Dzisiaj jest 11 lip 2025, 20:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wzmocnień nie będzie bo Radojnic i Harris sa w coraz lepszej dyspozycji strzeleckiej.
A co z Baileyem? Zdrowiutki?

Tytuł:
pismak
pismak

hakunamakata pisze:
Radojnic i Harris sa w coraz lepszej dyspozycji strzeleckiej.

haha, ja bym nawet powiedzial, ze sa w "jeszcze lepszej dyspozycji strzeleckiej" ;)

dzis debiut Tyus przed wlasna publicznoscia. Pojedynek z Hamiltonem moze byc bardzo ciekawy.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
bo Radojnic i Harris sa w coraz lepszej dyspozycji strzeleckiej.

Nie oszukujmy sie, slabiej nie mogli grac. Bochno gra lepiej niz oni.

Ostatnio zmieniony 13 lut 2009, 13:08 przez ostry2k, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Tymczasem w Zgorzelcu nadal podstawowy problem to kontuzje rozgrywających. Bryan Bailey wznowił już treningi, ale na pewno nie jest jeszcze gotowy do gry. Nawet podczas treningów ćwiczy jedynie indywidualnie, a kontuzjowana kostka wciąż daje o sobie znać. Dziś Bailey będzie w składzie ekipy ze Zgorzelca, ale jego gra jest mało prawdopodobna.

Co gorsze, na uraz narzeka też Tyus Edney. Po meczu w Jarosławiu, podczas którego Amerykanin debiutował w barwach Turowa, Edney zgłosił skręcenie kostki i przez dwa dni jedynie asystował na treningach. A przecież pod nieobecność Baileya to w zasadzie jedyny wartościowy rozgrywający w drużynie.
- Edney na pewno będzie gotowy do gry. Wczoraj normalnie uczestniczył już w zajęciach - uspokaja Adamek.
za: http://wroclaw.naszemiasto.pl/sport/960752.html

Mam nadzieję, że z Tyusem wszystko jest ok, natomiast Bailey coś długo pauzuje - oby wykurował się w 100%.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

no to chujoza ( nie znam synonimu tego słowa)z tymi rozgrywającymi. Bailey od kilku miesięcy kontuzjowany- niewiadomo jaka diagnoza i jak to leczenie długo jeszcze potrwa. Notabene grengo wprowadziłes mnie w błąd bo miał być zdrowy :smt084
Edney tez narzeka- po jednym meczu? :shock:

Ale co nas nie zabije to nas wzmocni. Lets go Turów!!!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Adamek to może parkiet pozmywać a nie podaje durne wiadomości dla prasy :smt021

Tytuł:
rekrut
rekrut

wczorajszy mecz natchnął mnie do napisania sobie małej symulacji do końca sezonu zasadniczego. przy założeniu wygrania trzech spośród czterech meczy (polpha, górnik, polonia) i porażki we Włocławku, Turów powinien zająć po RS 4 miejsce, kolejno za Popkornami, Aspirynami i Nawozami. Oczywiście jeżeli te cztery kolejki nie okażą się kolejkami cudów, bo musiałem też wytypować wyniki innych drużyn. Oczywiście jest szansa nawet na drugie miejsce ale wtedy musimy wygrać z Anwilem, a ten musiałby przegrać jeszcze jeden mecz (np w Ostrowie) jest to możliwe ale... no właśnie ale. No i żeby przeskoczyć polphe ta w ostatnich 6 meczach musiała by przegrać co najmniej trzy mecze a my musielibyśmy wygrać z nimi we wtorek naprawdę wysoko. Tak więc spokojnie założyłem że pod koniec nie będzie żadnych cudów i skończymy na czwartym miejscu, co biorąc pod uwagą całokształt tego sezonu jak na razie byłoby i tak niezłym wynikiem. Z mojej symulacji wynika że najprawdopodobniej w ćwierćfinale trafiamy na kotwę a w półfinale na Aseco Popkorn Coppot. A potem batalia o brąz. Co boli najbardziej że dwie porażki mniej i nasza sytuacja byłaby zgoła odmienna, ale teraz sobie można pogadać...

pozdro dla tych którym chciało się to czytać :)

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
grengo wprowadziłes mnie w błąd bo miał być zdrowy

sorry, ale powtórzyłem słowa Prezesa. Być może chcą Bayley'a doprowadzić całkiem do ładu, aby był gotów na Rumunię i PO?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Witam.
1. Pożegnanie Saso i Krzyśka wygrana z Czarnymi, pożegnanie Mariusza zwycięztwo nad Kotwicą. Niech już nikt nie odchodzi a Turów tak jak pisałem dojdzie do finału.
2. Kiedy wróci Bailey. Prowadzenie gry przez Milijkovica czy Harrisa to obraza Pańska. Niech Damir rzuca a Harris broni icos tam rzuci.
3. Co spowodowało przyjscie Tyusa
- zespół jest znowu zespołem
- mamy ducha walki i zaangazowanie
- wystarczyło 2 tygodnie aby zawodnicy w tym i sam Drobnjak wskazali palcem kto jest liderem Turowa. Nie będę sie rozpisywał i popadał w hurraoptymizm ale czy widzieliscie jak Tyus się porusza, jego pasy do podkoszowych, spokój, opanowanie, czytanie gry, oczy wszystko widzace. Po prostu szkoda że nie przyszedł do Turowa choc miesiac wczesniej.
4. Przed Turowem mecze z Anwilem i Polpharmą. Jeden z nich trzeba wygrać.
5. Trener Turkiewicz jeszcze musi się duzo uczyć.

PS. NASZE NASTROJE - NASTROJE KIBICÓW SA ISTNA SINUSOIDĄ. ale ja w ten zespół wierzę i dalej podtrzymuję ze finał plk jest w Turowa zasiegu

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://www.menssanabasket.it/2008/en/ne ... x?NID=8423

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

szpileczka pisze:
http://www.menssanabasket.it/2008/en/news/detnews.aspx?NID=8423

Nie spodziewałem się czegoś takiego, napawa to optymizmem - klub myśli o przyszłości, chcą się doskonalić, uczyć od innych. Mam nadzieję, że taka wola i chęci dotyczą wszystkich w klubie oraz że nie skończy się to na 1 akcji.

Swoją drogą klub ze Sieny (jak i kilka innych znaczących w Europie) przeczy IDIOTYCZNEJ i KŁAMLIWEJ tezie, że koszykówka ma szanse zaistnieć na wysokim poziomie TYLKO w wielkich ośrodkach!!

PS Nitroo - warto czymś takim "chwalić się" na oficjalnej stronie :smt023

Ostatnio zmieniony 18 lut 2009, 15:25 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

z tekstu wynika, ze to indywidualna inicjatywa Grzeska. Inicjatywa godna uznania i pochwaly!
Brac przyklad z Montepaschi to znaczy brac przyklad z naprawde porzadnego wzorca.

Tak jak wspomnial Paawlus - Siena przeczy kretynizmom forsowanym przez niektorych decydentow w polskiej koszykowce, ze trzeba "wielkich osrodkow", by koszykowka miala wysoki poziom i by byla ogladana. Kazdy srednio inteligentny czlowiek dostrzega w tym stwierdzeniu totalne pomylenie pojec, albo mowiac jezykiem logiki formalnej - to blad przesuniecia kategorialnego.

Swieze przyklady na potwierdzenie mylnosci ich teorii - Poznan i Lodz.

a tak z innej beczki - Siena jest przecudowna, szczegolnie w lecie... Miejsce jak z innego swiata. Szkoda, ze Grzesiek wybral sie tam w zimie.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Chłopaki, czy to że prokom przegrał dzisiaj w Kwidzynie, oznacza że Turów jak wygra z Anwilem ma szanse na czołowke ?? biorac pod uwage ze inni z czołowki przegraja :))
Pozdrawiam

Tytuł:
obserwator
obserwator

Zdaje sie ze Prokom musi przegrac 3 z 4 meczy zebys mogli byc pierwsi. Polpharma 3 z 5 w tym z nami wiecej niz my z nimi lub 4 z 5 zebysmy byli 2 i my z Awilem minimum 3 pkt zeby byc na 3. Wszystko zakladajac ze my wygramy wszystko do konca. Wiec raczej 3 to max.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

3 miejsce to bardzo dobre rozwiazanie, a w przypadku gdybysmy byli na 3, tablety na drugim a anwil za nami to normalnie kosmos bylby. Uklad marzenie.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.