Dzisiaj jest 17 lip 2025, 18:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Dziwne. Bo Grengo jakoś miał ta osobę jako "skarbnika".

Do czasu afery z kasą za karnety.

Klaudi pisze:
KK to stowarzyszenie a nie spółka. A z tego co się orientuje to skarbnikiem jest kto inny.

Masz rację, a skarbnikiem jest Ania M.

Ostatnio zmieniony 11 sty 2010, 23:34 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
WYDAJE MI SIE ZE KK SPADA NA PSY TZN JEGO ZARZĄD ALBO Z TRYBUNY W OSTROWIE NA GŁOWE RAZEM Z NASZYM IKAREM- SĄDZĄC DALEJ ZE ŚWISTAK TO OSOBA KOMPETENTNA DO BYCIA W ZARZĄDZIE SPÓŁKI K K TO JAKAS PARANOJA ZEBY FACETA KTÓRY BUDZĄC SIE MA 2,5 PROMILA MIEĆ JAKO "SKARBNIKA"DO TEGO ZACHOWUJĄCEGO SIE JAK CZŁOWIEK OGRANICZONY UMYSŁOWO- W KK SĄ ZAPISANI NAPRAWDE POWAŻNI LUDZIE I MYŚLE ZE TO JEST POPROSTU OBRAŻANIE ICH POKAZUJĄC TAKIEGO FIRCYKA JAKO PRZEDSTAWICIELA KK TUR-POPRZEDNICY NP MARIUSZ ,GRENGO BYLI TO LUDZIE KTÓRZY TRZYMALI MIMO WSZYSTKO FASON DO TEGO POTRAFILI SIE WYPOWIEDZIEC SAMODZIELNIE A TERAZ WIDZE ZE POTRZEBA CAŁY ZARZĄD ZEBY SKLEPIĆ JEDNO POPRAWNIE ZŁOŻONE ZDANIE !!!!WSTYD!!!!!

no Ty to sklepiłeś zdanie !!!!! :roll:

[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 12:25 am ]
grengo pisze:
a skarbnikiem jest Ania M.

Nie chodziło mi o personalia tylko o podkreślenie, że gość nie wie co pisze... :smt082 :smt044
Napisze głupot i potem powstają plotki.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Szamo dziekuje tu na forum za to, że potrafiłeś się przyznać do błędu,zachowanie godne podziwu-nigdy nie byłem i nie będę twoim wrogiem. Większość z nas ma coś za paznokciami i święci nie są, ja również! Mój wyjazd do Kotwicy sezon temu, gdzie nawaliłem się jak bąk i całego meczu nie obejrzałem- też tego nie ukrywam, a wstydze się tego. Chodzi mi tylko o to, że powinniśmy już przestac na tym forum wytykać sobie błedy i tp. Nie jestem tu podkreślam nikogo zwolennikiem, nie mam zatargu ani z tobą, ani z nikim innym zamieszczającym tu swoje wpisy. chciałbym tylko podkreslić, że za każdym razem na tym forum ktoś kogoś "opluwa" i robi się z tego zamieszanie, a większość-podkreślam większość na tym forum wcale święta nie jest. Wytykając czyjeś błędy nie pamiętamy o swoich, a co najważniejsze tak naprawde o tym do czego te forum zostało stworzone. Miłego dnia. M.W

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

do Klaudi
ty wez lepiej zobacz czy cie na hałdach nie ma albo czy ci zwałowarka pod dom nie parkuje -obudzili sie kibice jak Turów w czołówce ciekawe gdzie byliście jak była II liga a na hali mozna było mecze na leżąco oglądac?masz w bogatyni "NOGĘ" kibicuj swoim !!!jednosezonowy fan!!!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

SCOOTER pisze:
do Klaudi
ty wez lepiej zobacz czy cie na hałdach nie ma albo czy ci zwałowarka pod dom nie parkuje -obudzili sie kibice jak Turów w czołówce ciekawe gdzie byliście jak była II liga a na hali mozna było mecze na leżąco oglądac?masz w bogatyni "NOGĘ" kibicuj swoim !!!jednosezonowy fan!!!

Gdyby nie te hałdy i zwałowarki to nie było by ani DBE ani PLK :smt026
A tak na marginesie to ja przynajmniej mam Dom :roll: i wolę Kosz jak Nogę

[ Dodano: Wto Sty 12, 2010 11:02 pm ]
SCOOTER pisze:
masz w bogatyni "NOGĘ" kibicuj swoim

Nie będziesz Mi mówił co ja mam robić !!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Klaudi pisze:
Gdyby nie te hałdy i zwałowarki to nie było by ani DBE ani PLK :smt026

A czy możesz to Klaudi rozwinąć, bo ja nie łapię, czemu miałoby nie być DBE lub PLK (a może jeszcze EBL) bez hałd i zwałowarek w Bogatyni?

Nie zrozumiałem tej zależności. Pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

To takie małe zwrócenie uwagi !! to Kopalnia i Elektrownia sponsoruje nasz klub i czy jestem z Bogatyni czy z Zawidowa a może jeszcze z Bolesławca to nie znaczy że nie mam prawa kibicować PGE Turów Zgorzelec
Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

Aaa. Rozumiem. Dobra ok, zgadzam się z Twoim zdaniem :)

Tylko nie mogłem załapać co kopalnia ma do PLK :)

Tytuł:
pismak
pismak

A tak na dokładkę ciężko było by zwałowarkę pod dom postawić ^^

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

klub kibica w zgorzelcu? przeciez wiadomo ze to dziadki lesne ktore wyjazdy na mecze traktuja nie pod katem sportowym tylko jako pretekst do wyrwania sie z domu i napicia... a pozniej zaczepiaja w autobusie innych wracajac i dochodzi do takich sytuacji jak po wczorajszym meczu we wrocławiu że poszarpali chłopaka i jeszcze sami po policje zadzwonili żeby była gdy przyjada bo sie bali że chłopak po znajomych zadzwoni.. to są kibice?? alkoholu chyba...

oczywiście nie mówie tego do wszystkich w KK, aby nie poczuli sie urażeni Ci prawdziwi kibice!! pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak

WoW! Gregor możesz rozwinąć tą wypowiedź? Jak to poszarpali i kogo?

No i jeśli byłeś obecny to co na to "opiekun"/kierownik wyjazdu?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

nie byłem obecny bo słyszałem tylko dzis relacje od poszkodowanego, ma podrapana twarz i plecy. nie wiem kto dokładnie ale jeszcze mu sie odgrazał ze nawet u nas jak go rozpozna na meczu to kaze wyprowadzic z sali heh.. to jest smieszne jak sie słucha ale tak własnie wyglada obraz co niektórych członków zgorzeleckiego KK. pozniej sie dziwią ze sie z nich smieje cała polska... całe szczescie ze chłopak kumaty bo policjanci którzy przybyli na prosbe KK po przebadaniu alkomatem spytali sie chłopaka czy chce wniesc oskarzenie przeciwko komuś więc powinni mu jeszcze podziekowac ze tak to sie skonczyło. pijani kibice wyżywają swoją frustracje na młodszych uczestnikach wyjazdów?? a niby takie jednoczące te wyjazdy.. widać są kibice równi i równiejsi wg niektórych

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Widać, że nie byłeś obecny w tym autobusie... ojj widać.
A może byłeś, tylko kumpla trzeba kryć?! albo... o tym później.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Byłam i widziałam całą akcje ten młody napił sie i zaczął wymyślać i wyzywać dziadka a że dziadek nie da sobie w kasze napluć to zaczął bronić sie i doszło do bójki....
Sądze że na mecz sie jedzie żeby kibicować a nie żeby sie upić i wyzywać sie czy bić...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

kamisia782, dokładnie tak jak piszesz, a na dodatek młody został wcześniej przesadzony na przód bo już robił zadymę na tyle autobusu, a trochę promili już miał. Ale jak zaczął się rzucać na przodzie i wyszła sytuacja jaka wyszła to "opiekun" jak to ładnie nazwał tur16 zadzwonił po policję aby po wyjściu z autobusu nie doszło do gorszej zadymy. Więc na pytanie
tur16 pisze:
co na to "opiekun"/kierownik wyjazdu?
mogę szczerze odpowiedzieć, że zachował się tak jak powinien.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.