Dzisiaj jest 12 lip 2025, 12:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Szanowny kolego z Tarnowa, pan Bajda jest dużym chłopcem i wie jakie tematy ma poruszać. Ponadto temat pieniędzy, skąd się wzięły i na co zostały przeznaczone przez w/w p. Bajdę już wcześniej na forum został poruszony, więc po co dalej "mącić wodę". Wszyscy wiemy na co zostały uzyskane środki spożytkowane i kropka. Ponadto tematy KK TUR poruszane winny być przez członków kluby, a nie na forum, które jest ogólnie dostępne. Kwestia wydatkowania pieniędzy oraz organizacji MPKK przed i po to sprawy zamknięte tylko dla członków. Pozdrawiam. :grin:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Kibic z Tarnowa pisze:
Swoją drogą trochę dziwie się Panu Bajdzie, że nie dąży do tego, aby publicznie wyjaśnić sprawę poruszoną przez Tomczana nt. wykorzystania środków z kasy KK (30 tys.) na MPKK. To wyraźne manipulowanie faktami.

Marku jesteś trochę w błędzie, bo te sprawy zostały wyjaśnione już dawno. Co do manipulowania faktami, to masz rację, ale to niestety niewiedza i trwanie w swoich wyobrażeniach nie pozwala Zarządowi zrozumieć, że nie była to impreza dla kilkunastu ludzi. Nie będę po raz kolejny tego rozwijał.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kolego KS Turów. Jak słusznie zauważyłeś sprawy wydatkowania pieniędzy winny być załatwiane wewnątrz KK. Powieldz mi w takim razie dlaczego Prezes tegoś KK manipuluje faktami w swoim ogólnopolskim oświadczeniu sugerując, że MPKK pochłonęły i teraz również pochłonęłyby kwoty rzędu 30 tys. zł z kasy KK??!! Czemu sugeruje, że sporzytkuje takie pieniądze na cele KK, skoro takowych Klub Kibica nie posiada, a kwota taka mogła zostać zebrana tylko od sponsorów na konkretny cel (MPKK)?

Czy nie uważasz, że dyskredytuje tym samym poprzedni zarząd, sugerując, że wydali oni kupe pieniędzy na imprezę dla paru osób- najedli się, napili, pograli, a 30 tysięcy które mogli (rzekomo) wydać na "doposażenie" KK przepadło...

Troszkę to się mija z prawdą.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

KS Turów pisze:
Ponadto tematy KK TUR poruszane winny być przez członków kluby, a nie na forum, które jest ogólnie dostępne.

Tu się z Tobą kolego nie zgadzam, bo to jest FORUM DYSKUSYJNE Klubu Kibica Tur i skoro jest ogólnodostępne, to każdy ma prawo zabrać głos w dyskusji, tym bardziej, że MPKK nie dotyczą tylko KK TUR, ale dotyczą wielu klubów kibica z całej Polski.

[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 9:51 am ]
Kibic z Tarnowa pisze:
to się mija z prawdą.

i nie troszkę...
Reszta wypowiedzi nie wymaga komentarza.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo oczywiście częściowo mogę zgodzić się z Tobą, ale już od pewnego czasu ta dyskusja do niczego nie doprowadza, nowy zarząd udziału w niej nie bierze, postanowili, że MPKK się nie odbędą i te dyskusje powodują jedynie to, że robi sie (przepraszam za słowo)-syf., a boli mnie to jako kibica naszej drużyny, że nasz zarząd jest atakowany przez niektóre z osób. Zarzuty na forum ciągle sie powtarzają, tylko pod innym kontekstem. Nie jestem zwolennikiem wielkim nowego zarządu, czy byłego, chcę tylko powiedzieć, nawet powtórzyć słowa wielu innych osób:zaprzestańcie tych sporów i wspólnych docinek. Szkoda MPKK ale czy przez ciągłe zarzuty pod adresem nowego zarządu spowodujemy to, że nagle zmieni zdanie-wręcz przeciwnie. Może ktoś inny podejmie się organizacji? Przyznaje się, że pojęcia nie mam na temat pracy jaką trzeba włożyć w organizację, czas i itp, ale może ktoś temu podoła. Dodam, że miło byłoby uczestniczyć w podobnie udanych MPKK jak to miało miejsce niedawno.

[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 10:23 am ]
Kibic z Tarnowa, cytuję:

Czy nie uważasz, że dyskredytuje tym samym poprzedni zarząd, sugerując, że wydali oni kupe pieniędzy na imprezę dla paru osób- najedli się, napili, pograli, a 30 tysięcy które mogli (rzekomo) wydać na "doposażenie" KK przepadło...

w tej sprawie stary zarząd z nowym powinni się wspólnie spotkać, wyjaśnić wszystkie sprawy, to są za poważne problemy i nierozwiązane niejasności wewnątrz klubowe aby poruszać je przed całą Polską koszykarską. Inną odrębną sprawą jest sama organizacja MPKK, jednak ten temat jak wcześniej zaznaczałem nic nie wnosi prócz wzajemnych pretensji, ciągłe "najeżdżanie" na nowy zarząd do niczego nie doprowadziło dobrego, teraz trzeba się zastanowić co dalej z MPKK, jednak bez negatywnych spięć i powtarzanych pretensji bo to nie ma najmniejszego sensu. Pozdrawiam Tarnów. :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zgadzam się z Tobą, dopisałbym tylko, że Pan Tomczan jako Prezes KK TUR, jest według mnie zobowiązany do wyjaśnienia tych sugestii jakie puścił w świat za pomocą swojego ogólnopolskiego oświadczenia.

Zaś Wy jako członkowie KK TUR, powinniście oczekiwać doposażenia i inwestycji w KK rzęu 30 tys złotych- ja tak to rozumiem.

Tytuł:
rekrut
rekrut

KS Turów pisze:
[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 10:23 am ]
Kibic z Tarnowa, cytuję:

w tej sprawie stary zarząd z nowym powinni się wspólnie spotkać, wyjaśnić wszystkie sprawy, to są za poważne problemy i nierozwiązane niejasności

Na pewno "Stary Zarząd" nie musi już nic, nikomu wyjaśniać i przed nikim się tłumaczyć. Z imprezy rozliczyli się ze sponsorami od których pozyskali pieniądze na konkretną imprezę. W momencie, kiedy złożyli rezygnacje z pracy w Zarządzie KK TUR zostali rozliczeni również przez Walne Zebranie otrzymując od nas absolutorium.
Na tym temat MPKK od strony finansowej powinien zostać zakończony.

Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, 11:43 przez kola67, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Do tej pory śiedziałem cicho ale to co ty robisz Panie BAJDA woła o pomste.Miałeś swoje 5 minut i zrezygnowałeś to daj już wszystkim spokuj i daj ludzią wykazać się.Przypomnij sobie wyjazd na Mistrzostwa Europy i to jak Sprzedawałeś bilety wtedy się nie pytałeś co zrobić z forsą za bilety.A z kąt to wiem bo byłem i widziałem a jeśli ci mało to twój syn u nas w pokoju chwalił sie że z forse z biletów tato kupił mu spodenki. A jeśli to ci mało to PONTON w obecności kilku osób przyznał się jak ci sprzedawał bilety.

Tytuł:
rekrut
rekrut

zloty73
Ostro pojechałeś. Jak znam Krzyśka, to zrobi się jeszcze ciekawiej.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

jestes bardzo odwazny zloty73 skoro kogos oskarzasz o takie rzeczy . widac ze jestes
w stu procetach tego pewien,ze tak bylo.i ta twoja wypowiec nie jest na temat ,tu toczy sie spor o MPKK a nie temat jakis tam biletow z mistrzostw europy.
kola67 pisze:
zloty73
Ostro pojechałeś. Jak znam Krzyśka, to zrobi się jeszcze ciekawiej
.
tu sie z toba zgadzam , czytajac to cale forum to grengo tego nie podaruje i teraz to bedzie sie dzialo :smt084

Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, 16:57 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak powiedziałeś kibic, sprawa na forum dotyczyła do tej pory MPKK, jednak teraz powinna zejść ona na drugi plan,ciekawy zarzut! Co na to grengo, to poważne oskarżenie. :-?

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jak nie na temat organizacja MPKK to bardzo duży wydatek ostatnio było to około 30.tyś zł. Większość z nas woli za te pieniądze pojechać na wyjazd dopingować naszą drużyne a nie robić impreze dla garstki, i kto grał w tej drużynie.A tak po zatym jeśli chodzi o Krzyska jak jest takim kibicem to gdzie barwy naszej drużyny bo ja go ostatnio nie widze w naszych barwach.

[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 5:15 pm ]
Jeszcze dodam że nie jeste anonimowy to piszę Mariusz Złotkowski a jeśli chodzi o waszego grengo to ja mam kilku światków że tak było

Tytuł:
pismak
pismak

zloty73 pisze:
A tak po zatym jeśli chodzi o Krzyska jak jest takim kibicem to gdzie barwy naszej drużyny bo ja go ostatnio nie widze w naszych barwach.

Myślę, że powineneś przestudiować temat trochę dokładniej, bo nt. barw grengo w czasie meczu była rozmowa kilka stron temu. I ja np. uwazam temat za zamknięty.

Wałkowanie wszystkiego od nowa, bo dołączył się nowy użytkownik do rozmowy (bez urazy), jest bezsensem...

zloty73 pisze:
Jak nie na temat organizacja MPKK to bardzo duży wydatek ostatnio było to około 30.tyś zł.

Dalej nie wiem gdzie tu związek MPKK i 30 tys. z ME... mogę prosić jakieś większe obajśnienie, gdzie te tematy się łączą?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

zloty73 pisze:
Jak nie na temat organizacja MPKK to bardzo duży wydatek ostatnio było to około 30.tyś zł. Większość z nas woli za te pieniądze pojechać na wyjazd dopingować naszą drużyne a nie robić impreze dla garstki, i kto grał w tej drużynie.A tak po zatym jeśli chodzi o Krzyska jak jest takim kibicem to gdzie barwy naszej drużyny bo ja go ostatnio nie widze w naszych barwach.

powiem ci to z przykroscia ze takich pieniedzy jak napisales okolo 30 tysiecy nie otrzymasz na wyjazdy, bo zaden sponsor na to nie pojdze.a wiesz dlaczego nie. bo oprocz tego ze moze to odpisac z podatku nic z tego nie ma . a z mistrzosrw jest wiecej pozytku: promocja miasta , darmowa reklama w radiu, w gazecie ,dobra opinia w Polsce, pokazanie innym dyscyplinom sportu ze mozna sie spotkac w wiekszym gronie zagrac turniej i sie przy tym nie pobic.wiec jest wiecej argumentow dla potencjalnego sponsora na organizacje niz na wyjazd na ktory jest wogole problem zebrac ludzi.

[ Dodano: Sro Lis 25, 2009 6:01 pm ]
KS Turów pisze:
Wysłany: Dzisiaj 17:03

--------------------------------------------------------------------------------

Jak powiedziałeś kibic, sprawa na forum dotyczyła do tej pory MPKK, jednak teraz powinna zejść ona na drugi plan,ciekawy zarzut! Co na to grengo, to poważne oskarżenie.

i to bardzo powazny zarzut... bedziemy to sledzic KS TUROW.

Ostatnio zmieniony 25 lis 2009, 17:53 przez !Kibic, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
bedziemy to sledzic

Niee nie bedziemy tego sledzic.
Bedziemy teraz ogladac wojne.

Ludzie skonczcie. Inne kluby dostaly pismo. My znamy decyzje. A wojne bedziecie prowadzic.Jesli chcecie zalozcie NOWY TEMAT i tam ciagnijcie ta dyskusje.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.