Dzisiaj jest 17 lip 2025, 17:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

darofrt pisze:
Ale przed meczami po hali paradujesz wturoszowskiej kurtce cz to nie przeszkadza w pracy?

Ależ bardzo i dlatego zawsze ją zdejmuję na hali, natomiast zdjęć na zewnątrz nie wykonuję, abym to robił w kurtce. O swoim przywiązaniu do barw pisałem wyżej więc sądzę, że zadowoliłem Twoją ciekawość.

[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 8:17 am ]
Tak dla przypomnienia podaję Twoją wypowiedź z forum na Oficjalnej Stronie KK z 5 lutego:
Tomczan pisze:
Tomczan
Re: Wyjazd do Starogardu G.

W obecnej chwili jest zapisanych ok.20 osób.
Jeżeli uda się zorganizować ten wyjazd, jako sponsorowany to nawet niepełny autobus pojedzie.

Czyżbyś zapominał co obiecujesz? Chyba tak Tomczanie, bo mi też obiecałeś uzasadnienie przed Walnym i nadal go nie otrzymałem, mimo to, że Walne już było. Nadal mi nie podałeś powodów usunięcia mnie, bo nie wskazałeś konkretów, tylko paragrafy. Jak Ty to potrafisz pisać potrzebny jest lekarz - ale z tego co widzę - musi to być specjalista od amnezji.

[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 8:48 am ]
Tomczan pisze:
Pan Inspektor nie był moim wsparciem. Miał tylko głos doradczy i doskonale wiesz, że poprawiał zarówno Ciebie, mnie, jak i inne osoby w kwestiach formalnych.

W trakcie rozpatrywania mojej sprawy mnie poprawił raz - Ciebie 5, innych upomnień nie pamiętam, ale Ty pewnie tak,bo jak pokazuje cytat powyżej - masz doskonałą pamięć.

Ostatnio zmieniony 01 mar 2010, 8:18 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No cóż grengo. Nadal starasz się wskazać coś co tylko Ciebie dotyczy. Zacznij czytać wszystkie posty ze zrozumieniem a nie tylko takie, na które będziesz miał pokrętną formę wypowiedzi. Odnośnie zapisów audio to pozdrów Jasia. Wykorzystywanie dzieci do takich celów... fe. Może się mylę??? Jesteś tak totalnie małostkowy, że nawet do takich rzeczy się posuwasz w celu wyłowienia perełek z moimi wypowiedziami. Obfitych połowów. Tylko błędów nie robią Ci co nic nie robią. Dlatego tak mało błędów w swoim działaniu na rzecz K.K. miałeś. Napisz coś o swoim prywatnym stowarzyszeniu. Do czego Ci służy? Kogo reprezentujesz? Co masz na celu? I przede wszystkim jaki Klub Kibica w MPKK reprezentujesz? Dlaczego tak unikasz tego tematu?? Zaszkodzi Ci w czymś?? Czy dalej bazujesz na swoim nazwisku, które już nie powinno być łączone z K.K. "TUR", a w związku z którym wyciągasz pieniądze???Byłeś, minąłeś, odszedłeś.
Moralność to Twój największy problem.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

sodoma i gomora w klubie a Wy nadal jak dzieci sie opluwacie personalnie. Wstyd!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
sodoma i gomora w klubie a Wy nadal jak dzieci sie opluwacie personalnie. Wstyd!

Przepraszam ze swojej strony.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Napisz coś o swoim prywatnym stowarzyszeniu. Do czego Ci służy? Kogo reprezentujesz? Co masz na celu? I przede wszystkim jaki Klub Kibica w MPKK reprezentujesz? Dlaczego tak unikasz tego tematu??

1. Nie jest to moje prywatne stowarzyszenie (przecież wiesz - byłeś w Starostwie po dane stowarzyszenia)
2. Stoważyszenie służy mi do organizacji VI MPKK
3. Reprezentuję Sympatyków Koszykówki Zgorzeleckiej zrzeszonych w tym stowarzyszeniu.
4. Na celu mam organizację VI MPKK (zrozum wreszcie)
5. SSKZ
6. Nie unikam tematu, ale z rozkoszą przyglądam się jak bardzo boli cię niewiedza w tym temacie.
Tomczan pisze:
Czy dalej bazujesz na swoim nazwisku, które już nie powinno być łączone z K.K. "TUR", a w związku z którym wyciągasz pieniądze???

Zawsze bazuję na swoim nazwisku i zapewniam, że zgłaszam potencjalnemu sponsorowi, iż nie jestem już członkiem KK, a pieniądze "wyciągam" w związku z zaufaniem, jakim mnie darzą sponsorzy. Wiem, że dla ciebie to trudne do zrozumienia, ale przez 20 lat prowadzenia własnej działalności gospodarczej wielu ludzi poznało mnie ku twojemu niezadowoleniu z dobrej strony.

Dr. Dre pisze:

Masz rację, wstyd. Ja niestety nie opluwam, więc i nie przepraszam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
stowarzyszenie

grengo pisze:
Stoważyszenie

to jak w końcu?? :lol:

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
grengo pisze:
stowarzyszenie

grengo pisze:
Stoważyszenie

Nosil wilk razy kilka poniesli i wilka :smt044

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Ja niestety nie opluwam

No nie nikogo nie oplujesz bo to co wylatuje z twych ust pada na twoja własną brodę.
Hehe człowieku zastanów się skoro nie plujesz to po co zakładałeś spluwaczkę?
Hah i po co w niej pisałeś.
Prze-ca ty nie plujesz

Agent Tomasz aka. Krzysztof?

Cytuj:
Co było dalej na razie nie wiem, bo jeszcze nie odsłuchałem pełnego zapisu audio z zebrania...ale pewnie takich perełek w Twoim wykonaniu było więcej...

Cytuj:
W trakcie rozpatrywania mojej sprawy mnie poprawił raz - Ciebie 5

Ten wątek rozbawił mnie najbardziej.
No bo jak to , nie potrzebowałeś wsparcia , poprawek a jednak ciebie także poprawiano?
I to w tym momencie nie jest ważne ile razy , ważne jest że po tak długim okresie ( od początku twojej "zabawy" z KK TUR ) to ciebie poprawki się nie powinny tyczyć.

Jednak nie oceniam ani ciebie ani Tomka , błądzenie należy do natury człowieka a pomyłki zdarzają się najlepszym.
Jednak na przyszłość nie bądź tak pewnym siebie.

Cytuj:
Zawsze bazuję na swoim nazwisku i zapewniam, że zgłaszam potencjalnemu sponsorowi, iż nie jestem już członkiem KK, a pieniądze "wyciągam" w związku z zaufaniem, jakim mnie darzą sponsorzy.

Zaufanie zaufaniem , ale czy dofinansowanie nie bazuje na tym że kojarzony jesteś z KK Tur?
Z resztą ja nie wnikam w sprawy finansowe to jest moje jedyne pytanie w tej sferze.

Cytuj:
grengo napisał/a:
stowarzyszenie

grengo napisał/a:
Stoważyszenie

Błędy popełniać może każdy ale aż chce mi się to powiedzieć ( z nieukrywana satysfakcją ) : Grengo sięgnij do słownika :smt050 :smt050

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

gregor-85 pisze:
grengo napisał/a:
stowarzyszenie

grengo napisał/a:
Stoważyszenie

Przepraszam bardzo za popełniony błąd, wstyd :oops: mi jak ]:->
zrobiłem to z rozpędu i nie sprawdziłem przed umieszczeniem tutaj: mea culpa!!!

Winno być: stowarzyszenie

[ Dodano: Wto Mar 02, 2010 8:52 pm ]
Avaddon18 pisze:
Zaufanie zaufaniem , ale czy dofinansowanie nie bazuje na tym że kojarzony jesteś z KK Tur?

Zapewniam Ciebie i wszystkich czytelników, że po wejściu do sponsora informuję, że nie występuję w imieniu i na rzecz KK. Jeśli chcesz Avvadon, to mogę zabrać Cię kiedyś na rozmowę do sponsora- zobaczysz jak to jest i czegoś się przy okazji nauczysz (pozyskiwanie środków). Zapraszam Cię.

Tytuł:
pismak
pismak

Dzięki Krzysiu za zaproszenie.
Jednak nie skorzystam po 1 sprawa środków jak pisałem nie interesuje mnie ( oprócz słownego wyjaśnienia tej jednej kwestii ) , po 2 zbyt mało czasu posiadam aby wybrać się do Zgorzelca ( praca , dziewczyna , matura , egzaminy zawodowe ).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W dniu jutrzejszym, tj. 04.03.2010.(czwartek) o godz.17.00. w hali sportowej, Zarząd K.K. "TUR" w porozumieniu z Prezesem Michalskim zorganizował spotkanie z Trenerem Urlepem. Spotkanie jest przeznaczone tylko dla Członków K.K. "TUR". Po zakończeniu spotkania będzie można obserwować trening drużyny. W spotkaniu wezmą udział także Adam Wójcik i Konrad Wysocki.
W imieniu Zarządu zapraszam wszystkich Członków K.K. na to spotkanie. Będzie to niepowtarzalna okazja do zadania szeregu pytań Trenerowi, jak i przedstawicielom koszykarzy.
Pozdrawiam.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Czyli prezesuncio zamknal buzie KK, ktore na sobotnim meczu pewnie teraz bedzie grzeczne :(

Tytuł:
VIP
VIP

informacja do grengo i tomczana:

Wasze wycieczki personalne, opluwanie siebie nawzajem itp. spowodują, że dostaniecie obaj bana na tym forum. Ktoś mądry już wyżej napisał: spotkajcie się na żywo na "solo" i nie zmuszajcie ludzi do czytania tak niskich merytorycznie postów.

Ostatnia szansa od teraz.

Tymczasem wracamy do tematu.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Wreszcie Alex zająłeś stanowisko w tej "śmiesznej sprawie", co zajrzę na forum to stwierdzam, że opluwanie nie ma końca. Niestety to już rozprzestrzeniło się na inne wątki, nawet spluwaczka nie pomaga - masakra. Wiele osób wzywało do zakończenia tego konfliktu na spotkaniu twarzą w twarz. Czy ktoś wreszcie to zakończy ?
Pozdrawiam zainteresowanych i czytających ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Aleks - przyjąłem do wiadomości i mam nadzieję, że będziesz obiektywny w swojej ocenie przy banowaniu i właściwie ocenisz kto kogo atakuje.
Pozdrawiam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.