Dzisiaj jest 11 lip 2025, 6:58

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

www.zgorzelec.info powoli kończy się. Umiera śmiercią naturalną. Nie wiem sam, co mnie tu jeszcze trzyma.
Miało być tak pięknie. Fajne przedsięwzięcia, Friedrich Anna, turyści, eskapady terenowe... Żal...

Ostatnio zmieniony 30 sty 2009, 12:08 przez viper126pzgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

viper126pzgc pisze:
www.zgorzelec.info powoli kończy się. Umiera śmiercią naturalną. Nie wiem sam, co mnie tu jeszcze trzyma.
Miało być tak pięknie. Fajne przedsięwzięcia, Friedrich Anna, turyści, eskapady terenowe... Żal...

nie myślałeś chyba, ze forum to eskapady i fajne przedsięwzięcia. Forum to miejsce gdzie takie fajne przedsięwzięcia i eskapady można omówić.

A do "śmierci" www.zgorzelec.info to jeszcze daleko, ale nie ulega wątpliwości, ze jest bessa...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Myśląc o działaniach miałem na myśli te, które maiłay być prowadzone pod szyldem tego portalu. Głośne deklaracje ze strony Aleksa, wyjazdy do Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków itp.
Nic z tego nie zostało zrealizowane, a temat jest ciekawy. Udało mi się zorganizować kilka spotkań w ostatnim sezonie, na których był obecne 3-4 osoby, niestety bez obecności Alka. O, sorki, był na jednej eskapadzie terenowej.
Mam stały kontakt z paroma osobami mieszkającymi poza naszym miastem, które znają teamtykę i posiadają różne, mniej lub bardziej potwierdzone informacje. Jest więc szansa na fajną przygodę, przy tym grille, ogniska - kiełbasa i piwo.

Tytuł:
VIP
VIP

Vip, czy ty nie potrafisz sam skrzyknąć ekipy, tylko muszę to być ja? Tyle czasu, a ty zamiast działać to tylko narzekasz że nic się nie dzieje... To smutne, że bezpośrednio mówisz co innego, a na forum piszesz takie rzeczy...

Co do zgorzelec.info - to będzie lepiej, a do jego końca to jeszcze daleeeeeeeko - gwarantuję.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez aleksander, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ależ Panowie :smt075

Wracamy do tematu 8) :smt082

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

I ja sie pod tym podpisuje - kiedys mozna bylo sie dowiedziec jeszcze co dzialo sie w rejonie, teraz to tylko reklamy, ogloszenia komecyjne i zapowiedzi imprez. No i Turow - wystarczy policzyc na glownej ilosci postow zwiazane z druzyna koszykarzy.
Dla mnie to jazda po rowni pochylej. Zdaje tez sobie sprawe, ze z nas, forumowiczow nie ma zadnej kasy, wiec to, czy odejdziemy Alexowi nie zrobi roznicy. A mysle, ze bedzie znikala coraz wieksza ilosc ludzi tu piszacych.
Pozdrawiam

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

aleksander pisze:

Co do zgorzelec.info - to będzie lepiej, a do jego końca to jeszcze daleeeeeeeko - gwarantuję.

Może Jaśnie Pan wyjaśni grzebanie w tytule wątku?
Ja go założyłem i jak chcesz to sobie załóż inny.

Odbił Ci z forum chyba najbardziej wartościowy człowiek, bez wazeliny oczywiście.
Ja tez raczej zrobię to samo, no jakoś na to ostrzeżenie zabrakło mi już cierpliwości. :)

Nawet już tu nie piszą Twoje sikoreczki z tego kulawego plebiscytu.
Chociaż to może i lepiej.

Z czasem zostaną sami polityczni i ten emigrant bez kultury.

Jak nie wiesz gdzie jest pies pogrzebany to jak wspomniałem google Twoim przyjacielem.

KLIKEN

Lepiej będzie na pewno,ale już nie będzie tak jak dotychczas , nie ma ludzi, nie ma klimatu, nie ma wejść, nie ma reklamodawców, nie ma $$$.

Tylko nie pisz wracamy do tematu, bo mój post jest bardziej na temat niz np.Twój.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
To smutne, że bezpośrednio mówisz co innego, a na forum piszesz takie rzeczy...

Powód prosty.
Zawsze w rozmowie deklarujesz daleko idące plany, snujesz wizje...
Ja rozpatrując wszystko pod tym właśnie kątem mówię co innego, a gdy mija czas, a Twoje obietnice zdjają się "psu na budę", zmieniam zdanie. To chyba normalne i piszę adekwatnie do bieżącej sytuacji.

[ Dodano: Sob Sty 31, 2009 6:03 pm ]
Ernesto pisze:
Lepiej będzie na pewno,ale już nie będzie tak jak dotychczas , nie ma ludzi, nie ma klimatu, nie ma wejść, nie ma reklamodawców, nie ma $$$.

Dokładnie. Pamiętam ten klimat, tych ludzi. Oj działo się kiedyś, działo. Te czwartkowe spotkania bez polityki, których byłem po części inicjatorem.
To se ne vrati :(

Ostatnio zmieniony 31 sty 2009, 18:03 przez viper126pzgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja tam na czwartkowych legendarnych spotkaniach nie chodziłem ale na forum siedze od kilku lat i to już nie to co kiedyś, kiedyś była atmosfera był klimat który nakłaniał teraz tylko czytam i śmieje się z tych awantur kłótni i z tego co się stało z tym forum. Może to okres przejściowy ale to już nie jest to co kiedyś ...........niestety :(

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
Może to okres przejściowy

Renegat, to nie okres przejściowy. Ten marazm trwa już od dłuższego czasu i pogłębia się tylko, bez nadziei na to, że kiedyś ustapi. Ze starej ekipy nie ma tu już prawie nikogo, a nowi... Pozostawię to bez komentarza.
Przy tym jeszcze nasilająca się cenzura, niczym z PRL-u i ingerencja w posty. Zgodzę się, że są momenty, kiedy takie działania bywają nieodzowne, ale często Alex przesadza i zwyczajnie mógłby sobie odpuścić.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ernesto pisze:
viper126pzgc pisze:
A jakie forum miał w opisie???

poszło na pw

podeślij i mi.

Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 9:47 przez petec, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

W sprawie ,, twojej ,, kopalni , zadzwoń do mnie ew. smsa z twoim nr telefonu

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

"Wszystko płynie i nic nie pozostaje takie samo"- jak powiedział pewien Grek.

Nie sadzę, żeby forum w jakikolwiek sposób zagrożone było na odejście w niebyt. Tak naprawdę odejście stąd paru forumowiczów o długim stażu podyktowane było zwykłym fochem.
Wydarzenia takie jak krytyka "Jakubów" podjęta przez Alexa czy fakt, że nie zgodził się on na nieodpłatne reklamowanie lokalu jednego z forumowiczów zapoczątkowało erę ogromnego niezadowolenia z poczynań admina. Kolejnym etapem, którego efektem było zniknięcie kilku następnych, skupionych wokół naburmuszonych "chłopaków" było przekonanie przez nich paru swoich kolegów, że forum jest "be i fu" a poczynania Alexa nieodpowiednie, naganne czy wręcz "zbrodnicze".
Tak naprawdę jednak jest to zwykłe dziecinne obrażenie się na właściciela portalu o to, że nie postąpił tak, jak sobie tego życzyli.

Alex ma swoje "schizy", ale trzeba mu przyznać, że twardo trzyma się zasady, że należy pisać o wszystkim tym co jego zdaniem należy napiętnować, bez względu na to, czy uderza to w jego kolegów, czy kogoś obcego. Najwyraźniej jednak nie spodobało się to jednemu z jego kumpli, który oberwawszy co nieco w jakimś tam artykule, rozpoczął "podstolikowy" spisek, w celu,... zwykłego odegrania się na Alexie.
Ponieważ znalazł sobie sprzymierzeńca w innym niezadowolonym forumowiczu, wspólne przekonanie kilku kolejnych "klikaczy" stało się już dosyć prostą czynnością.

Jestem przekonany, że większość z tych "obrażonych" wcześniej czy później pojawi się tutaj z powrotem,...i to raczej wcześniej niż później. ;-)
A jeśli nie,...to jeśli chodzi o mnie, nie odczuję zbytniej tęsknoty za ich udziałem w dyskusjach. :P

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Czyżbyśmy musieli czekać do wyborów? patrz PiS kontra TVN

Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 11:18 przez bog180, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

bog180 pisze:
Czyżbyśmy musieli czekać do wyborów? patrz PiS kontra TVN

rozwiń swoją wypowiedź?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.