwizdania nam zakazano, żeby przypadkiem nie obrazić czyjegoś majestatu).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

andrzej.p pisze:
Jeżeli mamy rozliczać Tomczana, to rozliczajmy, odwołujmy i cholera wie jeszcze co, nawet spalmy na stosie po odprawieniu Świętej Inkwizycji

uuu chyba jeszcze kogoś trzyma po sobocie :lol:
andrzej.p pisze:
Jest u nas w kraju prawnie zabronione "używanie" środkowego palca?

oczywiście że nie ale jest to powszechnie uznawane za obraźliwy gest i tym bardziej nie przystoi "prezesowi".. Wojtek Szawarski powiedział słowne znaczenie tego gestu w strone kibica na meczu i został ukarany przez PLK karą finansową ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
andrzej.p pisze:
Jeżeli mamy rozliczać Tomczana, to rozliczajmy, odwołujmy i cholera wie jeszcze co, nawet spalmy na stosie po odprawieniu Świętej Inkwizycji

uuu chyba jeszcze kogoś trzyma po sobocie :lol:
andrzej.p pisze:
Jest u nas w kraju prawnie zabronione "używanie" środkowego palca?

oczywiście że nie ale jest to powszechnie uznawane za obraźliwy gest i tym bardziej nie przystoi "prezesowi".. Wojtek Szawarski powiedział słowne znaczenie tego gestu w strone kibica na meczu i został ukarany przez PLK karą finansową ;)

...słowa, to słowa. Jest na to paragraf, a na gest jest? To co jest "powszechnie uważane za...", jest tylko uważane, więc nie widzę problemu, i bez rozkminek proszę, bo coś albo jest, albo nie. A poza tym, komu pokazał? księciu Karolowi? Chyba nie, bo wyżej rzeczony jutro przybywa dopiero :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Miałem już się nie wypowiadać na tym forum, ale po wczorajszym i decyzji Tomczana krótki tekst.

dla wątpiących jeżeli chodzi o środkowy palec, można sobie narobić kłopotów i oto jest dowód http://tinyurl.com/yhe4ors

a teraz już do samego Tomka:

Dziękuję! Dziękuję, że odchodzisz i nie uparłeś się jak głupi, że gest w stronę kibiców Anwilu nie był prowokacyjny. Brawo pokazałeś, że masz 'cojones' i wiesz, że trzeba odejść. Gratuluje i szkoda mi trochę, że nastąpiło to po takiej prostej prowokacji ze strony Anwilowców.

Dziękuję również ANWILOWCOM, którzy może w końcu pokazali Zgorzelcowi jak się powinno kibicować!

a teraz do pewnych osób, którzy tutaj mówią, że Tomczan nic takiego nie zrobił... otóż dobrze, że cała sytuacja nastąpiła po meczu, a nie w trakcie. Prowokowanie kibiców jakiejkolwiek drużyny w taki sposób prowadzić może tylko i wyłącznie do jednego - ZADYMY :smt021

Ostatnio zmieniony 14 mar 2010, 16:51 przez szamo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

http://sportowa.com.pl/klub/aktualnoci/ ... si-decyduj

Hala na 3,000 ludzików to według nowego Zarządu PLK oczywista oczywistość... i jak tu negocjować z PGE na temat wieloletniej współpracy skoro na dzień dzisiejszy nie spełniamy obligatoryjnych wymogów... "głucho wszędzie, ciemno wszędzie, co to będzie, co to będzie" :-?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kola67 pisze:
Tomski pisze:

Człowieku ,Ty jesteś jeszcze żwawy i dajesz radę :D .I przede wszystkim wiesz o co w tym sporcie,jak i w kibicowaniu chodzi.
Natomiast Ci o których piszę ja i Andrzej siedzą troszeczke dalej i z reguły sa lekko zwieszeni.Niejaki jasiu 27 co mecz,w momencie kiedy śpiewamy,z uporem maniak dmucha w trabkę :smt021 .
Chyba że z życiowego dmuchania tylko takie mu pozostało :roll: .Obok niego w tym rzedzie jest jeszce kilku i tam zdecydowanie trzeba mamontowac defibrylator!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

andrzej.p pisze:
coś albo jest, albo nie

Boga i powietrza też nikt nie widział a wszyscy wierzą że jest bo tak sie ogólnie przyjeło.. podobnie z tym gestem-ogólnie jest przyjęty jako gest obraźliwy i nie ma dyskusji na ten temat..

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.