Dzisiaj jest 12 lip 2025, 8:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

pomyslałem ze warto moze wkleic to pismo Ktore otrzymalismy tak zeby wszyscy wiedzieli o czy my tu piszemy
" Klub Kibica Stal Ostrów Wlkp.
agasi1@interia.pl

Witam.

Jak zapewne Państwo wiecie, w dniu 12.10.2009.r. został wybrany nowy Zarząd Naszego Klubu Kibica „TUR”, którego miałem zaszczyt zostać Prezesem.
Nowy Zarząd, na jednym ze swoich pierwszych zebrań, podjął Uchwałę o nieorganizowaniu VI MPKK w przyszłym roku.
Podyktowane to było przede wszystkim dbałością o interesy Członków K.K., jak również względami ekonomicznymi.
Wiem, że powiecie Państwo, że przyszły rok jest „rokiem wyborczym” i gdzie tu względy ekonomiczne, jak pieniądze będą na wszystko.
A ja, jak i Zarząd, odpowiem, że bardziej nam zależy na tym aby działać tylko i wyłącznie dla dobra K.K., niż być „kiełbasą wyborczą” polityków.
To jest sport a nie polityka!
Jako Zarząd mamy dość obszerne plany, jak spożytkować ewentualne środki , które miałyby być wydane na następne VI MPKK. A wydatki , które musielibyśmy ponieść, nie byłyby małe.
Nasz Klub Kibica, za sprawą nowego Zarządu, poszerza się i proszę mi uwierzyć, że potrzebujemy tych pieniędzy, aby „doposażyć” nowych Członków, jak również zaoferować wiele więcej nam wszystkim.
Zdajemy sobie sprawę z tego, iż poprzednie, V MPKK, były z każdej strony udane i dlatego liczymy na to, że Nowi Organizatorzy wywiążą się z zadania nawet lepiej niż poprzedni Zarząd Naszego K.K..
Jednocześnie pragnę poinformować, że jesteśmy gotowi podjąć wyzwanie i w przypadku organizacji przez którykolwiek Klub Kibica , zjawić się aby podtrzymać dotychczasową tradycję dobrej zabawy i integracji Świata Koszykówki w Polsce.

Pozdrawiam "

Tytuł:
rekrut
rekrut

BRAWO AGASI BRAWO NIC TO RACZEJ NIE DA ALE MY RÓZNIMY SIĘ OD NICH TYM ZE PRZYNAJMNIEJ PRÓBUJEMY .........b r a w o :smt026

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Odpowiadając Kibicowi z Tarnowa:

Witam.
Mogę zrozumieć Twoje rozżalenie tym faktem.
Też uważam, że impreza zorganizowana przez poprzedni Zarząd naszego K.K., była udana i zorganizowana z myślą o niektórych Członkach Klubów Kibica.
Zacznę może od tego, że poprzedni Zarząd zorganizował ją nie biorąc pod uwagę co chce ogół.
Zaznaczam, że o takich decyzjach decyduje, wg. naszego Statutu, Walne Zebranie Członków Klubu Kibica "TUR".
Niestety czegoś takiego, jak np. głosowanie, nie było.
A było nad czym głosować, gdyż V MPKK pochłonęły ponad 30.000. zł..
Wtedy prawdopodobnie nikt sobie nie wyobrażał o jakich sumach się będzie mówić.
Chyba nie muszę nadmieniać, że takie środki w Waszym, jak i w naszym Klubie Kibica, zdziałałyby cuda!
Sam zapewne wiesz co można kupić dla K.K. za takie pieniądze.
Idąc dalej... .
Mając powyższe na uwadze i to aby dalej nie brnąć w niezgodne ze Statutem, podjęte decyzje przez poprzedni Zarząd, oraz konsultując naszą decyzję z władzami K.K.S. "TURÓW", które określiły, że V MPKK nic nowego i świeżego nie wniosły do promocji naszego klubu "Turów" Zgorzelec, podjęliśmy, jako nowy Zarząd taką a nie inną decyzję.
Zdajemy sobie sprawę z tego, że dobrze się bawiliście na tej imprezie.
Ale czy ktokolwiek z Was zadał sobie pytanie ile osób z naszego K.K. brało w niej udział i co z tego mieli, prócz świadomości, że tak naprawdę za grube pieniądze bawi się dobrze raptem kilkanaście osób, łącznie ze ścisłym składem poprzedniego Zarządu, ze 148 Członków.
Zaznaczę jeszcze może, że w naszej drużynie było raptem 3 osoby z Klubu Kibica "TUR".
Zorganizowano imprezę dla kilkunasty osób za ponad 30.000. zł..Na takie wydatki nas nie stać.
Odnośnie wstydu, to powinny się wstydzić te osoby, którym taka impreza była potrzebna do promocji swojego "jestestwa".
Efekty już widać.
Kończąc, chcę zaznaczyć, że już chęć przejęcia imprezy zaoferował Sportino Inowrocław.
Zaznaczam również, że w przypadku organizacji VI MPKK Członkowie naszego K.K. (tylko tak to widzimy) przyjmą zaproszenie do współuczestnictwa w takich zawodach w celu podtrzymania dobrej zabawy i zacieśniania dobrych stosunków między Klubami Kibica.
Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dziwne stwierdzenie Tomczana-doposarzyc nowych Czlonkow- jak dotad Czlonkowie KK placili wlasnymi pieniedzmi za to co posiadamy

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 5:20 pm ]
Przepraszam za blad- doposazyc

Tytuł:
rekrut
rekrut

Szanowny Panie Tomczan,

Mistrzostwa Klubów Kibica w zeszłym roku pochłonęły 30.000 zł jak rozumiem z pieniędzy KK Tur?

Jeśli tak, to tak jak Panu podpowiedziałem, może należałoby wysłać propozycję do innych KK, że organizacja- owszem, ale ceny idą w górę ponieważ nie stać Was na poniesienie kosztów organizacji.

Może należałoby zainteresować okolicznych sponsorów Ogólnopolską imprezą i w razie niepowodzenia powiedzieć- próbowaliśmy, nie udało się.

Może należałoby zrobić COKOLWIEK w tym kierunku, aby nie ośmieszać się przed całą Polską Kibicowską.

Nie!

Lepiej powiedzieć od razu- nie robimy bo nie: bo politycy będą (SIC! Przecież i tak wydadzą pieniądze na kampanie, jeżeli będą chcieli wesprzeć imprezę, to czemu nie? Przynajmniej pieniądze ich pójdą na jakiś szczytny cel), bo musicie doposażyć KK (każdy będzie z bębnem?), bo... tak na prawdę nie chce Wam się tego organizować- przyznajcie się wprost.

A co do kibiców z Ino- pojawił się jeden luźny komentarz nt. ewentualnej organizacji, ale nie z Waszej inicjatywy. A jednak ciąży na Was "obowiązek" organizacji, ale nie chciało Wam się nawet zainteresować tematem przeniesienia imprezy i poszukania chętnego do jej organizacji.

Słowem nie zrobiliście nic- umywacie ręce od MPKK, ale nie potraficie się do tego przyznać!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Popieram kibica z Tarnowa. Ubolewam że ten turniej się nie odbędzie, ponieważ myślę że ten turniej powoli stawał się tradycją a tu taki klops ;) i koniec

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

To sie porobiło ,członkowie innych KK opieprzaja naszego Prezia na naszym forum :smt044
Ale skoro sie należy to uzywajcie sobie :smt044 :D
Na tym forum juz chyba wszystko było wiec takie zdarzenie taz nie zaszkodzi a może przybliży wszystkim druga strone medalu.
DOPOSAŻYĆ NOWYCH CZŁONKÓW-tego rzeczywiscie jeszce u nas nie było ale proponuję kurtki ,szaliki,odziez letnia i zimową i po pare gadżetów(po bebnie,trabie i fladze szturmówie) :smt021

Tytuł:
pismak
pismak

Śmieszna sprawa z tego wszystkiego wychodzi :D

Chyba będąc na miejscu Zarządu, przeprosiłbym i spróbował zrobić te MPKK, które są już tradycją.

Co do wydanych 30.000 zł to bardzo wątpię, żeby były wydane bezpośrednio z kasy KK, bo takich pieniędzy nigdy w nim nie było. Było to z pewnością z portfeli sponsorów, a o nich chyba nie powinniśmy się troszczyć (tzn. nie powinniśmy mówić "oh nie nie dawajcie nam pieniędzy, to zaoszczędzicie").

Impreza MPKK nie jest zabawą organizowaną dla KK organizatora + reszty Polski, ale dla REPREZENTACJI KAŻDEGO KLUBU KIBICA!

Nie pamiętam, a byłem, żeby w np. w Koszalinie bawił się ich cały KK na imprezie w Bursie. Po prostu spotykają się kibice z Całej Koszykarskiej Polski, żeby zagrać w kosza, porozmawiać, powspominać, skomentować sytuację w PLK i się dobrze bawić przy tym wszystkim, bez codziennych animozji.

Ja ze swojej strony powiem tyle: Witam Kibica z Tarnowa i Agasiego, bo jeśli część ludzi ze Zgorzelca nie dała rady wytłumaczyć Zarządowi, że MPKK są ważne, to może Wy dacie radę :) Powodzenia i pozdrowienia :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No cóż.
Wypowiedziałem się w imieniu Zarządu, jak najprościej mogłem.
Niestety chyba już prościej się nie da i nie jest to wina nasza tylko osób, które nie chcą i nie mogą tego zrozumieć.
Przyjmijcie to do wiadomości: VI MPKK Klub Kibica "TUR" ze Zgorzelca nie będzie organizował.
Powody takiej decyzji podaliśmy w piśmie wysłanym do każdego z K.K., które uczestniczyły w tegorocznej imprezie.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tomczan pisze:
Też uważam, że impreza zorganizowana przez poprzedni Zarząd naszego K.K., była udana i zorganizowana z myślą o niektórych Członkach Klubów Kibica.

Co znaczy niektórych? bo ja uważam, że dla tych, którzy chcieli włączając w to łącznie około 1000 osób, które oglądały nasze zmagania w czasie 3 dni. Zorganizowane były również z myślą o promocji naszego miasta i regionu, klubu sportowego i naszego KK więc nie spłycaj tego tematu.

Cytuj:
Zacznę może od tego, że poprzedni Zarząd zorganizował ją nie biorąc pod uwagę co chce ogół.

Bzdury wypisujesz, bo na pierwszym zebraniu jako "nowy" Zarząd zgłosiliśmy gotowość do organizacji V MPKK i było to poddane pod głosowanie, czy jako KK podejmujemy się tego, czy też nie. Jednak o ile nie ma w dokumentach wzmianki na ten temat, to ktoś dał z tym ciała, a pewnie znajdzie się w KK parę osób pamiętających ten fakt. Nawet na tym zebraniu poprosiliśmy o zgłaszanie się chętnych do pomocy w organizacji i Ciebie tam nie widziałem, ale widziałem Groszka i młodego Kolina. A gdy doszło do konkretnych działań w tym kierunku zgłosiło się do nas 30 osób, ale Ciebie brakowało, jako nowego członka KK, który chciał pokazać jak mu zależy na pracy na rzecz KK, do którego ledwo co został przyjęty.

Tomczan pisze:
Niestety czegoś takiego, jak np. głosowanie, nie było.

Założymy się?

Tomczan pisze:

Nikt, kogo te Mistrzostwa nie obchodziły (m.in. Ciebie) i kto nie miał pojęcia co kryje się za organizacją imprezy rangi ogólnopolskiej. Jak później pokazały V MPKK - my to pojęcie mieliśmy i powiem więcej - po V MPKK zaoszczędziliśmy jeszcze ok. 6 000 PLN.

Tomczan pisze:
Chyba nie muszę nadmieniać, że takie środki w Waszym, jak i w naszym Klubie Kibica, zdziałałyby cuda!

Gdybyście oczywiście zdobyli taką kasę na bieżącą działalność statutową, to i owszem, ale bez konkretnego celu- a takim są MPKK- wątpię aby to było możliwe.

Tomczan pisze:
Mając powyższe na uwadze i to aby dalej nie brnąć w niezgodne ze Statutem, podjęte decyzje przez poprzedni Zarząd, oraz konsultując naszą decyzję z władzami K.K.S. "TURÓW", które określiły, że V MPKK nic nowego i świeżego nie wniosły do promocji naszego klubu "Turów" Zgorzelec, podjęliśmy, jako nowy Zarząd taką a nie inną decyzję.

Uważam, że konsultowanie się z władzami KS Turów w spr. organizacji było zbędne gdyż jest to decyzja autonomiczna KK TUR i nie wymaga żadnych konsultacji. Wyprzedzając Twoją ripostę powiem, że tak, ja konsultowałem się z Prezesem Michalskim, ale wyłącznie w kwestiach finansowych na wypadek braku sponsorów na organizację MPKK i zapewnienie o takiej pomocy otrzymałem ze strony klubu, ale jak pokazało życie nie musieliśmy z tej pomocy korzystać dzięki hojności naszych sponsorów.
Bardzo boli taki strzał w kolano??? Piszesz, że decyzje poprzedniego Zarządu były niezgodne ze statutem po to, by po chwili pierd...ć sobie z 9mm w kolano i to z bliska, pisząc, że jako "nowy" Zarząd podjęliście decyzję taką, a nie inną. A gdzie pytam zgodność ze statutem??? Czemu Wasza decyzja jest cacy (podjęta bez Walnego Zebrania), a nasza była bee???

Tomczan pisze:
Zdajemy sobie sprawę z tego, że dobrze się bawiliście na tej imprezie.

Po to ona była - zgodnie zresztą z par.8 pkt 2 i par.9 pkt 3 naszego statutu.

Tomczan pisze:
Ale czy ktokolwiek z Was zadał sobie pytanie ile osób z naszego K.K. brało w niej udział i co z tego mieli, prócz świadomości, że tak naprawdę za grube pieniądze bawi się dobrze raptem kilkanaście osób, łącznie ze ścisłym składem poprzedniego Zarządu, ze 148 Członków.

Udział w tej imprezie brali wszyscy, którzy zgłosili taką chęć, tzn.: 108 uczestników turnieju, 33 osoby obsługi zaangażowane w organizację MPKK oraz ok. 40 zaproszonych gości (sponsorzy). Oczywiście wiele z tych osób zaszczyciło nas swoją obecnością wraz z osobami towarzyszącymi. Więc krótko licząc była to impreza integracyjna na ponad 200 osób, więc z Twoją matematyką jest coś nie tak. Poza tym nie wiem skąd wzięło Ci się 30 000 na samą zabawę, a pominąłeś tak istotne koszty jak noclegi, wyżywienie, nagrody, puchary, medale, statuetki wręczane sponsorom za okazaną pomoc, dyplomy, itp... Zapomniałeś również policzyć tych kilkadziesiąt osób bawiących się na zakończeniu sezonu 2008/09 i rozpoczęciu sezonu 2009/10, w których zresztą sam uczestniczyłeś, a które to zorganizowaliśmy za pieniądze zaoszczędzone na MPKK, a uczestnicy tych imprez zapłacili jedynie 20 zł za otwarcie sezonu, z którego osobiście otrzymałeś podarunek :smt030 na drogę dla grupy jadącej na mecz. Czyżby cholesterol i słaba pamięć?
Poza tym masz słabe informacje, bo Roberta B. nie było na tej imprezie, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd, że ścisły skład poprzedniego Zarządu.

Tomczan pisze:
Zaznaczę jeszcze może, że w naszej drużynie było raptem 3 osoby z Klubu Kibica "TUR".

Wskaż mi pozostałych, którzy sumiennie trenowali i w wyniku decyzji trenera nie weszli do składu.

Tomczan pisze:
Zorganizowano imprezę dla kilkunasty osób za ponad 30.000. zł..Na takie wydatki nas nie stać.

Co do kilkunastu osób wypowiedziałem się powyżej, a co do drugiego zdania powiem tylko, że nie stać Was, bo nie potraficie ich załatwić. V MPKK zostały zorganizowane za pieniądze, które poprzedni Zarząd pozyskał od sponsorów. Otrzymaliśmy te środki na podstawie umów, które jasno określały celowość ich wydatkowania i sposób ich rozliczenia po imprezie. Aby Ci jednak przypomnieć to zapisy tych umów brzmiały mniej więcej tak: środki przekazane obdarowanemu stanowią opłatę za reklamę podczas V MPKK, a ich rozliczenie wraz ze zdjęciami zostanie dostarczone do obdarowującego w terminie 7 dni po zakończeniu imprezy, co zresztą zostało uczynione i nikt nie wniósł żadnych zastrzeżeń.

Tomczan pisze:
Odnośnie wstydu, to powinny się wstydzić te osoby, którym taka impreza była potrzebna do promocji swojego "jestestwa".

Można by rzec: uderz w stół, a nożyce się odezwą, ale będę się wstydził jak pokażesz mi jeden artykuł, wypowiedź, publikację, wywiad dla TV, dla radia, czy cokolwiek innego gdzie ja, bądź ludzie najbardziej zaangażowani w organizację MPKK twierdzili, że to ich indywidualna zasługa i że to oni zorganizowali V MPKK, a nie Zarząd KK TUR. Wstydził natomiast się będę, że współzałożyłem klub, którego obecny Zarząd stawia nasz KK w złym świetle wobec całej kibicowskiej Polski.

Tomczan pisze:
Kończąc, chcę zaznaczyć, że już chęć przejęcia imprezy zaoferował Sportino Inowrocław.

Tu odpowiedź, więc nie będę powielał:
Kibic z Tarnowa pisze:
A co do kibiców z Ino- pojawił się jeden luźny komentarz nt. ewentualnej organizacji, ale nie z Waszej inicjatywy.

Tomczan pisze:
Zaznaczam również, że w przypadku organizacji VI MPKK Członkowie naszego K.K. (tylko tak to widzimy) przyjmą zaproszenie do współuczestnictwa w takich zawodach w celu podtrzymania dobrej zabawy i zacieśniania dobrych stosunków między Klubami Kibica.

O ile po takim "knocie" ktokolwiek zaprosi naszą reprezentację do uczestnictwa...

REP pisze:
Dziwne stwierdzenie Tomczana-doposażyc nowych Czlonkow- jak dotad Czlonkowie KK placili wlasnymi pieniedzmi za to co posiadamy

No nie za wszystko REP-ie, bo jeden bęben wywalczyliśmy w Pruszkowie jako najlepiej dopingujący KK w ekstraklasie, a dwa bębny wywalczyliśmy jako zdobywcy tytułu Mistrza Polski właśnie w MPKK. Małe flagi dostaliśmy od PKS-u, dwie duże od Citronexu, a koszulki kupowaliśmy za własne pieniądze.
Ja też tego nie rozumiem, ale dziwi mnie, że nowy zarząd już wydaje kasę, a jeszcze jej nie ma.

agasi pisze:
A ja, jak i Zarząd, odpowiem, że bardziej nam zależy na tym aby działać tylko i wyłącznie dla dobra K.K., niż być „kiełbasą wyborczą” polityków.
To jest sport a nie polityka!

Więc dlaczego zwróciliście się do Burmistrza o dofinansowanie działalności KK TUR, wiedząc że to rok wyborczy, a On sam jest przedstawicielem jednej z partii?

Kibic z Tarnowa pisze:
Może należałoby zrobić COKOLWIEK w tym kierunku, aby nie ośmieszać się przed całą Polską Kibicowską.

Tomasz dziwi mnie również w tym wszystkim to, że opierasz swój sąd nt. MPKK na podstawie wypowiedzi dwóch osób z obecnego zarządu, które powtarzają to jak mantrę od chwili rozegrania V MPKK: że impreza dla kilkunastu osób i udział wzięło 3 członków KK. Jak to zwykł mawiać Świstak : "wszyscy wiedzą o kogo chodzi."
A problem zaczął się od obiadu... zapytaj wśród swoich, a poznasz prawdę...

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 21:13 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomczan

człowieku obudź się. :smt021 :smt021

Spodziewałam się że wybierając Cię będziesz prowadził KK rozsądnie ale się mylę.
Po Twoich wypowiedziach wnioskuję że jesteś tylko marionetką dla braci z zarządu.
To co piszesz na forum można było usłyszeć od nich już przed,w trakcie i po mistrzostwach.
Wciskają Ci niezły kit a Ty to łykasz jak pelikan. Zmień zioło bo to masz jakieś dziwne.

Tomczan pisze:

z tego co pamiętam na zebraniu organizacyjnym przedstawiony był wstępny kosztorys imprezy oraz rozmowa na temat nie włączania środków KK TUR na mistrzostwa

agasi pisze:
proszę mi uwierzyć, że potrzebujemy tych pieniędzy, aby „doposażyć” nowych Członków, jak również zaoferować wiele więcej nam wszystkim.

rozumiem że masz na myśli ten komplet dresów który na ostatnim zebraniu proponowałeś członkom KK. :smt021

tomczan pisze:
Podyktowane to było przede wszystkim dbałością o interesy Członków K.K., jak również względami ekonomicznymi

czy mógłbyś uszczegółowić o co kaman - szczególnie te interesy bo ja go nie mam :smt044

Tomczan pisze:
zorganizowana z myślą o niektórych Członkach Klubów Kibica

Tomczan pisze:
poprzedni Zarząd zorganizował ją nie biorąc pod uwagę co chce ogół

Tomczan pisze:
bawi się dobrze raptem kilkanaście osób, łącznie ze ścisłym składem poprzedniego Zarządu

Tomczan pisze:
w naszej drużynie było raptem 3 osoby z Klubu Kibica "TUR"

Tomczan pisze:
Zorganizowano imprezę dla kilkunasty osób

Tomczan pisze:
impreza była potrzebna do promocji swojego "jestestwa"

Ty naprawdę tak ich nie lubisz czy tak Ci każą pisać? Nie wierzę że to Twoje słowa. Tym bardziej że jesteś w KK TUR od niedawna.
a i tego nie kumam
Tomczan pisze:
impreza była potrzebna do promocji swojego "jestestwa"

napisz co masz na myśli z tym "jestestwem" bo ja znalazłam to
jestestwo=natura człowieka; sfera uczuć i przeżyć człowieka

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

grengo pisze:
Tomczan napisał/a:

Już masz potwierdzenie tego co napisałem:

ktoś pisze:
z tego co pamiętam na zebraniu organizacyjnym przedstawiony był wstępny kosztorys imprezy oraz rozmowa na temat nie włączania środków KK TUR na mistrzostwa

Tomek przyjmij to jako dobrą radę:
daj sobie spokój z braćmi, bo pogrążasz się głosząc ich idee.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 20:36 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Szanowny Panie Tomczan.
Jedno co moge zaproponować to daj sobie człowieku spokój z opisywaniem czegoś o
czym nie masz zielonego pojecia,bo to aż boli!
Jeśli chodzi o Mistrzostwa KK to jesteśmy teraz jednym wielkim pośmiewiskiem dla calego kraju(bo niestety nie chodzi tu tylko o KK ale o cały Zgorzelec) i aż mi wstyd,że znam tylu kibiców z innych KK,bo teraz jak dzwonią to tylko sie śmieja("o siema Zgorzelec to Ci którzy taka impreze "zatopili")Dobrze,że jeszcze mamy dobre szaszłyki to chociaż Sopot będzie nadal przyjeżdzał:)
A jeśli chodzi o poprzedni MPKK to z całym szacunkiem ale Cuiebie drogi prezesie nawet przez chwilke nie widziałem wśród organizatorów tak wiec po co komuś oczy mydlisz jakimiś tam statutami i innymi dyrdymałami.Sory ale trzeba być w takim miejscu z tyloma kibicami z całego kraju,żeby zrozumieć o czym pisze np.Agasi czy kolega z Tarnowa!!!
Inna sprawa nie pisz,że przyjmiecie zaproszenie ,bo jeżeli ktoś w swojej dobroci zorganizuje te MPKK to Was/Nas zapewne nie zaprosi,bo po co?Tych co olali sprawe i nie chcieli organizować a za 'CZYJEŚ"pieniądze chcą sie pobawić to sie chyba mija z celem.A jeśli nawet ktoś zaprosi to już sie mocno panie Tomczan zastanów czy w kasie KK bedą na to pieniądze,bo pamietaj,że na sponsorów nie bedziesz miał co liczyc skoro to będzie rok wyborczy jak to wczesniej napisałes.
Stary schowaj dume do kieszeni porozmawiaj z tym swoim zarządem i ogarnijcie sie.
Nie wierze,że osoby które organizowału poprzednie MPKK nie pomogły by wam,chociaż z drugiej strony po takiej ilości wylanych pomyj na nich to bym sie zastanawiał czy wam pomogą.ALE "CHCIEĆ ZNACZY MÓC" jak to mawiają.
Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tomczan tomczan tomczan...

Może nie trzeba było zmieniać regulaminu MPKK ?, a może od razu przy okazji organizacji mPKK pomyśleć o podłożeniu się Kotwicy i oddaniu mistrzostwa właśnie im ?
Wszyscy pamiętamy, że MPKK zapoczątkował KK AZS Koszalin i odbywały się jakoś co roku, ale jak widzę tylko KK TUR może przerwać coś co jest niezłą atrakcją, Ostrów jakoś nie miał dosyć organizować kolejnego MPKK, jakoś postaraliśmy się o sponsorów i dotację. Może poprostu brakuję wam chęci do działania ? brak motywacji ? Bo trudno mi uwierzyć, że 30tyś zł wydaliście właśnie z pieniędzy KK.

[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 9:46 pm ]
Tomczan pisze:

Sorry, ale czy któryś z klubów robił to dla korzyści majątkowych? dla renomy? biorąc pod uwagę twój post, to jesteście dla mnie tylko i wyłącznie materialistami.

Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, 21:55 przez PawełOsw, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

PawełOsw pisze:
Może poprostu brakuję wam chęci do działania ? brak motywacji ?

O to, to ...

PawełOsw pisze:
Bo trudno mi uwierzyć, że 30tyś zł wydaliście właśnie z pieniędzy KK.

Z kasy KK, tzn. ze składek członkowskich zdeponowanych w banku nie ruszyliśmy ani jednej złotówki, wręcz przeciwnie po MPKK stan konta wzrósł. Natomiast tak można powiedzieć, że były to pieniądze KK, ale pozyskane na konkretny cel (czytaj: MPKK) i nie miały one wpływu na wysokość budżetu KK aż do chwili zamknięcia imprezy i całkowitego jej rozliczenia, a zadysponowanie ich na inny cel nie było możliwe, bo byłoby niezgodne z umowami jakie podpisaliśmy ze sponsorami.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.