Dzisiaj jest 11 lip 2025, 22:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Turów : Sluc (24.11)

TV:
1) TVP Wrocław - 18:30
2) Eurosport 2, Eurosport 2 HD - 21:45 (powtórka: śr-17, czw-7)
3) http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka
Radio:
1) PRW
2) Muzyczne Radio
Statsy online:
http://eurocupbasketball.net/

Bilet na mecz jest, gardło powoli szykuje i mam nadzieję że kolejny raz wszyscy zaśpiewamy "Orbita zdobyta" ;)

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 21:50 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan pisze:
ZAPEŁNILIŚMY 260 MIEJSC W SEKTORZE C.
W SEKTORZE KLUBU KIBICA
Z CAŁYM ZARZĄDEM CHCĘ PODZIĘKOWAĆ CZŁONKOM KLUBU KIBICA, KTÓRZY JADĄ DOPINGOWAĆ NASZĄ DRUŻYNĘ MIMO OSTATNICH NIEPOWODZEŃ.
RÓWNIEŻ SKŁADAM SZEROKI UKŁON DO OSÓB SPOZA NASZYCH SZEREGÓW, KTÓRZY UTOŻSAMIAJĄ SIĘ CAŁYM SERCEM Z "TURÓW" ZGORZELEC.

Tomczan nie ma się czym tak podniecać w miarę wolnych miejsc w Orbicie sektory C będą pustoszeć ... uciekną nawet członkowie KK... bo dobrze wiemy, że gro z nich to zwykli karneciarze... a i tym razem była okazja by zyskać parę złotych... to się kibic pchał...
Ilość prawdziwych dopingujących z zaangażowaniem kibiców było zawsze widać na meczach pucharowych w Libercu... gdzie klub kibica nagle topniał dużo wiecej niż o połowę...
Mam w pamięci również mecze wyjazdowe właśnie na derby do Wrocławia gdzie wielu członków KK wygodnie rozsiadło się po dużo lepszych miejscach w Orbicie i to nie dlatego że w sektorze KK brakowało miejsc...
Oby doping się udał... oby Turów wygrał i oby z 260 kibiców w sektorze KK nie zostało 60...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

CONGRATULATIONS and STANDING OVATIONS Justin :D Dziś w nocy koleszka został dumnym ojcem ;)

Justin Eugene Gray Junior, fotka niewiasty http://twitpic.com/qq2ek Po zapisie na twitterze widać, że Justin raczej nie strzelał O.K.A. w nocy aleeee coś czuję, że w dzisiejszym starciu może wznieść się na wyżyny i zaliczyć rzutowy "dzień klaczy"...

[ Dodano: Wto Lis 24, 2009 9:22 am ]
pardon.. pierworodny Justina to naturalnie samiec :grin:

[ Dodano: Wto Lis 24, 2009 9:35 am ]
http://www.sportandmore.pl/2009/11/krot ... o-eurocup/ szybka lektura przed inauguracją...

Tytuł:
rekrut
rekrut

:smt026
Czyli dzisiaj zagramy bez Justina albo z z dwoma a nawet czteroma Justinami... tak czy siak po pierwszych punktach Graya cał Orbita wstaje i robi kołyskę... do jakiejś sensownej piosnki kibiców /żeby nie wyszła pantonima/... ... nana nananana na ...hej Turów kosz ...
Przekażcie jeden drugiemu i druga następnej ... już w atobusie, żeby nie było zaskoczenia jak z tą ostatnią falą meksykańską na Maratońskiej....
Zresztą tą kołyskę można zrobić przed meczem na hali... potem powtórzyć przy prezentacji... a za trzecim razem po w/w punktach Graya już powinno wyjść naprawdę cacy...
... hej Justin kosz... tak byłoby bardziej personalnie... i wiecej wiatru w żagle... dogadajcie się w autobusach bo mnie tam nie będzie...

Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 10:36 przez turfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Turów : Sluc (24.11)

TV:
1) TVP Wrocław - 18:30
2) Eurosport 2, Eurosport 2 HD - 21:45 (powtórka: śr-17, czw-7)
3) http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=koszykowka
Radio:
1) PRW
2) Muzyczne Radio
Statsy online:
http://eurocupbasketball.net/

Bilet na mecz jest, gardło powoli szykuje i mam nadzieję że kolejny raz wszyscy zaśpiewamy "Orbita zdobyta" ;)

Wiec na tej stronie "soccer-live.pl" Bedzie podgląd z hali czy tylko relacja radiowa?

Tytuł:
rekrut
rekrut

I jeszcze jedna bardzo ważna sprawa:
Mam nadzieję, że gdy dziś pojawią się kibice Śląska... z jakimś okrzykiem lub transparentem ... nasi nie zaczną buczeć... i na odwrót... niech kibice Śląska zamanifestują swoim władzom , że czekają na reaktywacje swojego klubu / bo mają ku temu okazję , którą ja bym wykorzystał / a kibice Turowa niech to uszanują.. a ci z nas, którzy czują tego blusa niech się przyłączą do poparcia...chociażby zwykłyni oklaskami.... bo kto wie co za rok, dwa ... może spotkać nas kibiców Turowa...
Kibicujmy razem... tym razem... Turowowi Zgorzelec!!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Lojek9013 pisze:
Wiec na tej stronie "soccer-live.pl" Bedzie podgląd z hali czy tylko relacja radiowa?

Najlepiej zrobisz jak ściągniesz sobie SopCast i przez ten program oglądasz mecz ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

a czy starą tradycją Tomków nie udostępnił tvp wrocław w kablówce?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

lapiecie cos z sopcasta? bo u mnie Crvena Zvezda - Dynamo Moskwa ...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Niestety, na Eurosport2 też pokazują Cerveną Zv i Dynamo :(

a godzina jest 18.40 a nie jak pokazuje forumowy zegar: 18.00 :grin:

Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 18:03 przez Chuck Norris jr, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tommason pisze:
lapiecie cos z sopcasta? bo u mnie Crvena Zvezda - Dynamo Moskwa ...

Proponuje wyłączyć i włączyć komputer i zonwu wejść na www.soccer-live.pl i kliknąć na mecz Turowa ;) MI DZIAŁA !!!

Mecz .... co tu dużo mówić było +10 ... Francuzi nie spodziewali się tak dobrej obrony, wzieli czas zaczeli grać na poważnie i już jest 22:22 ... :( Nic na to nie poradzimy Nancy jest dobre i ciężko będzie z nimi wygrać ... 9:0 jak narazie w tej kwarcie nie jest dobrze !!! Brakuje nam strzelca !!![/scroll]

[ Dodano: Wto Lis 24, 2009 6:49 pm ]
Po 1 połowie 35:32 dla Nancy ...
Dobrze w obronie, słabo w ataku ...
1. Przede wszystkim w naszej grze widoczne jest brak rozgrywającego !!! za dużo strat, mało koncentracji, głupio tracą piłki. Dean próbuje wziąć grę na siebie za bardzo mu to nie wychodzi ...
2. Za dużo piłek w ataku zbierają Francuzi, Nancy gra szybką piłkę przez co nasi nie potrafią, nie nadążają dobrze ustawić się do zbiórki !!!

[/u][/b]

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Restart kompa nie ma nic wspolnego z dzialaniem sopcasta, no ale .....

zrobilem co mowiles i dalej Crvena Zvezda,.... ba i to na Eurosport 2 z polskim komentarzem.

Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 19:09 przez tommason, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

tommason pisze:

zrobilem co mowiles i dalej Crvena Zvezda,.... ba i to na Eurosport 2 z polskim komentarzem.

Mi nie działał wcale więc pobrałem z neta sopcast i działa :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

tommason pisze:

najpierw wlacz sopcasta a potem kiliknii na link ten ostatni na samym dole.Mi dziala

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Qrwa JEBANY SOPCAST !!!

Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 19:26 przez tommason, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 352 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.