Dzisiaj jest 13 lip 2025, 14:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

KS Turów pisze:
Tak poza tym pamiętaj,że na tym forum nie jesteś najmądżejszy i najbardziej elokwentny. ENTER

Nigdy tak nie sądziłem, ale to miłe, że tak uważasz :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
pismak
pismak

Grengo w sprawie konfliktu na lini TY-Zarzad wypowiem sie ostatni raz.

Na poczatek zacytuje slowa piosenki za ktore mam nadzieje sie nie obrazisz

Cytuj:
to bardziej prawda czy raczej bajda?

Przez ostatni okres ty , ja i kilkoro innych forumowiczow pisalismy to samo.
Ktos popieral ciebie , ktos byl przeciw. Byly osoby neutralne.
Jednak usiadlem dzis , przeczytalem WSZYSTKO. Od samego meritum sprawy ( ktore jednak znacznie wykracza poza forum ) do twych slow "Jest to jeden z moich ostatnich wpisów w tej sprawie". I moim wnioskiem ( teraz pewnie zostane podsumowany przez wiele osob do ktorych post sie nie tyczy) jest to iz wniosles tylko ostry balagan w szeregi KK( nie twierdze ze dzialo sie tak podczas tego gdy byles prezesem). I nie tyczy sie on karnetow , biletow , kto sprzedal kto nie itd , itp. Te sprawy wyciagane byly jako argumenty defensywne lub ofensywne. Tyczy sie to ataku w strone zarzadu. TY jako pierwszy , chwile moment po zmianie chciales nie wiadomo jak predko i jak wielkich osiagniec zarzadu .Narobiles szumu bo ktos cie zekomo pomowil.
Od typowego marudzenia przeszedles do grozb ( ktorych sam sie momentami wypierasz).

Cytuj:
KS Turów napisał/a:
Jak twierdzisz sprawę podasz do Sądu,

K.B -A w którym miejscu to wyczytałeś?

Cytuj:
to swoje wyjaśnienia oraz wszelkie zarzuty jakie mam wobec innych osób biorących udział w tej dyskusji przedstawię tu na tym forum z pełnymi tego konsekwencjami, do wystąpienia na drogę prawną włącznie.

OTOZ POINFORMUJE CIE ZE KAZDA OSOBA Z KTORA ROZMAWIALEM NA TEN TEMAT ODBIERA W/W SLOWA JAKO CHEC WYSTAPIENIA DO SADU.

Coz duzo krzyczales , zbyt malo zrobiles. Jesli masz cos naprawde nie groz , tylko uzyj argumentow. A ty od jakiegos czasu jedno i to samo. W kolo i kolo i kolo az ja zdecydowalem ze wysiadam z tej twojej karuzeli bo jak zapewne wiesz od "kreciolkow" chce sie zygac.Czekam do Jutra. Chce zobaczyc twoje argumenty. Bo dzis zwatpilem czy cala ta dyskusja miala sens.

Na koniec odpowiem tobie na twoj wpisik tyczacy sie mnie :

Cytuj:
Bez urazy, ale wykazujesz się bardzo płytkim tokiem myślenia pisząc w ten sposób, ale cóż - masz prawo pisać i nie rozumieć.

Niestety ty takze masz plytki tok myslenia. Opiera sie on na tym aby zasiac borute.
Jesli chodzi o rozumowanie uwiez mi ze rozumiem. Jednak ja wychodze z zasady ze jesli nie jestem oskarzany o cos powaznego ale to naprawde powaznego ( np wlamanie , kradziez auta itd) olewam sprawe. Gdybys ty mial takie zalozenie , kilkanascie stron w tym temacie by nie istnialo. I moim zdaniem bylo by lepiej.

Dziekuje tobie za rozmowe w tej sprawie , i mam nadzieje ze dojdzie do naszego "starcia" w innych sprawach.

Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniony 16 gru 2009, 23:44 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Jednak ja wychodze z zasady ze jesli nie jestem oskarzany o cos powaznego ale to naprawde powaznego ( np wlamanie , kradziez auta itd) olewam sprawe.

Masz do tego pełne prawo. Zapewne Ty masz swój system wartości i zwracania uwagi na to, w jaki sposób Cię obrażają, a ja mam inny, więc każdy z nas ma swój pogląd na pewne sprawy.
W związku z tym nie mam zamiaru nikogo przekonywać, że sprawy o które zostałem publicznie pomówiony są najważniejsze dla wszystkich czytających to forum, ale dla mnie mają one ogromne znaczenie, bo nie pozwolę nikomu pomawiać mnie o coś czego nie zrobiłem. To tak gwoli wyjaśnienia.
Na to by nie musieć przyglądać się tej sprawie i komentować jej jest prosty sposób - wystarczy nie czytać moich wpisów, bo zakazać mi ich umieszczania nikt mi nie może, chyba że admin, który uzna, że przekroczyłem pewne normy i zasady obowiązujące na tym forum.
Avaddon18 pisze:
Niestety ty takze masz plytki tok myslenia. Opiera sie on na tym aby zasiac borute.

Nie będę tego komentował, bo napisałem Ci już o wartościowaniu obraźliwych tekstów, ale dam Ci radę - przeczytaj sam siebie, szczególnie to, co Ci wytłuściłem z Twojej wypowiedzi, zastanów się i jak chcesz - sprostuj. Co do Boruty, to opis powinien być w encyklopedii.
Pozdrawiam.

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Na to by nie musieć przyglądać się tej sprawie i komentować jej jest prosty sposób - wystarczy nie czytać moich wpisów

jest ich tyle ze sie nie da tak ;)
grengo pisze:
Co do Boruty, to opis powinien być w encyklopedii

kazdy wie co to powszechnie znaczy a nie wedlug encyklopedii

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dwa różne pojęcia Boruta jak napisał kinio24 a poruta .Dlatego odesłanie do encyklopedii. Ale Wy chyba tego drugiego słowa chyba nie znacie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Do REP:
Boruta-poruta, a może to zwykłe przejęzyczenie "wylane" na ekran monitora przez Avvadon18. Filolog języka polskiego się znalazł! :oops:Większości jest wiadome co miał na myśli. P.s do której encyklopedii zaglądnąć? Języka ojczystego, czy obcego, bo te słowa mają różne znaczenia, a jak wszyscy wiemy nasz język przytacza słowa różnych,obcych kultur językowych, które na stałe "zadomowiły" się w naszej polszczyźnie.za każdym razem, wychodzi na to, że trzeba zaglądać do słownika albo encyklopedii bo co niektórzy na tym forum inaczej dostają białej gorączki. Za chwilę REP napiszesz co znaczy "Wylane"!, a może wszyscy zapiszmy się na nowo do szkoły uczyć się poprawnej polszczyzny. Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nikogo nie krytykowałem odniosłem się tylko do uwagi, Grengo i Twojej bezpodstawnej obrony.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
przeczytaj sam siebie, szczególnie to, co Ci wytłuściłem z Twojej wypowiedzi, zastanów się i jak chcesz - sprostuj. Co do Boruty, to opis powinien być w encyklopedii.

Ehhh , jesli tego chcesz :

Cytuj:
Boruta

Zniszczenie, nieporządek, nieład, chaos, "narobić boruty" czyli coś nabroić, drzeć mordę, zwracać na siebie uwagę policji i innych służb porządkowych, robić coś nielegalnego w miejscu publicznym i nie tylko.

Czyli sprostowania nie musze zamieszczac poniewaz o to mi wlasnie chodzilo :)

Pozdrowionka

Ostatnio zmieniony 17 gru 2009, 18:40 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Avaddon18 pisze:
Czyli sprostowania nie musze zamieszczac poniewaz o to mi wlasnie chodzilo :)

kazdy wiedzial o co chodzilo oprocz grenga ktory ma inna regolke :P

Tytuł:
rekrut
rekrut

Avaddon18-możesz mi powiedzieć gdzie znalazłeś objaśnienie słowa boruta właśnie w ten sposób.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

chyba czas nauczyć się korzystania z internetu

http://encyklopedia.pwn.pl/lista.php?co=boruta

http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=poruta&od=&from=os

dziękuje za uwagę...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Adaś zgadzam się że to jest objaśnienie do PORUTA a nie boruta

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Rysiu szczerze to fajnie, że się zgadzasz, ale ogólnie mam to głęboko w d***e czy ktoś ma zamiar się z tym nie zgodzić czy zgodzić. Niestety takie jest wyjaśnienie obu zapytań w internetowym wydaniu Encyklopedii PWN i Słowniku języka polskiego PWN.

Ostatnio zmieniony 17 gru 2009, 20:11 przez szamo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

http://www.miejski.pl/slowo-Boruta

Cytuj:
chyba czas nauczyć się korzystania z internetu

Tak masz racje wujo Google nie boli.
Zwlaszcza ze oczywiste jest ze "siac borute" pochodzi ze slangu.
Rownie dobrze moglem napisac PRZESTAN SIE PRUC , PRZESTAN SAPAC.

Prosta sprawa <--- ( to takze musze tlumaczyc? )

Ostatnio zmieniony 17 gru 2009, 21:16 przez Avaddon18, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Słownik dziwny ale skoro nim się podpierasz to ok. zwracam honor.W każdym innym Boruta to diabeł. Pozdrawiam.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.