Dzisiaj jest 11 lip 2025, 6:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Klaudi pisze:
a z tym przyjęciem mnie do KK to było wielkie kłamstwo z twojej strony Grengo ja nie mam nic przeciwko tobie ale nie lubię kłamstwa pozdrawiam oczywiści !!

Już raz zwracałem ci uwagę na oszczerstwa z twojej strony i dalej to kontynuujesz, a jesteś kompletnie pozbawiony racji. Po pierwsze nic się nie zmieniło - nadal nie jesteś członkiem KK, bo to za mojej kadencji zapadały te decyzje. Po drugie to, że masz karnet na sektor nie wprowadziło cię w szeregi KK, a tylko daje ci status "szczęśliwego posiadacza karnetu w sektorze KK TUR". Twoja deklaracja nadal jest do rozpatrzenia i jeżeli przy zakupie karnetu wpłaciłeś jakiekolwiek wpisowe, to zostało ono pobrane od ciebie bezprawnie, gdyż ja ze swoim zarządem nie uchwalaliśmy żadnego wpisowego, co zresztą zostało wyjaśnione na walnym zebraniu, ani nie podejmowaliśmy żadnej uchwały o przyjmowaniu nowych członków w poczet KK. Dlatego proszę cię jeszcze raz za kogo miałem cię przyjąć do klubu?

I prośba: skończ z tymi oszczerstwami, bo już jesteś nudny, a co do tego kto ile robił, to ty masz akurat najmniej do powiedzenia.
Celowo zwroty personalne napisałem małą literą, bo skoro ty nie szanujesz, to nie będziesz szanowany.
Enter.

Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 7:20 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Nie chcialbym sie wtracac do Waszych "wasni" i sporow o grusze, ale interesuje mnie jedna rzecz, mianowicie czy byly kiedykolwiek jakies proby badz czy sa planowane proby poszerzenia skladu KK i rozszerzenia jego obecnosci takze w sektorze za przeciwleglym do dzisiejszego KK koszem ??

Nie widze sensu odrzucania kandydatur ludzi, ktorzy chcieliby wstapic do KK tylko dlatego, ze brakuje juz miejsc. Mozna przeciez zaczac rozbudowywac druga trybune. Na poczatek przyjac kilka osob i pomieszac je ze "starymi" czlonkami klubu, ktorzy zaprawieni sa juz w dopingu po czym usadowic ich na przeciwleglej trybunie za koszem, zeby rozruszac tamtejszy "doping". Z czasem ta enklawa KK powinna sie poszerzyc do calego sektora.

Co dwa ogniska dopingu to nie jedno. Moim zdaniem to naprawde dobry pomysl i rozumiem, ze moze wystapic problem w postaci osob, ktore zakupiwszy karnety na tamte sektory beda chcieli sobie spokojnie poogladac mecz, ale ekspansja nie musi koniecznie nastapic dzisiaj czy jutro, ale np. od rozpoczecia PO badz kolejnego sezonu. Wystarczy porozmawiac na ten temat z prezesem, co o tym mysli.

Pozdrawiam i zycze owocnej wspolpracy i gromkiego dopingu starym i nowym czlonkom i zarzadowi KK.

pozdro

Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 8:21 przez tommason, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tommason, właśnie też to chciałam zaproponować...

Wg mnie to jest bardzo dobry pomysł... wiem, że byłoby sporo chętnych do KK ;)

Jeszcze nie było mi dane życzyć dla nowego Zarządu KK owocnej pracy więc życzę Wam tego teraz.

Pozdrawiam

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W imieniu Zarządu dziękuję za życzenia.
Oczywiście o Waszych pomysłach już rozmawialiśmy miedzy sobą.
Jesteśmy nowym zarządem dopiero od kilku dni i uwierzcie, że na początku trudno wejść na pełne obroty.Ale jestem dobrej myśli, że wszystko powoli się wyklaruje i swoje zadania będziemy wykonywać profesjonalnie.
Tylko troszkę czasu na to potrzeba.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy. :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Do tommason:

celowo nie cytuję, bo jest tego sporo, ale powiem tylko tyle, że nie szukam waśni, ale na dziwne i niczym nie potwierdzone zarzuty odpowiedziałem po raz kolejny i ostatni. Co do Twojego pomysłu, to jest on świetny jednak obawiam się, że nawet przy szczerych chęciach nowego zarządu, w tym sezonie już nieaktualny z prostej przyczyny - te miejsca są już wyprzedane. Natomiast na przyszłość owszem i nie należy o tym pomyśle zapominać. Obawiam się jednak, że te wszystkie chętne osoby, które tu się wypowiadają stanowią niewielką grupę i nie da się wypełnić tamtego sektora wyłącznie członkami KK tym bardziej, że na ten sezon nie wszyscy członkowie KK wykupili karnety do sektora, który obecnie zajmujemy. Obym się mylił. Jeżeli natomiast chodzi o rozruszanie ludzi, którzy już tam są, to będzie to bardzo trudne, bo wielu z nich kupuje karnet po to, by w spokoju obejrzeć mecz, a ewentualny członek KK stojący przed taką osobą będzie dla niej intruzem, a nie powodem do tego by dopingować, więc jak widzisz to nie jest takie proste wbrew pozorom, chociaż nie niemożliwe. Z tego typu problemami stykaliśmy się jeszcze wtedy, gdy nasz sektor nie był do końca wypełniony członkami KK więc znam to z autopsji i wiem co mówię. Ale życzę powodzenia w rozruchu sektora położonego vis a vis sektora KK.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Grengo! Tak od kilku dni czytam twoje wpisy i dochodzę do jednego wniosku, że sam nie godzisz się ze swoją własną rezygnacją! Tak jak dziecko, któremu mama nakazuje oddać zabawkę i ono ją oddaje, a potem się zaczyna ono zastanawiać co zrobiło! Moim zdaniem byłeś dobry w tym co robiłeś! Sam postanowiłeś zrezygnować!!!! Teraz daj wsparcie nowym dla dobra kk i Turowa! Pozdrawiam cię z całym szacunkiem za to ile czasu poświęciłeś dla klubu! TURÓW!

[ Dodano: Sob Paź 17, 2009 2:28 pm ]
Do Tomczana! Z wyjazdów i nie tylko wiem, że odpowiedzialna osoba jest prezesem kk! I jak coś to pomożemy!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

grengo pisze:
a ewentualny członek KK stojący przed taką osobą będzie dla niej intruzem,

Zawsze może stać za :lol:

Problemem może być raczej to, czy P.Prezes Michalski wyrazi zgodę na utratę części zysków ze sprzedaży biletów kosztem nowych miejsc dla KK.
Ale tym będziemy się zajmować w dalszej przyszłości bo ,jak napisał grengo

grengo pisze:
w tym sezonie już nieaktualny z prostej przyczyny - te miejsca są już wyprzedane

:cry:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

@grengo

wiem, ze miejsca sa wyprzedane. Pisalem o tym wczesniej. Wiem, ze to bylby ewentualny projekt przyszlosciowy, niemniej jednak wedlug mnie poszerzenie skali dopingu jest absolutnie konieczne.

@Tomczan

ta dalsza przyszlosc to nie musi byc dopiero kolejny sezon, bo z tego co sie orientuje karnety sa sprzedawane na zasadniczy, a na PO sa juz nowe, wiec jezeli prezes zgodzilby sie zostawic z 15 miejsc za koszem dla KK ani jemu korona z glowy by nie spadla, ani klub nie ucierpial na tym wielkich strat finansowych, a moznaby wtedy wcisnac tam kilku nowych oraz / badz kilku "obytych" kibicow z KK, ktorzy zatroszczyliby sie o odpowiedni doping w tamtym sektorze.

Pozniej liczbe czlonkow KK moznaby tam stopniowo zwiekszac. A jezeli spotka sie to z oporem, badz brakiem zainteresowania wstapienia do KK (w co szczerze watpie) to i tak te kilkanascie osob zmobilizuje siedzacych tam piknikowcow do zywszego i glosniejszego dopingu.

Ta sprawa jest do wdrozenia w zycie i nie powinno byc w tej kwestii zadnych problemow. 3eba tylko odpowiednio zagadac ze prezesem, dobrze dobrac argumenty i zajac sie tym priorytetowo. Jesli nawet juz nie od PO, to od poczatku nastepnego sezonu.

pozdro

Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 0:57 przez tommason, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

mauzer pisze:
Grengo! Tak od kilku dni czytam twoje wpisy i dochodzę do jednego wniosku, że sam nie godzisz się ze swoją własną rezygnacją! Tak jak dziecko, któremu mama nakazuje oddać zabawkę i ono ją oddaje, a potem się zaczyna ono zastanawiać co zrobiło!

Może faktycznie z boku tak to wygląda, ale wierz mi, że nie żałuję swojej decyzji, ani nie rozpamiętuję co zrobiłem. Z Tomczanem wyjaśniliśmy sobie wszystko poza forum i jest Ok. Co do pomocy, to Tomczan usłyszał moje zdanie i myślę, że w tej kwestii jesteśmy również zgodni.

tommason pisze:
Wiem, ze to bylby ewentualny projekt przyszlosciowy, niemniej jednak wedlug mnie poszerzenie skali dopingu jest absolutnie konieczne.

I tu się z Tobą trudno nie zgodzić.
Pozdro.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Mimo ostatniej porażki... . :oops: :cry:
BĘDZIE LEPIEJ!!! :smt026 :lol: :smt026 :lol:
Wiem,że już lata plotka po Zgorzelcu ,ale... .
KK "TUR" ma zaszczyt :lol: powiadomić, że wyjazdy do Wrocławia mają się zamknąć kwotą 10 zł.
W tej cenie zawarta ma być "wejściówka" oraz przejazd.ALE TYLKO DLA SEKTORA KK.
Jesteśmy w stanie stworzyć na Orbicie miejsce dla 260 osób ,które tak ,jak Członkowie KK będą dopingować Naszą Drużynę PGE TURÓW ZGORZELEC!!!
Nasz sektor ma 260 miejsc otwartych dla wszystkich, którzy są zdecydowani na TRWAŁY DOPING!!!
Będzie to też "test" dla ludzi, którzy złożyli deklarację wstąpienia do KK i dla których mam SAME DOBRE WIEŚCI. :lol: :lol: :lol:
Zapisujcie się na puchary u Świstaka. :smt026 :smt026 :smt026
ZAPEŁNIJMY TEN SEKTOR KLUBY KIBICA!!! :smt026 :smt026 :smt026

Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 18:25 przez Tomczan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

brawo brawo.... oby więcej dobrych wieści Panie Prezesie:)

Nie ma co się załamywać trzeba wierzyć... prawdziwy Kibic jest zawsze ze swoją drużyną....

Ze sportowym pozdrowieniem:)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

faworynka pisze:
brawo brawo.... oby więcej dobrych wieści Panie Prezesie:)

Nie ma co się załamywać trzeba wierzyć... prawdziwy Kibic jest zawsze ze swoją drużyną....

Ze sportowym pozdrowieniem:)

Na taki odzew właśnie ja i cały Zarząd liczymy.
Dziękujemy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Dokładnie :) Powtarzam że zapisy są dla WSZYSTKICH nie tylko dla członków KK!! Więc jeśli nie szczędzisz głosu, nie wstydzisz się barw i nie boisz się stać cały mecz od razu się zapisuj!! ;) PoZdRo!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... 058b05ff33

Tytuł:
obserwator
obserwator

http://www.youtube.com/watch?v=zgwzYLAbNwE

bierzcie przyklad ;) tak z przymrozeniem oka oczywiscie ;)

dla tych kibicow wielki szacun za checi ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.