Krzychu (gerngo), mam do Ciebie pytanie.
Czy jest prawdą, że założyłeś (założyliście) stowarzyszenie mające na celu organizację Mistrzostw Polski Klubów Kibica? Pytam Ciebie bezpośrednio, bo nie lubię plot, a Ty nigdy od jednoznacznych odpowiedzi nie uciekasz.
Jeżeli jest to prawdą, to mam kilka następnych pytań, a jeżeli nie, to rzecz jasna nie odpowiadaj na nie, bo stają się one retorycznymi .
1. Czy Walne Zebranie odwołało Cię z funkcji Prezesa KK „Tur” z powodu nie wywiązywania się przez Ciebie ze swoich obowiązków, bądź np. z powodu rażącego naruszenia regulaminu? Czy ktoś z obecnych zarzucił Tobie, że byłeś złym Prezesem? O ile dobrze pamiętam, to zrezygnowałeś sam, podając za przyczynę obowiązki rodzinne (popraw mnie, jeżeli się mylę).
2. Jeżeli zrezygnowałeś sam, a w tej chwili zakładasz Stowarzyszenie, to czy nie uważasz, że jest to nieco niejasne (Dr. Jekyll & Mr. Hyde?)? Skoro chciałeś organizować MPKK, to trzeba było to robić będąc Prezesem. Doświadczenie masz z roku poprzedniego, ludzi chętnych do pomocy też, więc o co chodzi?
3. Jeżeli celem w/wym. Stowarzyszenie jest organizacja MPKK, to, czy przypadkiem nie działasz wbrew Zarządowi KK „Tur”? Z tego co wiem, to jeszcze nie jesteś poza KK, bo o tym zdecyduje Walne zebranie.
Nie zrozum mnie źle. Ja co do organizacji MPKK mam też swoje subiektywne zdanie, ale obecny Zarząd, który został wybrany w prawomocnym głosowaniu postanowił tak, a nie inaczej i musimy się z tym pogodzić, albo odwołać Zarząd, powołać nowy, który takie mistrzostwa zorganizuje. Uważam, że takie działania prowadzą do rozłamu i niczego dobrego nie przynoszą.
Pozdrawiam.
W związku z tym, że Krzysiek przebywa obecnie na urlopie i nie ma dostępu do "matrixa" udzielił mi odpowiedzi telefonicznej.
Zainteresowani zapewne w niedługim czasie też się dowiedzą WTF?
PzDr.-All&Peace.