Marko pisze:
Grzegorz choć nie lubisz komuchów to podaje Tobie
Nie jest prawdą, że nie lubię komuchów. Taka jest potoczna nazwa ludzi z lewej strony.
Nie mam nic przeciwko nim.
Nie mam nic przeciwko tym, którzy są pisiorami, nie mam nic przeciwko tym, którzy są moherami.
Wszystko zależy od człowieka.
W ciągu swojego życia poznałem godnych podziwu moherów a także fazcynujących komuchów.
Nie przeszkadza mi to mieć własną indywidualną opinię o człowieku. Bez względu na przekonania, jakie nim w życiu kierują. Głównym miernikiem dla mojej oceny człowieka jest kryterium zaprezentowany w komediowej trylogii filmowej, gdzie ludzi podzielono na mądrych i głupich.
Marko a wracając do ekonomii urzędu, to jest ponoć budżet na rok 2009.
Zostanie wykonany?
Jeśli tak, to w jakim procencie.
Z informacji, jakie otrzymałem w UM znowu ktoś spisał życzenia oderwane od realiów.
Piszę to bez analizy.
W najbliższym czasie wybieram się pod UM i prawdopodobnie zostanę tam zaopatrzony w materiały, których zawartość sprawi, że będziemy rozmawiać na mniej więcej tym samym poziomie w temacie budżetu.
Marko, co z prezentacją sesji w internecie ?
Nie odpuszczaj proszę tematu. NIe wszyscy mają czach chodzić na sesje i sprawdzać, jak pracują ich przedstawiciele.
P
G
ciągle śmieszy mnie to, że przeprowadza ktoś śledztwo, skąd biorę materiały, zamiast zabrać się do pracy i wady poprawić o których piszę