Dzisiaj jest 17 lip 2025, 23:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:

katrin89m napisał/a:
Najlepsze było długie spojrzenie Kamińskiego w stronę KK...

Kto to?

a Ty pokazujesz jaki z Ciebie kibic Turowa ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

gregor-85 pisze:
ale to KK dostaje znizki na karnety i zarezerwowany sektor i to KK jest od tego żeby drzeć mordy i kibicowac cały mecz.

Za karnet na RS zapłaciliśmy 300 zł, to o jakich zniżkach mówisz?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

gregor-85 pisze:
Dr. Dre pisze:

katrin89m napisał/a:
Najlepsze było długie spojrzenie Kamińskiego w stronę KK...

Kto to?

a Ty pokazujesz jaki z Ciebie kibic Turowa ;)

Nie obrażaj się za moje słowa... Wyluzuj

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kola67 pisze:
gregor-85 pisze:
ale to KK dostaje znizki na karnety i zarezerwowany sektor i to KK jest od tego żeby drzeć mordy i kibicowac cały mecz.

Za karnet na RS zapłaciliśmy 300 zł, to o jakich zniżkach mówisz?

o takich że sektor naprzeciw KK choć ma taką samą widocznośc płacił 350. pozatym jako KK macie pewne ulgi i przywileje wiec zachowujcie sie jak na kibiców przystało i kibicujcie druzynie a nie medialne szopki odstawiacie. już widze ile osób zrezygnuje z KK jak Turów w tym sezonie zajmie gorszą pozycje niz w ostatnich 3 latach skoro przestajecie kibicować bo przegrali na wyjeździe..

Tytuł:
rekrut
rekrut

gregor-85 pisze:
pozatym jako KK macie pewne ulgi i przywileje

Być może o czymś nie wiem. Jeżeli możesz rozwiń temat.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

gregor-85 pisze:
kibicujcie druzynie a nie medialne szopki odstawiacie

Jaki zabawny koleżka… Czy śpiewanie i klaskanie kwalifikuje się do "szopki"? Ha ha ha ha ha ha ha ha ha Rozkazywać możesz swojemu ptaszkowi a nie kibicom i to w dodatku z KK. ha ha To niezależne stowarzyszenie :smt026

[ Dodano: Pon Lut 15, 2010 9:40 am ]
gregor-85 pisze:
już widze ile osób zrezygnuje z KK jak Turów w tym sezonie zajmie gorszą pozycje

Prawdziwy kibice PGE Turów Zgorzelec wierzą że będziemy MISTRZEM POLSKI.

Malkontentów i maruderów nam nie trzeba. PA PA PA

Ostatnio zmieniony 15 lut 2010, 9:40 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Czy śpiewanie i klaskanie kwalifikuje się do "szopki"?

dobrze wiesz że chodzi mi o cichą kwarte o której wpominały również media

Dr. Dre pisze:
Rozkazywać możesz swojemu ptaszkowi a nie kibicom i to w dodatku z KK

heh w dodatku z KK?? a za kogo wy sie uważacie?? jestescie takimi samymi kibicami jak reszta osob zgromadzonych na hali. niezalezne stowarzyszenie? co roku włazicie w d..e prezesowi zeby miec ten sektor wiec o niezaleznosci sie nie wypowiadaj moze "smieszny koleżko"..

Dr. Dre pisze:
Prawdziwy kibice PGE Turów Zgorzelec wierzą że będziemy MISTRZEM POLSKI.

chciałbym i życzę im tego, ale jak nie to co? pewnie bedziecie wieszać na nich psy że tak strasznie niby kibicujecie a oni sie nie starali..

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

gregor-85 pisze:
jestescie takimi samymi kibicami jak reszta osob zgromadzonych na hali.

Niby tak, ale osobiście wole KK bo kibicuje na meczu a Ty siedzisz i tylko patrzysz,( do czego masz oczywiście prawo). i to w dodatku wszystkie 4Q, a jak KK zastrajkowało 1Q to masz pretensje.
Miej do siebie, że nic nie robisz w kwestii dopingu. Kibic się znalazł ha ha ha .

gregor-85 pisze:
niezależne stowarzyszenie? co roku włazicie w d..e prezesowi zeby miec ten sektor wiec o niezaleznosci sie nie wypowiadaj moze "smieszny koleżko"...

Za to Twoja postawa jest bardzo niezależna...ehh...nic nie robiąc i tylko krytykując wszystkich i wszystko. Typowo "polskie" narzekanie.
Zrobisz cos lepszego pogadamy, tak to: "nie chce mi się z Tobą już gadać"

Dr. Dre pisze:
Prawdziwy kibice PGE Turów Zgorzelec wierzą, że będziemy MISTRZEM POLSKI.

i tyle w tym temacie, .........cukrowy!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Niby tak, ale osobiście wole KK bo kibicuje na meczu a Ty siedzisz i tylko patrzysz,( do czego masz oczywiście prawo). i to w dodatku wszystkie 4Q, a jak KK zastrajkowało 1Q to masz pretensje.
Miej do siebie, że nic nie robisz w kwestii dopingu. Kibic się znalazł ha ha ha

a co Ty o mnie wiesz?? nie wiesz jak sie zachowuje na meczu wiec sie nie wypowiadaj przynajmiej w tej kwestii a co do ostatniego zdania to lepiej byc cukrowym niz zwykłym ;) sie szczycisz mianem KK a nie wiesz kim jest Wojciech Kamiński więc lepiej niech Ci sie nie chce ze mną gadać bo za bardzo nie masz o czym ;) kibic sie znalazł.. zapewne od czasów sukcesów Saso i spółki

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

gregor-85 pisze:
a co Ty o mnie wiesz?? nie wiesz jak sie zachowuje na meczu wiec sie nie wypowiadaj przynajmiej w tej kwestii

Jak nie jak tak - było widać i słychać w 1Q ciszzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaa
i pisk parkietu...bezcenne

gregor-85 pisze:
a co do ostatniego zdania to lepiej byc cukrowym niz zwykłym ;) sie szczycisz mianem KK

:smt021 nie jestem KK ....ha ha :smt082 :smt082 :smt082 a na mecze chodzę od 1962 roku :smt082 :smt082 :smt082 wystarczy? czy aby być kibicem trzeba od czasów wojny I czy II .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no to respekt jak chodzisz na mecze prawie pół wieku mając 34 lata :smt082 co do ciszy jak sam to okresliłes też jest formą dopingu. nie ma sensu dłuzsza polemika gdyż jak przystało na leśnego dziada masz klapki na oczach i ślepo bedziesz wygłaszał swoje racje :) powodzenia

Tytuł:
pismak
pismak

Się tu żrecie ostro widzę :D

Drogi Gregor-85 zwrócę tylko uwagę na jedną sprawę. Cisza nie była wynikami drużyny. Gdyby jedynym powodem, było to, że przegrali - wtedy fakt, byłoby to najgłupsze co może być. Czyli kibicujemy jak są wyniki. Ale, ale...

Otóż cisza (jak można przeczytać wcześniej) była spowodowana tym, że zawodnicy nie walczyli. Nie angażowali się w spotkanie, przechodzili obok... biorąc za to fajną kasę. Być może dla Ciebie była to paranoja, ale ja myślę, że zawodnicy zrozumieli (w końcu było to w mediach objaśnione, dlaczego była ta cisza) i zaczną WALCZYĆ! Bo tego każdy od nich oczekuje. Przecież logiczne, że raz się wygrywa, raz nie. Ale powiedz mi, że gdyby oni zagrali na maxa to wygrałaby z nimi Polonia 2011... To irracjonalne.

A co do Twojego zdania o KK, to możesz mieć jakie chcesz. Ale powiem Ci, że jest tam teraz niewiele osób, które naprawdę byłoby z zespołem NA DOBRE i ZŁE. Taki mankament sukcesu drużyny. Pomyśl, że śledzie mają gorzej, bo Ci kibice jacy przeszli za Asseco do Gdyni poszli TYLKO za wynikami zespołu, a nie za klubem.

Pozdrawiam i obyśmy już więcej nie musieli tak "mobilizować" zawodników.

Tytuł:
pismak
pismak

Tur16 pierwszy chyba raz w 101% zgadzam się z tym co napisałeś.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

i ja również sie zgadzam i chcę zaznaczyć tu że rozumiem powód tej ciszy. co innego jeśli ktos robi cokolwiek z zamiłowania do drużyny a inna sprawa gdy komuś odechciewa sie kibicować bo nie obejrzał kolejnego zwyciestwa zespołu. w tym przypadku Dr.Dre własnie jest taka osobą moim zdaniem, zwyczajne buractwo które uważa fakt że sa w KK za synonim najlepszego kibica a jak sie okazało nie wiedział kim jest Kamiński gdy ktoś o nim wspomniał.. i niby że nie trzeba znać nazwisk? w takim razie komu kibicujecie? druzynie? drużyna to zawodnicy a zawodnicy to nazwiska, tak samo trenerzy. jeśli ktoś mi chce wmówić że jest kibicem a nie wie kto zbudował dość ciekawy zespół z Brownem czy Pinkneyem w składzie to ja nie mam wiecej pytan, pozostaje sie tylko grzecznie usmiechnąć i podziekować za bezsensowną rozmowe.

tur16 pisze:
Ale powiem Ci, że jest tam teraz niewiele osób, które naprawdę byłoby z zespołem NA DOBRE i ZŁE

sam skwitowałeś to o czym mówie ;) dobrze że chociaz niektórzy będąc w KK to zauważają

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
inna sprawa gdy komuś odechciewa sie kibicować bo nie obejrzał kolejnego zwyciestwa zespołu

Taka osoba to nie kibic , a zwykły pseudo~

Cytuj:
drużyna to zawodnicy a zawodnicy to nazwiska

Tu się nie zgodzę , drużyna do kilkanaście osób które oddają w całości serce temu co robią. Rozumieją się bez słów i wiedzą ze kibice są zawsze z nimi. Nie tłumaczą się durnie po przegranej , a obiecują poprawę i obietnicy dotrzymują. To jest drużyna , i takiego czegoś obecnie brakuje mi u kilku naszych graczy.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.