Dzisiaj jest 10 lip 2025, 22:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Co do drużyny, to taki, a może nawet lepszy Turów chcę oglądać zawsze...

tak: dobrze byłoby w TV :|

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Chuck Norris jr pisze:
Co do drużyny, to taki, a może nawet lepszy Turów chcę oglądać zawsze...

tak: dobrze byłoby w TV :|

A ja tam byłem i tym, co nie byli powiem tylko, że niestety żałujcie, ale warto było jechać. Było widać, jak Turów z poczwarki powoli przeistacza się w motyla...

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Trener Panelliniosu Ateny Ilias Zouros: "Zagraliśmy tragicznie pierwszą połowę meczu. Turów zaskoczył nas rzutami za trzy punkty, szybkością gry i kontrataków. W grupie nic nie jest jeszcze przesądzone, zostały nam dwa spotkania, które musimy wygrać. Życzę Turowowi wszystkiego najlepszego i gratuluję wspaniałych kibiców".

Coz widocznie naprawde bylo dobrze.Osobiscie momentami mialem lzy w oczach

Pozdrawiam uczestnikow wyjazdu.
Reszta ZALUJCIE WARTO BYLO ZEBRAC SIE W SOBIE I DAC KREDYT ZAUFANIA DRUZYNIE

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kurcze, może ktoś nagrywał ten mecz? Do pupki, że tylko tvp wrocek nadawał... czemu ja mieszkam w takiej dziurze ???? :smt084

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Avaddon18 pisze:
Pozdrawiam uczestnikow wyjazdu.

Weź pod uwagę, że niektórzy nie byli nie dlatego, że nie dają drużynie kredytu zaufania, ale dlatego, że po prostu nie mogli być.

Swoją drogą to jeśli ktoś nagrał to spotkanie to dołączam się do prośby pokemona.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie opuściłem w tym sezonie żadnego meczu w Zgorzelcu i byłem we Wrocławiu na meczu z Nancy ale wczoraj nie mogłem być i bardzo żałuję. Jeżeli ma ktoś nagrany ten mecz albo wie gdzie można obejrzeć to będę bardzo wdzięczny.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Avaddon18 pisze:
Cytuj:

Żałuję :cry: , żałuję jednak najbardziej, że nie gramy w Libercu tam byłem na wszystkich meczach (nawet na ostatnim z Bambergiem - a czy Ty tam byłeś?) Swoją drogą to chciałbym również ten meczyk w jakości lepszej niż SopCast.
I na koniec GRATULACJE dla Całej Drużyny i Sztabu Trenerskiego :smt023

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Byłem jednym z tych szczęśliwców, którzy zobaczyli mecz na żywo. Wolnych miejsc w "Orbicie"było sporo, ale ok.2500 kibiców stworzyło naprawdę fajną atmosferę. Ciekaw jestem ilu było kibiców z Wrocławia, nie wliczając ludzi którzy we Wrocku studiują a są rodowitymi Zgorzelczanami. Jestem pełen uznania dla Urlepa, że w tak krótkim czasie potrafił zminić jakość gry Turowa . To, że jest dobrym fachowcem jest oczywistością, natomiast, że okazuje się niezłym mentorem i psychologiem to już jak dla mnie fakt zaskakujący - przede wszystkim na uznanie zasługuje szybkość i czas w którym zmienił oblicze drużyny. Roszady to jedno, ale grają przecież Ci sami zawodnicy, którzy grali jeszcze nie tak dawno u Obradovica, z miernym zresztą skutkiem. Jak zostało już podkreślone on jako człowiek się zmienia i pracuje nad sobą i możliwe, że ma lepszy przekaz emocjonalny.Na pewno zawodnicy się go słuchają. Co do samego meczu. Grecy musieli być zaskoczeni nie tylko wyjątkowo dobrą skutecznością, ale i obroną. Asysty Graya i ich ilość wynikała w dużej mierze z bardzo dobrej skuteczności zespołu. In minus dla niego to słaba skuteczność- to ma być strzelec, a nim jak na razie nie jest. Mimo wszystko jako pg wywiązał się dobrze. Poza tym fajnie reagował na doping kibiców. W dużynie jest jak na razie jeden profesor i nie jest nim Wójcik, który nim był. Adam gra coraz lepiej, ale rozpędza się bardzo powoli, zdecydowanie wolniej niż ogólny progres zespołu. Na miano profesora zasługuje Wright. Skuteczny, waleczny, skupiający uwagę przeciwników, asystujący- człowiek orkiestra, zawodnik- nr1 zespołu, grający na bardzo wysokim poziomie. Nie byłoby tego sukcesu, gdyby nie Konrad Wysocki. To po jego skutecznych rzutach widać było najwiekszą eksplozję radości nie tylko wśród kibiców ale i u Urlepa. Chyba nie kryje satysfakcji, że Konrad u niego eksplodował. Oby tak dalej, bo przynajmniej już nie tylko Wright punktuje. Konrad poza tym dobrze broni. Trzeci z wysokim evalem B.Wallace - trochę przypomina mi Pinkneya, z rachitycznej budowy na pewno. Pożyteczny , pracowity, skoczny, efektowny i nieźle w obronie - kolejnośc bez znaczenia. Widać, że szybko wszedł w zespół . Skoro zespół tak szybko zmienił jakośc gry to znaczy, ze ich boiskowe IQ jest dość wysokie, bo trener to jedno ale ktos musi wykonywać jego polecenia. Nie zagrał Thomson, bo Grecy ewidentnie zagrali w banbuko. Skoro Urlep mówi, że jest zadowolony z niego na treningach to widocznie jest wartościowym zawodnikiem. Ja słyszałem , że ma lekką nadwagę- no ale w kraju fast foodów i grubasów o nadwage nie trudno. A może ta jego nadwaga to blef? Zobaczymy. Na pewno w meczu z Prokomem jego dobra gra, a najlepiej "wejście smoka" się przyda. Ogólnie euforia mi się udzialiła, bo po takim meczu inaczej nie można ale na pewno pracy przed zespołem sporo i o tym Urlep doskonale wie. Aby była powtarzalnośc takich spotkań, potrzeba jeszcze trochę czasu. Apetyt rośnie w miarę jedzenia- teraz na drugie danie Prokom.

Jeżeli mogę zaapelować, to okrzyk "defence" jak najbardziej, ale jeżeli to mozliwe, kibice spoza KK powinni zabrać na sobotni mecz z Prokomem wszelkiego rodzaju przeszkadzajki- trąby/ki, gwizdy/ki. Fajnie byłoby Woodsowi, Loganowi&innym stworzyć PIEKŁO!!!. Będą trochę podmęczeni meczem w Mediolanie i dobrze byłoby głośnym dopingiem wgnieść ich w parkiet.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Rzeczywiście mecz był na wysokim poziomie. szkoda, że nie pozwolili grac Thompsonowi. Jednak Gray też dobrze rozgrywał, zaliczył te 11 asyst. Wright pokazał, że pod koszem umie się zachować a Wysocki miał niezły dzień sypiąc pięć trójek. Tylko, że pod koniec, jak Grecy wzięli na całym pogubił się i nie umiał dobrze podać, może reszta się nie za dobrze wystawiała. Dobrze, że trafił z osobistych na koniec. Mam nadzieję, że Turów będzie grał więcej spotkań we Wrocku, bo dobrej koszykówki u nas bardzo brakuje:(

Znalazłem fotki z meczu: Turów pokonał Panellinios 81:76 [foto]

Obrazek

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja też przyłączam się do apelu o udostępnienie nagranego meczu! Wszystko miałem zaplanowane. Bilecik zakupiony, koszulka z szalikiem przygotowana, kanapki na drogę zrobione ...! Tylko oczekiwanie na godz. 15! Niestety, akurat wczoraj musiał przyjechać do Zgola ten pociąg!? :-? I pupa! Musiałam zostać do 24 w robocie!!! K....a!!!

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Weź pod uwagę, że niektórzy nie byli nie dlatego, że nie dają drużynie kredytu zaufania, ale dlatego, że po prostu nie mogli być.

Ja to rozumiem , praca , zmiany , sprawy losowe.
Jednak chodzi mi o tych ktozy zwatpili sami z siebie.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Doping przez cały mecz dobry moim zdaniem najlepiej było w 4Q około 7 minuty wtedy najlepiej i najgłośniej było poszła jedna przyśpiewka i cały kk śpiewał głośno

Co do meczu dojdzie TJ i powinno być jeszcze lepiej w sobotę trzeba jeszcze lepiej dopingować zrobić prawdziwe piekło dla Asseco może trąbę tą dużą głośna aktywować na ten mecz?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

I co nikt nic nie znalazł w necie? Nikt nie nagrywał meczu z Grekami? Ech szkoda, szkoda....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

mecz napewo ktos nagrywal a jezeli nie...to przydaloby sie nastepne nagrac bo kto wie;)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Klub ma pewnie mecz nagrany

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.