Dzisiaj jest 10 lip 2025, 23:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 97  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

krzywuss pisze:
tur16 pisze:
a poważnie to miło by było Kikowskiego tu ściągnąć

po co Kikowski? on juz nie jest juniorem na 2 kw.

On jest juniorem, bo jak napisałem "młodzieżowiec" to zawodnik od rocznika 86 i to nie ulega zmianie do Olimipady w 2012 ! :) Bo są założenia ogrywania od tego rocznika, bo nie miało to by sensu, gdyby co roku rocznik odpadał bo nowych trzeba by było ogrywać. Więc jak najbardziej trzeba nam "młodzieżowca" takiego pokroju.

Tytuł:
pismak
pismak

Rozmawiałem na zakończeniu sezonu z prezesem Michalskim, który potwierdził, że Krzysiek ma 2-letni kontrakt, czyli jeszcze rok mu został. Poza tym Krzysiu jest z Bolesławca. Tutaj ma rodzinę, pieniądze, przy okazji pracuje u nas w klubie, czego chcieć więcej ?

Jak przyszedł do Turowa to podpisał na dwa u Saszy :)

A Kikowski to właśnie taki gość który walczy do ostatniej chwili (mecz nr 4 z Czarnymi w ćwierćfinale). Bardzo bym chciał tego gościa u nas. A jak nie on to Leończyka ze Słupska. Z Prokomu wyrwać się nie da nikogo, z Anwilu nie ma po co, bo nie są rewelacyjni, a niższe zespoły nie mają cudów :)

Na rozegranie jeśli byłby Edney to można Szubargę ściągnąć, tak uważam. Bo jak dla mnie jest to solidny zawodnik. Ma charakter, płuca do biegania, umiejętności też mu nie brakuje (drugi rozgrywający kadry), a gdyby dzielił czas z Edneyem to byłoby całkiem dobrze. Poza tym nie trzeba mówić, że Polak.

Witka, Szubarga, Roszyk, Kikowski, Bochno, Szymański... może Wójcik, jak ktoś wspomniał wcześniej :)

A na trenera nie mam pomysłu...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Z Prokomem nie jest tak jak mówisz ;) Widzisz sam Zamojski powiedział że przyjdzie o ile tylko jak dobrze pamiętam Turów zaproponuje mu więcej o 5 tys od Sopotu ;) ;P Nie ma rzeczy nie możliwych ;p :twisted:

Tytuł:
rekrut
rekrut

A po co nam Zamojski? Przeciez ten gość niczym się nie wyróżnia. Na dodatek ma taki styl gry, że, jeśli go w przyszłości nie zmieni, to albo sam zostanie kaleką, ale komuś przetrąci kręgi. Chciałbym u nas Kikowskiego i Wójcika, a także doświadczonego i dobrego trenera. On dobierze odpowiednich zawodników.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ja podałem tylko taki przykład ;p że da się wyciągnąć kogoś z Prokomu ;) a poza tym Zamojskim to bardo utalentowany zawodnik ;) i przy odpowiednim trenerze na pewni zmienił byś o nim zdanie ;)

Tytuł:
pismak
pismak

Bremek, przecież dobrze wiemy, że Prokom i my to przynajmniej kilka milionów różnicy to raz. A dwa... Zamoj ma na 100% kontrakt długoterminowy... Tak samo jak Łapeta. No i dla nich jest cennym już zawodnikiem, dlatego ja nie wierzę w jego transfer gdziekolwiek :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hehe ;p zobaczysz turze szesnasty ;p jeżeli dostanie ofertę z za granicy już mogą się Sopociaki z nim żegnać ;) ;p PoZdRooofko dla Ciebie ;)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A propos trenejro:
może mało doświadczony, ale jednak : Sebastian Machowski!
Młody, z pomysłem i potrafiący zrobić coś z niczego (poprzedni sezon w Kotwie). Gość obyty w Europie, a Polska chyba się tam mieści?

[ Dodano: Pon Maj 25, 2009 11:48 pm ]
No i tato z Goerlitz...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

no i podpisany kontrakt u niemiaszkow...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Co Wy z tym Pasquali? Wiecie czy to dobry trener? Facet jeździ szuka pracy, nikt tylko nie sprawdził czy on wogóle coś osiągnął. Może by tak Katzurina z Nymburga ściągnąć. Ale to zależy od pieniędzy.

Według mnie powinni zostać: Witka, Roszyk, Edney, Daniels, Harris, Szymański , Bochno. Zakontraktować kogoś z: Diduszko, Kikowski, Wichniarz.

Tytuł:
rekrut
rekrut

A czy ktoś (zarząd) bierze pod uwagę Saso F.? Czy ten Pan już ma szlaban na Zgorzelec?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Ten Pan dostał w Turowie nóż w plecy jak to powiedział Mitev w jednym z ostatnich wywiadów. Zreszta on też. Więc niestety Saso juz w Zgorzelcu nie zobaczymy chyba ze w roli trenera np. Ślaska Wrocław o czym napisałem w innym poście

[ Dodano: Wto Maj 26, 2009 2:52 pm ]
grengo pisze:
A propos trenejro:
może mało doświadczony, ale jednak : Sebastian Machowski!
Młody, z pomysłem i potrafiący zrobić coś z niczego (poprzedni sezon w Kotwie). Gość obyty w Europie

i dlatego jest juz zatrudniony w bundeslidze :
http://www.newyorkerphantoms.de/pressem ... -headcoach

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nymburg..to nie Niemcy - Nymburk..
Tymczasem wygląda na to ,że Zgorzelec może przestać być atrakcyjny dla Polaków , bo Śląsk wraca do gry.
Ciekawe ,że nazwisko Filipovskiego przeiwjało się w kontekście trenerki

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jojo pisze:
Tymczasem wygląda na to ,że Zgorzelec może przestać być atrakcyjny dla Polaków , bo Śląsk wraca do gry.

a to oni jakimś awansem od jesieni mają wejść do ekstraklasy?
nie trzeba przypadkiem najpierw wygrać pierwszej ligi aby zacząć wracać do gry?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
nie trzeba przypadkiem najpierw wygrać pierwszej ligi aby zacząć wracać do gry?

można kupić dziką kartę i wrócić do gry

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1445 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 97  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.