mruczek jesteś gość!!! Niedzielny!!! znam takie pismo, ale go nie czytam. Niemniej jest w Twoim wpisie duuuuuuuużo racji.
Przypomnij mi, bo słabo u mnie z pamięcią kiedy to ktokolwiek obiecywał, że się pogodzimy?
Na drzewo to może i trzeba, ale z takimi aktywistami jak Ty.
Poszukaj sobie buraków w domu, a jak nie znajdziesz, to spójrz w lustro!!!
Jeżeli Tobie nikt nie ubliża, to nie rób tego w stosunku do innych. A wojnę moją i Tomczana potraktuj jako przerywnik w Twoich jakże mądrych i trafnych komentarzach, których tu na forum mamy okazję czytać bez liku (łącznie 9).
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:10 pm ]
Tomczan pisze:
A ! Nie zapomnij w skarbówce rozliczyć sprzedanych biletów z Łodzi
Nie zapomnę ...
a skąd Ty to wiesz skoro taki byłeś wierny kibic, że zająłeś miejsce na wyjazd i olałeś mecze w Łodzi, a teraz chcesz się do czegokolwiek przypiąć (...)...
...pamiętaj jak rozliczyć pobierane od ludzi z poza KK pieniądze na wyjazdy (niesłusznie zresztą)...
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:12 pm ]
Poproszę o audyt mojej i Twojej dokumentacji i zobaczymy... Po co się kłócić - niech to ocenią fachowcy...
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:13 pm ]
Przecież wypisywanie wstecznych uchwał to nic wielkiego - prawda?
[ Dodano: Nie Lut 28, 2010 11:20 pm ]
Może faktycznie aby uciąć wszelkie spory spotkajmy się na neutralnym gruncie poddając się opinii fachowców i niech oni ocenią jak jest dobrze. Czy po mojemu, czy może po Twojemu. Ja jestem otwarty. Zresztą zawsze byłem i nigdy nie musiałem korzystać na zebraniu ze wsparcia Pana inspektora ze Starostwa na zebraniu, bo zawsze wiedziałem jak to zrobić (poprowadzić zebranie), czego Ty akurat nie umiałeś. Nawet nie potrafiłeś sklecić poprawnego zdania o głosowaniu, czy też o dyskusji nad wnioskiem... No ale cóż widać Ty wiesz lepiej. A jak pamiętasz zanim rozpatrywałeś moją sprawę, zostałeś pięciokrotnie poprawiony przez pana inspektora na nasz wniosek o błędy formalne z Twojej strony.
Co było dalej na razie nie wiem, bo jeszcze nie odsłuchałem pełnego zapisu audio z zebrania...ale pewnie takich perełek w Twoim wykonaniu było więcej...