Dzisiaj jest 17 lip 2025, 18:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Ojciec moralności...DZYZYS tem człowiek doprowadzi mnie do szału... W tym KK to jak w naszym parlamencie . Opozycja wyciągnie wszelkie potknięcia ... Panie Grengo a może tak na parlamentarzystę? Moze tam niespełnione ambicje. Szkoda że LPR nie jest juz u władzy idealnie ideowo wpasowany. Nie pić , nie palić , sex dla prokreacji. Zastanawia mnie czy ten człowiek nie robi jakichś prowokocji.

[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 11:59 am ]
Dodam jeszcze w Libercu piwo było na hali i czy ktoś tam robił zadymy? Ja pamiętam całkiem dobry doping. U nas same zakazy. Jeśli ktoś zachowywał się „niezgodnie z ogólnie panującymi zwyczajami” nie jedzie czy nie wchodzi na mecz. To proste, pamiętam jak w Libercu pewien ziomek przesadził to go wyprowadzono z hali i była kulturka i dobra zabawa trwa nadal. Uczmy się od Czechów profesjonalnego podejścia do widowiska sportowego. Państwo wielkości Dolnego śląska a obiektów sportowych jak w całej Polsce.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Ojciec moralności...DZYZYS tem człowiek doprowadzi mnie do szału... W tym KK to jak w naszym parlamencie . Opozycja wyciągnie wszelkie potknięcia ... Panie Grengo a może tak na parlamentarzystę? Moze tam niespełnione ambicje. Szkoda że LPR nie jest juz u władzy idealnie ideowo wpasowany. Nie pić , nie palić , sex dla prokreacji. Zastanawia mnie czy ten człowiek nie robi jakichś prowokocji.

A co ci nie pasuje? Każdy ma prawo na forum publicznym do wyrażania swoich opinii.Zastanawiam się czy ty przypadkiem nie jesteś jednym z prowokatorów, bo kiedy ja przestaję polemizować z kimś na zasadzie jakiegoś porozumienia, to ty wyskakujesz jak przysłowiowy Filip z konopii i zaczynasz dopie....anie się do mnie. Zbastuj proszę. Nie podobają ci się moje wpisy, to nie czytaj ich, nie będzie bolało. O ile ty masz zapędy polityczne, to jeszcze masz czas aby się zgłosić, mnie w to nie mieszaj.
Z tego co widzę bardzo długo udzielasz się na tym forum. Liczba ta jasno wskazuje na to, że nie chcesz prowokować. To wychodzi tak samo z siebie, prawda?

Jako uzupełnienie dodam, że nie jestem członkiem KK, ale skąd ty masz to wiedzieć jak jesteś tu dopiero od 8 dni.

Ostatnio zmieniony 15 sty 2010, 12:13 przez grengo, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Witam.
Przypominam wszystkim osobom, które wyjeżdżają na mecz do Poznania, że wyjazd odbędzie się o 11.00. w niedzielę 17.01.2010. .
Jednocześnie zapraszam do przybycia pod Centrum Sportowe przy ul. Maratońskiej o 10.45. .
Zaznaczam, że na miejscu w Poznaniu, każdy uczestnik wyjazdu będzie musiał ponieść koszty związane z zakupem biletu w cenie 12 zł. .
Proszę również, aby każdy wziął ze sobą nożyczki i kilka kolorowych czasopism w celu cięcia konfetti, które może nam się przydać na tym meczu lub na najbliższych u nas.
Pozdrawiam i życzę spokoju w drodze, jak również udanego widowiska.

Ostatnio zmieniony 15 sty 2010, 12:48 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

grengo pisze:

A co ci nie pasuje? Każdy ma prawo na forum publicznym do wyrażania swoich opinii.

owszem, chętnie z niego korzystam

grengo pisze:

wyskakujesz jak przysłowiowy Filip z konopii i zaczynasz dopie....anie się do mnie. .

Jesteś w tej kwestii, wzorem nauczycielem. Boli prawda? chętnie bym przytoczył pewne przykazanie ale wiary w tą "niską" polemikę nie będę mieszał.

grengo pisze:

na zasadzie jakiegoś porozumienia

cieszą mnie te słowa

grengo pisze:

to nie czytaj ich, nie będzie bolało.

Nie da się, poruszyłeś temat więc się odniosłem

grengo pisze:
jesteś tu dopiero od 8 dni.

Twoja dogłębna analiza wskazuje na to, że jestem tu nowy. TAK.

Odniosłeś się do tematu prohibicji a ja powiadam Ci. Nie uszczęśliwiaj ludzi na siłę. Jeśli było jakieś zdarzenie w tym awtobusie to niech go rozwiązuje ludzie którzy tam byli. Ciebie tam chyba nie było?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tu alkohol akurat nie ma za dużego wpływu, chodzi bardziej o ludzką mentalność... można przecież sie napić kulturalnie, bo wszystko jest dla ludzi jak to mówią tylko trzeba znać umiar...umiar swojego zachowania po spożyciu... wiekszość tego pseudo zarządu KK delikatnie to ujmując włazi w d..e prezesowi Michalskiemu a podczas takich wyjazdów zamiast cieszyć sie że sa inni kibice chętni do jeżdzenia i ogladania swojej drużyny to jakby patrzą z góry na innych.. ktoś sie czuje lepszy niż inny kibic?? jeśli ta "lepszość" polega na chlaniu to fakt-najlepszy KK w Polsce ;) wiem że staroświeckie poglądy i święte przekonanie co do swoich racji nie pozwala przyjmować słów krytyki starszym członkom KK ale taka jest prawda-Zgorzelec sie was wstydzi.

KK potrzebuje młodej krwi i świeżych poglądów, pomysłów a w tym cyrku, bo inaczej tego nazwac nie mozna całosc przypomina PZPN-jest sobie prezes który jest przekonany że jedynie on jest przeznaczony do piastowania tego stanowiska. przykry obraz..

Tytuł:
rekrut
rekrut

Święte słowa gregor-85,wypowiedziałeś sie chyba za większość kibiców.Brawo.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Dodam jeszcze w Libercu piwo było na hali i czy ktoś tam robił zadymy? Ja pamiętam całkiem dobry doping.

A ja pamiętam, że z meczu na mecz (szczególnie w 2 sezonie Ulebu) większość ludzi stała po kiełbaski i browar, a mecz miała głęboko w d... i zbytnio nie śpieszyła się z powrotem na halę by oglądać mecz. Ich wybór, ale po co jechali na mecz - czeski browar i kiełbasę mogli spożyć np. w którymś z libereckich lokali. Nie jechali na mecz, ale na wycieczkę.

To tak trochę abstrahując od głównego wątka i sporów w tym temacie :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Coś dużo tych spraw związanych z alkoholem. Jeden usunięty z KK,3 zawieszonych w wyjazdach -sprawa Włocławska, bijatyka połączona z interwencją Policji, ciągłe pretensje Grengo na niepewne zachowanie członków Zarządu KK.Czekam na zebranie i decyzje .

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

paawlus pisze:
A ja pamiętam, że z meczu na mecz (szczególnie w 2 sezonie Ulebu) większość ludzi stała po kiełbaski i browar, a mecz miała głęboko w d... i zbytnio nie śpieszyła się z powrotem na halę by oglądać mecz. Ich wybór, ale po co jechali na mecz - czeski browar i kiełbasę mogli spożyć np. w którymś z libereckich lokali. Nie jechali na mecz, ale na wycieczkę.

To tak trochę abstrahując od głównego wątka i sporów w tym temacie :)

Mi, oni nie przeszkadzali w oglądaniu i kibicowaniu. chyba nikomu.

Jeśli jest kilka tysi kibiców to w taki gronie zawsze znajdzie się ktoś kogo bardziej interesuje parówa niż mecz. Coś tam na pewno kibicowali. Poza tym mają wycieczkę za którą zapłacili, właściciel hali ma kasę, jest zainteresowanie meczami. O to w tym wszystkich chyba chodzi? Wilk syty owca cała. Jeśli to w jakiś sposób przeszkadzało w części sportowej to owszem, nie podobało by mi się, jakby chodziła hostessa z parówkami po sektorach, jednak na meczach NBA tak się dzieje i najsilniejsza liga!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Jeśli jest kilka tysi kibiców to w taki gronie zawsze znajdzie się ktoś kogo bardziej interesuje parówa niż mecz. Coś tam na pewno kibicowali. Poza tym mają wycieczkę za którą zapłacili, właściciel hali ma kasę, jest zainteresowanie meczami. O to w tym wszystkich chyba chodzi?

dokładnie.. w Zgorzelcu tez parapety sa poobsadzane młodymi osobami które przychodzą na mecz by sie spotkac ze znajomymi bo połowa chodzi na mecze.. jedyne miejsce w zgorzelcu gdzie co 2 tygodnie cos sie dzieje wiec nie ma sie czemu dziwić.. do barów te osoby nie maja wstepu ze wzgledu na wiek a innych atrakcji dla nich miasto nie przewidziało jak dotąd. a bilety wyprzedane, hala zapełniona, i raczej nie przeszkadza to innym uczestnikom meczu którzy przyszli sobie pokibicowac

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Odniosłeś się do tematu prohibicji a ja powiadam Ci. Nie uszczęśliwiaj ludzi na siłę. Jeśli było jakieś zdarzenie w tym awtobusie to niech go rozwiązuje ludzie którzy tam byli. Ciebie tam chyba nie było?

Źle mnie zrozumiałeś, ja nie chcę, ba nawet nie mogę próbować rozwiązywać tego problemu, ale przyznaj, że mam prawo komentować. Komentować nie tyle samo zdarzenie, bo jak słusznie zresztą zauważyłeś, nie było mnie tam, ale samo picie w trakcie wyjazdów. Od bardzo długiego czasu w KK istniał problem picia na wyjazdach i ani mój poprzednik Rysiu, ani Krzychu, ani ja nie daliśmy rady tego wyeliminować. Śmiem twierdzić, że nawet mój następca tego nie zrobi, ale problem jest i należy się do niego odnieść. Może, zaznaczam "może", pomoże to obecnemu zarządowi podjąć jakąś sensowną decyzję w temacie. Prawdą jest to co piszecie, że alkohol jest dla ludzi, tak jest dla tych, którzy znają swój umiar i potrafią go zastosować, ale przyznajcie, że bardzo ciężko jest wskazać przed piciem, kto tego umiaru nie ma, po to by go wyeliminować. Tak więc problem był, jest i pewnie jeszcze długo będzie.

[ Dodano: Pią Sty 15, 2010 3:02 pm ]
REP pisze:
ciągłe pretensje Grengo na niepewne zachowanie członków Zarządu KK

dodałbym: na potwierdzone faktami niepewne zachowanie...
To jest "sól" wizerunku całego KK i postrzegania go przez obserwatorów.
Jedno mogę stwierdzić na pewno: w moim zarządzie nie miały miejsca takie sytuacje...

Ostatnio zmieniony 15 sty 2010, 15:04 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
ale przyznajcie, że bardzo ciężko jest wskazać przed piciem, kto tego umiaru nie ma, po to by go wyeliminować

takie osoby same powinny sie eliminować(czyt. nie pić). śmiem twierdzić że to nie pierwsze takie zachowanie u tych ludzi po alkoholu, wiec jesli wiem że coś mi nie służy to wyciągam z tego wnioski, tak? a tu widać brak samokrytyki, nikt nie spojrzy na siebie tylko każdy chętny zeby oceniać innych.. oczywiscie ta ocena innych tez negatywna, bo krytykować najłatwiej a pozytywnych zachowań sie nie komentuje :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

szkoda prądu

Ostatnio zmieniony 17 sty 2010, 18:48 przez SCOOTER, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

SCOOTER pisze:
zwałowarki parkują pod domem-np WIGANCICE-co znasz z roku 96-co ci mówi GERO MALEC czy PARÓWA ???EMIL czy KAZIU (lata mogą byc pomieszane)A CO DO KK -PIJANSTWO PIJANSTWO SWISTAK PIJANSTWO(SWISTAK CZYTAC JAK PIJANSTWO)NIE DORÓWNUJECIE GRENGOWI CZY MARIUSZOWI TAKZE SZKODA PRĄDU-GRENGO DAJ NA LUZ Z TEGO CO WIEM TO KAZDY KK W POLSCE POMOZE ZEBY BYŁY MISTRZOSTWA I BEDĄ BO WAS ZNAM I WIEM ZE TAK BEDZIE A ICH ZOSTAWCIE NIECH BRNĄ W TE ŁAJNO KTÓRE SAMI ZROBILI -PAMIETAJCIE WY ROBILISCIE TO Z ZAMIŁOWANIA A ONI TO ROBIĄ Z CHECI POKAZANIA (ZAWSZE ŁATWO NA GOTOWE)-I TAK WRÓCĄ STARE CZASY!!!!!!!!!!!!!!!!!PIWO NA HALI MRÓWA ZA MASKOTKE I PUSTE TRYBUNY TYLO WSPOMNIENIA ZOSTANA

Przepraszam a do jakiej to melodii ten tekst? Prosze podać link... Trochę złożone ale można sie nauczyć.

Tytuł:
obserwator
obserwator

WSZYSCY ,którzy zapisali się na bilety tj.PUCHAR POLSKI (PGE TURÓW ZGORZELEC -PBG BASKET POZNAŃ) ,są proszeni o ich odbiór jutro od godz.10. :smt026 :smt026 :smt026

[ Dodano: Pon Sty 18, 2010 5:56 pm ]
TURÓW TYLKO TURÓW!!!!!

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.