Dzisiaj jest 12 lip 2025, 17:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
I właśnie pokazujesz jakim elokwentnym partnerem jesteś w rozmowie, a kultury to ty nawet nie liznąłeś po tzw. "łebkach"... I właśnie dla takich ludzi jak Ty nie chce mi się pisać na tym forum.

poprostu jestem sfrustrowany juz ta cala sytuacja--widze ze pan panie prezesie nie tak bardz jak ja skoro nerwy trzyma pan jeszcze na wodzy, o po uzyskanej odpowiedzi frustracja jest jeszcze wieksza

pawlik pisze:
czyli mozna uznac, ze spotkania nie bedzie. przewiduje wymiane usmiechow, klepanie sie po pleckach i wzajemne utwierdzanie sie w przekonaniu, ze bedzie dobrze.

tak wlasne bedzie bo nikt nosa nie wychyli przed szereg

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

No i macie odpowiedź dlaczego na hali sa tez tacy co nie krzyczą, nie wiwatuja a spokojnie ogladaja mecz . Jest Klub kibica i z nim spotka sie Prezes niech więc od innych nie oczekuje też szczególnego zaangazowania skoro sam ich nie zauważa.
Osobisci uważam to za błąd taktyczny z jego strony . KK to jednak kibicowi ekstermiści i w tłumie reszty kibiców bylby mniej groźni, ale nie ja będe mu podpowiadał jak wyjśc cało z opresji chociaz winę ja osobiście widze gdzie indziej nie w jego osobie,

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Proponuje wygwizdac naszego prezia podczas najblizszego meczu!

Tytuł:
rekrut
rekrut

bog180 pisze:
KK to jednak kibicowi ekstermiści
którzy ?? kibcowi ekstremisci to byli bodajrze z 10-12 lat temu teraz to koło wzajemnej adoracji - wnioskując z wypowiedzi kolegów o zabarwieniu anty KK to bardziej przyd...sy prezesa.

Tytuł:
pismak
pismak

Popadacie trochę w skrajność... Uważacie, że osoby z klubu kibica są niedorozwinięte? Że ich mniej obchodzi sytuacja w klubie? A poza tym... przecież to nie KK o tym zdecydowało tylko prezes J.M. Dlatego nie rzucajcie tam błotem na KK...

Prezes boi się spotkania z wszystkimi chętnymi kibicami... ba! On się boi spotkania z KK... zresztą kogo on się nie boi...
Jeśli będę dysponował czasem, to wybiorę się na spotkanie (upoważnia mnie do tego członkostwo w KK) i chętnie posłucham oraz nagram rozmowę Prezes - Klub Kibica.

Tytuł:
rekrut
rekrut

tur16 pisze:
Popadacie trochę w skrajność... Uważacie, że osoby z klubu kibica są niedorozwinięte?
nikt nie popada w żadną skrajność ani nikogo nie posądza o jakąkolwiek ułomność - chodzi tu o równe uprawnienia kibiców - nie każdy ma czas aby chodzić na spotkania KK gdzie jak widzę obecność na spotkaniach jest obowiązkowa , ba nie każdy może w porę dotrzeć na mecz.Każdego z nas obchodzi los klubu więc i każdy z nas powinien mieć możliwość wstępu na to spotkanie .Czemu jestem gorszy ??

Dalsza dyskusja na temat KK nie ma chyba większego sensu.
Pozdrawiam wszystkich członków KK i mam nadzieję że pokażą prezesowi podczas spotkania gdzie jego miejsce.

Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 19:03 przez gg, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

co do tych transferow z edneyem,skiba i milicicem to troche mi sie niechce wiezyc ze ktorego kolwiek sciagniemy ale bylo by bardzo dobrze no ale przeciez niemoglismy kupic nowego trenera to chyba tez niemozemy kupic nowego zawodnika/kow no ale juz w krotce bedzie wszystko wiadomo czy to prawda czy klamstwo czekam...

Tytuł:
rekrut
rekrut

no tak tylko jak rozliczyć takiego kłamcę ??

Tytuł:
pismak
pismak

niech hicksa z polpharmy sciagna

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Szkoda Szkoda Myśle Ze Ten Zawodnik Przydał By Sie Jako Wsparcie Dla Damira , Gdyby Był Dalej Któryś Z Prezesów A.Krygier Lub P.Waśniewski Z Trenerami Saso i Bobanem , I Taki Problem By Się Pojawił Jestem Pewien Że Nie Było By Juz Kilku Graczy A Było By Juz Lepszych.Patrzcie Basket Poznań Nie Radzi Sobie Więc Od Razu Działacze Biorą Iwa By Im Pomógł Nie Zwlekali By Pomóc Swojemu Klubowi , Prokom Zawodnicy Nie Graja Tego Co maja Grac zwalnia sie ich by Kupic nowych lepszych by pokazać że nawet Bez Trenera Kijewskiego i P.Krauze z budżetem niższym potrafia zdobyć Mistrzostwo ... zawsze tak jest Ze zwalnia się gorszych na lepszych Czemu P.Michalski Czeka Juz Dawno powinny być zmiany i kazdy o Tym wie ... Wypowiada sie w gazetach ze lada moment bedzie zawodnik i co nie ma nikogo ... najwidoczniej to zarzad bawi albo brakuje im adrenalinki i uznali ze 2 lata sukcesów to czemu w tym roku i postanowili sobie ze w tym sezonie gramy o utrzymanie.Szkoda mi tylko jest Nas kibiców,naszych zawodników i E.Żaka.Trenera turkiewicza nie jest mi żal wiedział ze jeszcze nie czas na trenowanie takiego zespołu , chciał iśc na skróty nie udało sie mogl zacząc od pierwszej ligi tam jakies sukcesy odniesc potem Plk np.Sportino pare lat i pare sukcesów wtedy tak mógłyby być trenerem takiego zespołu jak nasz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

ja sadze ze niemozemy sciagnac zadnych zawodnikow z europy i z innych panst bo turkiewicz ma zamale znajomosci w europie bo niektorzy zawodnicy patrza na trenera, inni na kase a jeszcze inni na osagniecia druzyny
1,-jezeli patrza na trenera to raczej tacy zawodnicy nieprzyjda bo turkiewicz jest bardzo slabo znany w europie
2,-kasy mamy coraz mniej, no i klub chce sciagnac zawodnika jak najtaniej
3,-w tym sezonie nie mamy zadnych osiagniec
w europie wszyscy slyszeli o filipowskim i on mial swoje dojscia wiec nam zostalo szukac nowych zawodnikow w polsce (takie jest moje zdanie)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Spotkanie tylko z KK ? To może pan Prezes powinien tylko KK wpuszczać na mecze ?

Dlaczego nie ma wzmocnień ? Bo Prezes nie zna rynku, wszystko prawdopodobnie musi być konsultowane,z Tymi którzy znają a to zabiera czas...

Tytuł:
rekrut
rekrut

naszym koszykarzom powinni teraz do znudzenia pokazywać ostanie 30 sekund meczu POLSKA - NORWEGIA - to jest wola walki !!!!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
chętnie posłucham oraz nagram rozmowę Prezes - Klub Kibica.

Liczę na to, że "wybrańcy" którzy będą na spotkaniu nagrają (wideo lub audio) te spotkanie i je potem zamieszczą dla wszystkich. Bądźcie jednak przygotowani, że prezes może zabronić nagrywać - więc trzeba będzie to zrobić konspiracyjnie ;) Nie dajcie się - dacie radę :smt023

Tytuł:
pismak
pismak

Co do meczu piłkarzy ręcznych, to fakt... nasi zawodnicy powinni obejrzeć ich spotkania i to nie tyko 30 sekund, ale z kilku lat spotkania.... Ci chłopcy walczą na boisku i nie przekreślają meczu, bo przegrywają 3 bramkami... tylko gryzą parkiet!
A u nas wolą się odsunąć, poczekać, przecież za tydzień znowu mecz, może wtedy ktoś się połozy i powie "proszę Kochani v-ce mistrzowie Polski nie rozjeżdżajcie nas mocno" - sny zawodników Turowa... :/
A nam kibicom koszykówki pozostało oglądać występy w ręczną... Przynajmniej Ci nie zawodzą i dają z siebie wszystko :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.