Dzisiaj jest 11 lip 2025, 4:53

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

W srode albo w czwartek pojawi sie tu pismo jakie zostanie skierowanie przez portal do tej instytucji. Zgodenie z prawem musza odpowiedziec w 30 dni :)

Jezeli ktos ma jakis pomysl o co mam zapyac dodaktowo i forma oficjalna bedzie mozliwoa do zaakceptowania to bardzo prosze :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

to jest gra na tzw "przetrzymanie" :lol:
kto kogo :?:
no zobaczymy, ja się obawiam, że temat się wypali. Chyba że będzie podgrzewany :wink: :roll:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Sprawa czekania na wypis ponad 4 tygodnie godna jest chyba poruszenia w tym pisemku , a takze to iz ordynatorem Osrodka rechybilitacji jest prof.Janiszewski,ktory przyjezdza 1x w miesiacu aby tylko podpisac wypisy.
( ciekawym za ile mu sie to oplaca :lol: :twisted: ).
Tak ogolnie to ciekawy jestem czy sytuacja w osrodku zostala przez kogokolwiek skontrolowana i czy ta nasza cala dyskusja ma jakikolwiek pozytywny oddzwiek, czy tez moze wszystko pozostalo po staremu. Wiem, ze ludzie boja sie pisac pomimo to iz narzekaja i to nie tylko na osrodek rehabilitacji ale na cala zgorzelecka sluzbe zdrowia.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Szanownemu Panu Profesorowi
Zbigniewowi Śliwińskiemu Kierownikowi Ośrodka Rehabilitacji SPZOZ w Zgorzelcu i jego personelowi w osobach Pań pielęgniarek i rehabilitantek, Pań wykonujących zabiegi, pani Psycholog i Panu masażyście
składam jak najszczersze podziękowanie za ogromną pomoc w dochodzeniu do zdrowia i "postawieniu na nogi, po ciężko przebytym urazie". W prawdziwie rodzinnej atmosferze jaką otacza się tam wszystkich pacjentów.

Wdzięczna za trud
Maria Czernik z Lubania

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jezeli panuje tam teraz "prawie rodzinna atmosfera", to znaczy , ze cala ta rozmowa odniosla zamierzony skutek. Chodzilo tylko o to aby cos ie tam zmienilo na lepsze, z tego co piszesz maskagaz, wynika iz sytuacja w osrodku ulegla poprawie :lol: . :wink:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie rozumiem dlaczego podziękowania dla Profesora umieszczone zostały w tak mało komfortowym dla Niego miejscu :?: Bardziej odpowiednie byłoby chyba skierowanie ich bezpośrednio do adresata ze stosownym bukietem kwiatów :?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Aleksandrze , dzisiaj jest piątek , a żadnego pisma ktore obiecaleś " ni widu ni slychu " . Czyżbyś się omylil w swoich przypuszczeniach ?

Tytuł:
VIP
VIP

niestety, natlok pracy pozbawil mnie chwili wolnego czasu na sklecenie wymownego pisma...

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
niestety, natlok pracy pozbawil mnie chwili wolnego czasu na sklecenie wymownego pisma...

:cry: :cry: :cry: :wink:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ktoś , zrozum i Aleksandra . W tym czasioe ( zaduszkowym ) naprawdę mamy mało czsu . Aleksander też . Dlatego myślę , że po niedzieli na pewno coś się zmieni . Pozdrawiam .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Rozumoem Alexa :lol: , to bylo z "podtekstem". humorystychnym, niemialem nic "zlego" na mysli :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Uwazam ze skladajac takie podziekowania Pani Maria Czernik w tym temacie poprostu chce zrobic na przekor tym co zle pisza o osrodku.

Domyslam sie kim pani jest i doszla pani do zdrowia bo lekarza miala pani co pare dni, byla swiadoma, etc. Gdyby otoczono taka opieka innych pacjentow szczegolnie z niepelna swiadomoscia z pewnoscia doszli by do zdrowia o wiele szybciej.

Tak poza tym to tu kulturalne podziekowania etc. ale nie wiem czy sie przyznal pani maz, jak mnie nazwal po napisaniu tego artykulu.
Obsmarowal mnie epitetami rowno, wiec nie uwazam zamieszczonej prz pania wypowiedzi "na poziomie". ale jako podlizywanie sie, aby w razie potrzeby pomocy ktos sie przychylniej do pani usmiechnal...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

powiedziec pisze:
Uwazam ze skladajac takie podziekowania Pani Maria Czernik w tym temacie poprostu chce zrobic na przekor tym co zle pisza o osrodku.

Domyslam sie kim pani jest i doszla pani do zdrowia bo lekarza miala pani co pare dni, byla swiadoma, etc. Gdyby otoczono taka opieka innych pacjentow szczegolnie z niepelna swiadomoscia z pewnoscia doszli by do zdrowia o wiele szybciej.

Tak poza tym to tu kulturalne podziekowania etc. ale nie wiem czy sie przyznal pani maz, jak mnie nazwal po napisaniu tego artykulu.
Obsmarowal mnie epitetami rowno, wiec nie uwazam zamieszczonej prz pania wypowiedzi "na poziomie". ale jako podlizywanie sie, aby w razie potrzeby pomocy ktos sie przychylniej do pani usmiechnal...

za przeproszeniem Panie "dziennikarz"... pieprzycie Panie glupoty... jak ktoś jest tak wychowany jak Pan to zawsze bedzie miał jakąś awersję do ludzi pomagających, a nie mogących pomóc.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

szamo pisze:
za przeproszeniem Panie "dziennikarz"... pieprzycie Panie glupoty... jak ktoś jest tak wychowany jak Pan to zawsze bedzie miał jakąś awersję do ludzi pomagających, a nie mogących pomóc.

Szamo nie bardzo rozumiem calej tej twojej wypowiedzi :?: i jak ona sie ma do tego co napisal powiedziec. :?:
Skoro sie wypowiadasz na temat wychowania powiedziec znaczylo by to, iz znasz powiedziec, a skoro znasz powiedziec to powinienes wiedziec, ze nie napisal tu na forum ani jednego slowa nieprawdy o tym osrodku.( ale niewydaje mi sie abyscie sie znali)

Ja tez tam bylem i widzialem co sie tam dzialo a wlasciwie czego sie tam nie robilo :cry:

... pieprzycie Panie glupoty... ta wypowiedz swiadczy o twoim wychowaniu :twisted:

Braku tolerancji i stronnictwa w tej sprawie dowiodles juz na tym forum poprzez usuniecie kilku postow :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

EOT

masło maślane, tak tylko mógłbym określić Twoje wywody na temat moich koneksji z każdym na tym forum. Zdania nie zmienie, ale jeżeli ktoś zaraz snuje teorię spiskową, że coś co chwali ośrodek zostało napisane pod wpływem przymusu psychicznego lub obiecanek lepszego traktowania to jest dla mnie skończonym idiotą.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.