Dzisiaj jest 17 lip 2025, 17:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Natomiast co do Gnidy Roku to rzeczywiście zniżyłem się z poziomem wpisów do poziomu grenga. Obiecuję, że nie będę już czerpał wzorców z osób, które kierują się rozumem neandertalczyka, choć chyba w tym przypadku znowu kogoś obraziłem. Mam na uwadze oczywiście neandertalczyka. :lol: :roll:

Czy ty w swoim mózgu masz zakodowane tylko jedno: ubliżać komuś, kto jest ci niewygodny. Dostosowałem się poziomem do twoich wypowiedzi i powiem ci na koniec, że lepiej być gnidą roku niż "zlewem", bo każdy kto miał okazję służyć w armii wie jakimi przesłankami i poziomem inteligencji dysponowali podoficerowie zawodowi (zlewy).

Zejdź już ze mnie i jeżeli nie potrafisz dyskutować merytorycznie, to zaprzestań rozmowy w ogóle. Nie potrafisz odpowiadać w prosty sposób na pytania, tylko wiecznie coś kręcisz. Starasz się wszystkim pokazać jaki jesteś cacy, ale gregor85 wyjaśnił to bardzo dokładnie: ze wsi możesz wyjechać, ale wieś z ciebie nie wyjdzie nigdy.

Co do wypowiedzi dr-a Dre : tak masz rację - i cieszę się, że tak to postrzegasz, że wina leży w każdym z nas (dotychczasowych prezesów) po trosze.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
bo każdy kto miał okazję służyć w armii wie jakimi przesłankami i poziomem inteligencji dysponowali podoficerowie zawodowi (zlewy).

No cóż, widzę, że chyba przeżywasz jakąś traumę związaną z mundurem. To się nadaje do leczenia. Powinni sobie lekarze poradzić z tak beznadziejnym przypadkiem choroby.
A tak dla Twojej wiedzy Straż Graniczna, w której służyłem nie jest wojskiem.
grengo pisze:
Zejdź już ze mnie

W ogóle na Ciebie nie wchodziłem i nie zamierzam.
Chcę tylko abyś pogodził się z tym, że zgodnie z wolą Walnego nie jesteś Członkiem K.K. .
Zajmij się swoim stowarzyszeniem a nasze pozostaw w spokoju.
Czy tak trudno Ci coś takiego zrobić?

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo nie byłem w wojsku ale dowiedziałem się od wuja jak wolał aby go nazywano zlewem czy parówką.
I nie uwierzysz ale od PARÓWY woli zlew'a.
Bo zlew pejoratywnie określa podoficera zawodowego , ale parówą aby kogoś nazwać trzeba mieć powód , tym gorzej dla PARÓWY jeśli się taka ksywka przyjmuje.
Powiedz mi proszę raz jeszcze dlaczego wciąż chcesz powodować "kłótnie"?
Nie masz przypadkiem swojego stowarzyszenia?
Nie trzeba się nim zająć?
Pokaż odrobinę honoru i odejdź z twarzą. Nie pogrążaj się.
Prawda jest taka że już zawsze tak będzie iż opozycje ( Zarząd KK vs. Grengo Dream Team) będą się gryzły nawet wtedy gdy ktoś głośniej pierdnie.

Więc dajcie na luz.
Proszę cię Tomek zrób tak jak wcześniej : olej te wypociny będące ostatnia "deską ratunku" Grenga.
A i ciebie Grengo proszę skończ.
Starcza nam już negatywna postawa drużyny po co jeszcze więcej zamętu w KK robisz??

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
A tak dla Twojej wiedzy Straż Graniczna, w której służyłem nie jest wojskiem.

A czy nie były to Wojska Ochrony Pogranicza, którym poza zmianą nazwy nic się nie zmieniło - nawet mundury. Oczywiście pamiętam, że z MON przeszło to pod MSWiA itd., ale nadal była to formacja wojskowa - prawda?

Tomczan pisze:
Chcę tylko abyś pogodził się z tym, że zgodnie z wolą Walnego nie jesteś Członkiem K.K.

Pogodziłem się już przed Walnym.

Tomczan pisze:
nasze pozostaw w spokoju.
Czy tak trudno Ci coś takiego zrobić?

Bardzo, tym bardziej, że byłem jego jednym z założycieli i żal patrzeć jak się za Waszą sprawą pogrąża.

Avaddon dzieciaku tylko tyle: zważ na słowa, bo za smarkaty jesteś, aby sobie aż tak pozwalać. No chyba, że nie nauczył Cię nikt szacunku do starszych od Ciebie osób.

Ps. I tak na koniec powiem, że kończę z personaliami - zaczynam nadal pokazywać knoty w KK.

Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 15:08 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
waż na słowa, bo za smarkaty jesteś, aby sobie aż tak pozwalać. No chyba, że nie nauczył Cię nikt szacunku do starszych od Ciebie osób.

Uwierz szanuję ciebie.
Już za samo założenie KK Tur.
Za te lata kibicowania.
Jednak podałem tobie tylko ostrzejszą wersję przykładu.
Bo łagodnie nie podziała , a gdy się do człowieka ostrzej mówi to i zaczyna patrzeć na sprawę od tzw "pupki strony".

Cytuj:
Bardzo, tym bardziej, że byłem jego jednym z założycieli i żal patrzeć jak się za Waszą sprawą pogrąża.

Każdy kij ma dwa końce , ktoś musiał zapoczątkować te pogrążanie i według mnie to jesteś TY.

P.S Gdy kończą się tobie argumenty i pretensje zaczynasz troszkę pod sprawy osobiste podjeżdżać.

Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 15:25 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Avaddon18 pisze:
Cytat:

Każdy kij ma dwa końce , ktoś musiał zapoczątkować te pogrążanie i według mnie to jesteś TY.

Fakt. Grengo jak założył ten KK to zapoczątkował jego upadek, bo gdyby go nie założył, to dziś nie byłoby miłościwie nam panującego zarządu i tych dzikich jazd pomiędzy nimi :P

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
akt. Grengo jak założył ten KK to zapoczątkował jego upadek, bo gdyby go nie założył, to dziś nie byłoby miłościwie nam panującego zarządu i tych dzikich jazd pomiędzy nimi

Też ale bardziej chodzi mi że szum który podnosi Grengo ( niepotrzebnie moim zdaniem bo można także mówić w twarz chyba że chce się pokazać ludziom ) rodzi hałas.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
nadal była to formacja wojskowa - prawda?

Paramilitarna z zachowaniem stopni wojskowych. Ja byłem starszym sierżantem sztabowym Straży Granicznej.
grengo pisze:
Ps. I tak na koniec powiem, że kończę z personaliami - zaczynam nadal pokazywać knoty w KK.

Nie ma problemu. Jedyne czego żałuję to tego, że nie pokazałem wszystkim w jaki sposób były prowadzone przez Ciebie dokumenty w K.K. . Myślę, że audyt tutaj byłby jak najbardziej na miejscu, aby wykazać Twoje knoty w K.K. .
A ! Nie zapomnij w skarbówce rozliczyć sprzedanych biletów z Łodzi ]:-> .
Widzisz. Mimo wszystko martwię się o Ciebie Krzysiu :P :cry:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Spotkajcie się oko w oko i dajcie se po r.ju to może wam ulży. :smt026 :smt026 :smt026
To tylko moja propozycja ]:-> ]:-> ]:->
Wstydzą się za was wszyscy kibice Turowa.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

pzpn pzpn ppppzzzzppnnnnnnnnnnnn

hahahahaha
jesteście tak słabi jak nasz turów hahahahahaha
wielki klub kibica
śmiechu warte tomczan i spólka kontra grengo samotny jeździec
nawet niechcecie wiedzieć co ludzie o was myślą bo w pupie to macie tylko miedzy soba wojne robicie
a wyjazd z waszego kk a może aa nikt nie jedzie !! skandal !!
to po co sie zapisujecie ?? dwa miesiące temu pisałem rozwiązać sodoma i gomora i spokój bedzie !! i wojny koniec ]:-> pisaliscie ze sie pogodzą !! gówno prawda
do admina zablokowac tomczana i grengo na drzewo ich wywalić niech POLSKA sie z nas nie śmieje !!
buraki buraki buraki buraki buraki buraki :smt084

Ostatnio zmieniony 05 mar 2010, 21:07 przez mruczek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mruczek jesteś gość!!! Niedzielny!!! znam takie pismo, ale go nie czytam. Niemniej jest w Twoim wpisie duuuuuuuużo racji.
Przypomnij mi, bo słabo u mnie z pamięcią kiedy to ktokolwiek obiecywał, że się pogodzimy?
Na drzewo to może i trzeba, ale z takimi aktywistami jak Ty.
Poszukaj sobie buraków w domu, a jak nie znajdziesz, to spójrz w lustro!!!
Jeżeli Tobie nikt nie ubliża, to nie rób tego w stosunku do innych. A wojnę moją i Tomczana potraktuj jako przerywnik w Twoich jakże mądrych i trafnych komentarzach, których tu na forum mamy okazję czytać bez liku (łącznie 9).

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:10 pm ]
Tomczan pisze:
A ! Nie zapomnij w skarbówce rozliczyć sprzedanych biletów z Łodzi ]:->

Nie zapomnę ...
a skąd Ty to wiesz skoro taki byłeś wierny kibic, że zająłeś miejsce na wyjazd i olałeś mecze w Łodzi, a teraz chcesz się do czegokolwiek przypiąć (...)...
...pamiętaj jak rozliczyć pobierane od ludzi z poza KK pieniądze na wyjazdy (niesłusznie zresztą)...

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:12 pm ]
Poproszę o audyt mojej i Twojej dokumentacji i zobaczymy... Po co się kłócić - niech to ocenią fachowcy...

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:13 pm ]
Przecież wypisywanie wstecznych uchwał to nic wielkiego - prawda?

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:20 pm ]
Może faktycznie aby uciąć wszelkie spory spotkajmy się na neutralnym gruncie poddając się opinii fachowców i niech oni ocenią jak jest dobrze. Czy po mojemu, czy może po Twojemu. Ja jestem otwarty. Zresztą zawsze byłem i nigdy nie musiałem korzystać na zebraniu ze wsparcia Pana inspektora ze Starostwa na zebraniu, bo zawsze wiedziałem jak to zrobić (poprowadzić zebranie), czego Ty akurat nie umiałeś. Nawet nie potrafiłeś sklecić poprawnego zdania o głosowaniu, czy też o dyskusji nad wnioskiem... No ale cóż widać Ty wiesz lepiej. A jak pamiętasz zanim rozpatrywałeś moją sprawę, zostałeś pięciokrotnie poprawiony przez pana inspektora na nasz wniosek o błędy formalne z Twojej strony.
Co było dalej na razie nie wiem, bo jeszcze nie odsłuchałem pełnego zapisu audio z zebrania...ale pewnie takich perełek w Twoim wykonaniu było więcej...

Ostatnio zmieniony 28 lut 2010, 23:21 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mam pytanie do Grengo czy czarna kurtka z logiem TUROWA sa barwami klubowymi?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

darofrt pisze:
Mam pytanie do Grengo czy czarna kurtka z logiem TUROWA sa barwami klubowymi?

Jak najbardziej. Jest to prezent od Roberta Skibniewskiego z czasów, kiedy grał w Turowie. Nosze ją zawsze w okresie jesienno-zimowym, co zresztą sądząc po Twoim wpisie nie zostało nie zauważone.

[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:42 pm ]
Jak widzisz więc nie wstydzę się barw ani przynależności klubowej (tym bardziej, że grałem dla Turowa przez 8 lat), ale niektórym ciężko pojąć, że na meczu jestem w pracy i nie mogę uzewnętrzniać swojego zamiłowania.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ale przed meczami po hali paradujesz wturoszowskiej kurtce cz to nie przeszkadza w pracy?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Może faktycznie aby uciąć wszelkie spory spotkajmy się na neutralnym gruncie poddając się opinii fachowców i niech oni ocenią jak jest dobrze.

Jestem również za.
grengo pisze:
Zresztą zawsze byłem i nigdy nie musiałem korzystać na zebraniu ze wsparcia Pana inspektora ze Starostwa na zebraniu

Pan Inspektor nie był moim wsparciem. Miał tylko głos doradczy i doskonale wiesz, że poprawiał zarówno Ciebie, mnie, jak i inne osoby w kwestiach formalnych.
Co do mnie to rzeczywiście miałem tremę z powodu prowadzenia tak ważnego zebrania. Robiłem to pierwszy raz. Cóż pierwsze koty za płoty. Następnym razem będzie lepiej :lol:
Pozdrawiam i czekam na propozycję terminu spotkania w w. w. celu.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.