Dzisiaj jest 17 lip 2025, 22:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Komisja hazardowa z jej bezdennością nie dorasta wam wszystkim do pięt.

Jaro28 ma rację, nie kończcie tej farsy, w momentach kryzysu osobowościowego, wystarczy otworzyć wątki klubu kibica na tym forum i wszystko wraca do normy patrząc na zachowanie, podejście, moralność osób szczerzących tu do siebie kły.

To nie ludzie, to wilki - mawiał klasyk. Parafrazując do zaistniałej sytuacji - to nie ludzie, to clowny.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

jaro28 pisze:
grengo pisze:
nie przychodź, ja nie serwuję browaru

Tak sobie czasem czytam te wasze przepychanki...to normalnie lepsze jest niż Mazurska Noc Kabaretowa...nie kończcie tego...podoba mi się.. :smt026

Podpisuję się pod Twoim postem jaro :smt023 . Ja mam polewkę :smt044.
PzDr.4-All

Tytuł:
obserwator
obserwator

A ja powiem tak.
Tomczan zaczyna znów w swoich wypowiedziach podgrzewać atmosferę. Widać że facet ma mało ikry i tylko umie pitu-bajdu a na normalne posty odpowiedzieć nie potrafi. Jak widzę na czerwono KK TUR to wiadomo że będzie ciekawie. Nawet spluwaczka nie daje tych emocji bo Tomuś rozciąga to na całość forum. Jego wybór ale ważne że czyta nasze posty i bije się z emocjami ale to jego sprawa. ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dlaczego nikt nie napisał nic na temat wyjazdu moze ci co nie mogli czy nie chcieli jechać nast razem sie zastanowią jak poczytają choć troche co stracili...np osiedlanka czy emocje zafundowane przez pana kanara!! swoją drogą pozdrawiam pana kanara i wysyłam mu serdeczne F* you!!

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Krzychu (gerngo), mam do Ciebie pytanie.
Czy jest prawdą, że założyłeś (założyliście) stowarzyszenie mające na celu organizację Mistrzostw Polski Klubów Kibica? Pytam Ciebie bezpośrednio, bo nie lubię plot, a Ty nigdy od jednoznacznych odpowiedzi nie uciekasz.
Jeżeli jest to prawdą, to mam kilka następnych pytań, a jeżeli nie, to rzecz jasna nie odpowiadaj na nie, bo stają się one retorycznymi .
1. Czy Walne Zebranie odwołało Cię z funkcji Prezesa KK „Tur” z powodu nie wywiązywania się przez Ciebie ze swoich obowiązków, bądź np. z powodu rażącego naruszenia regulaminu? Czy ktoś z obecnych zarzucił Tobie, że byłeś złym Prezesem? O ile dobrze pamiętam, to zrezygnowałeś sam, podając za przyczynę obowiązki rodzinne (popraw mnie, jeżeli się mylę).
2. Jeżeli zrezygnowałeś sam, a w tej chwili zakładasz Stowarzyszenie, to czy nie uważasz, że jest to nieco niejasne (Dr. Jekyll & Mr. Hyde?)? Skoro chciałeś organizować MPKK, to trzeba było to robić będąc Prezesem. Doświadczenie masz z roku poprzedniego, ludzi chętnych do pomocy też, więc o co chodzi?
3. Jeżeli celem w/wym. Stowarzyszenie jest organizacja MPKK, to, czy przypadkiem nie działasz wbrew Zarządowi KK „Tur”? Z tego co wiem, to jeszcze nie jesteś poza KK, bo o tym zdecyduje Walne zebranie.
Nie zrozum mnie źle. Ja co do organizacji MPKK mam też swoje subiektywne zdanie, ale obecny Zarząd, który został wybrany w prawomocnym głosowaniu postanowił tak, a nie inaczej i musimy się z tym pogodzić, albo odwołać Zarząd, powołać nowy, który takie mistrzostwa zorganizuje. Uważam, że takie działania prowadzą do rozłamu i niczego dobrego nie przynoszą.
Pozdrawiam.

W związku z tym, że Krzysiek przebywa obecnie na urlopie i nie ma dostępu do "matrixa" udzielił mi odpowiedzi telefonicznej.
Zainteresowani zapewne w niedługim czasie też się dowiedzą WTF? ;)
PzDr.-All&Peace.

Ostatnio zmieniony 10 lut 2010, 15:42 przez andrzej.p, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Tomczan pisze:
http://www.turkk-..../

Tomczan poczekaj do nowego sezonu z tym nowym forum. To aktualne jest OK. Nie rób rewolucji w trakcie sezonu! Od nowego można spróbować. W nowym sezonie będzie trochę zmian jak kiedyś napisałeś. Jeśli Turów będzie jeszcze w ogóle w PLK. Jeśli nie, to przynajmniej zostanie ciekawe świadectwo po nas kibicach, na tym forum. Niezależnym! To Twoje można bardzo szybko wyłączyć, np. kiedy kasa się skończy albo decyzją polityczną zostanie zlikwidowane. Szybko będzie można uciąć narzekanie po stracie PLK Niezależne jest lepsze. Coś może po nas zostanie.

P.S. Oczywiście forum KK Tur będzie tam gdzie Ty zadecydujesz, ale reszta to już nie Twoja jurysdykcja

Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 8:29 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
To Twoje można bardzo szybko wyłączyć, np. kiedy kasa się skończy albo decyzją polityczną zostanie zlikwidowane.

TO NIE JEST MOJE FORUM.
JAKO KLUB KIBICA "TUR" MAMY OFICJALNĄ STRONĘ INTERNETOWĄ.
NIC ZA NIĄ NIE PŁACIMY, BO JEST NA DARMOWYM SERWERZE.
A POLITYKA NAS NIE TYKA. :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

W tym wypadku słowo "polityczną" użyłem w szerszym kontekście, więc tyka tyka...

Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 18:47 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

alex a to nie jest reklama .

Tomuś już zapowiedział że wkrótce wypowiedzi tylko tutaj a nie na Twoim forum a inne tematy kasujesz :smt021

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez ktoś, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To co robimy dzisiaj jakąś akcje z cichą pierwsza kwartą, aby pokazać naszym, że grają nie tylko dla siebie ale głównie dla nas kibiców !!! ???

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja mam mieszane uczucia. Z jenej strony tak, a z drugiej to pokażmy, że mimo porażki nadal ich wspieramy. Ja tam się dostosuje :P

P ]:-> zdr ]:-> .

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

najbardziej trzeba dopingowac polakow pospiewajmy troche ,,Polska Biało-Czerwoni"
i ,,Hej polacy chcemy zwyciestwa"

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
Ja mam mieszane uczucia. Z jenej strony tak, a z drugiej to pokażmy, że mimo porażki nadal ich wspieramy. Ja tam się dostosuje :P

P ]:-> zdr ]:-> .

Już 8 razy pokazywalismy że to MY mamy jaja i że wspieramy nasze dziadostwo,może więc nadszedł czas aby pokazać że mamy takiego dziadostwa dosyc i oczekujemy gry na miarę ich zarobków i naszych wydatków.

Tytuł:
pismak
pismak

Sprawa jest jedna. Fakt, że mało czasu zostało, ale... Cisza w 1Q i napis - "pokażcie nam wolę walki/zaangażowanie", żeby się nie zastanawiali, czemu taki "protest". I że nie chodzi o brak zwycięstw, tylko o ich styl. :)

No raz już była cisza w 1Q i wtedy chodziło o to, że zawodnicy nie przybijają piątek i olewają naszych kibiców na wyjazdach. Od tamtego czasu, nie było już takich sytuacji, czyli nauczyli się. Bo wbrew pozorom, oni wiedzą jaka to męka grać przy ciszy.

Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 13:46 przez tur16, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

tur16 pisze:
napis - "pokażcie nam wolę walki/zaangażowanie",

Transparent był by dobrym pomysłem

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.