Cytuj:
Ja niestety nie opluwam
No nie nikogo nie oplujesz bo to co wylatuje z twych ust pada na twoja własną brodę.
Hehe człowieku zastanów się skoro nie plujesz to po co zakładałeś spluwaczkę?
Hah i po co w niej pisałeś.
Prze-ca ty nie plujesz
Agent Tomasz aka. Krzysztof?
Cytuj:
Co było dalej na razie nie wiem, bo jeszcze nie odsłuchałem pełnego zapisu audio z zebrania...ale pewnie takich perełek w Twoim wykonaniu było więcej...
Cytuj:
W trakcie rozpatrywania mojej sprawy mnie poprawił raz - Ciebie 5
Ten wątek rozbawił mnie najbardziej.
No bo jak to , nie potrzebowałeś wsparcia , poprawek a jednak ciebie także poprawiano?
I to w tym momencie nie jest ważne ile razy , ważne jest że po tak długim okresie ( od początku twojej "zabawy" z KK TUR ) to ciebie poprawki się nie powinny tyczyć.
Jednak nie oceniam ani ciebie ani Tomka , błądzenie należy do natury człowieka a pomyłki zdarzają się najlepszym.
Jednak na przyszłość nie bądź tak pewnym siebie.
Cytuj:
Zawsze bazuję na swoim nazwisku i zapewniam, że zgłaszam potencjalnemu sponsorowi, iż nie jestem już członkiem KK, a pieniądze "wyciągam" w związku z zaufaniem, jakim mnie darzą sponsorzy.
Zaufanie zaufaniem , ale czy dofinansowanie nie bazuje na tym że kojarzony jesteś z KK Tur?
Z resztą ja nie wnikam w sprawy finansowe to jest moje jedyne pytanie w tej sferze.
Cytuj:
grengo napisał/a:
stowarzyszenie
grengo napisał/a:
Stoważyszenie
Błędy popełniać może każdy ale aż chce mi się to powiedzieć ( z nieukrywana satysfakcją ) : Grengo sięgnij do słownika