BossZgC pisze:
Przed Chwilą sie dowiedziałem ze Turów rozmawia z J.Mojica ten z AZS i R.Apodaca ten co w polpaku grał
Mojica i Apodaca (obecnie) sportowo są średni, typy egoistów i samograjów. Natomiast mentalnie i charakterologicznie to kwasy w drużynie i "tykające bomby"! ŻADNEGO z nich u nas nie widzę! Jeśli jednak reprezentuje ich któryś z wrocławskich agentów koszykarskich, to niestety mogą się u nas znaleźć...
BossZgC pisze:
Niedaleko mnie mieszka P.Mazur i mój sąsiad sie go własnie zapytał kto może przyjdzie, wiem jedno Chanasa nie będzie i Ze Daniels i Edney w przyszłym tygodniu mają przysłać podpisane umowy.

Edneya bym widział, ale nie wiem czy pociągnie cały sezon po ok. 25min (dodatkowo musiałby mieć klasowego zmiennika). Natomiast Chris nie był zły, ale jednak szukałbym kogoś jeszcze lepszego.
A tak w ogóle to zastanawiam się czy te transfery są w ogóle podejmowane/konsultowane z Obradoviciem?! Jeśli nie, to nie chciałbym żeby nas czekała powtórka z przeszłości - sezon 2005/2006, czyli eklektyczne dobranie klasowych i drogich graczy - bez koncepcji, na chybcika, bez "współgrania", dodatkowo był duży budżet i duże oczekiwania - a sezon został sromotnie przegrany. Takie coś nie może się zdarzyć ponownie!!