Dzisiaj jest 12 lip 2025, 17:09

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
A nasz skład się rozejdzie po tym sezonie...

Płakał zdecydowanie nie będę. Wstępnie już trzeba myśleć o budowie-koncepcji, a nie nazwiskach na przyszły sezon! Priorytet to "mózg" - człowiek od którego się wszystko zaczyna, czyli trener. Musi to być "duże" i wartościowe nazwisko. Jeśli tak się stanie to o resztę będę się mniej martwił.

A co do spekulacji transferowych. Jak przeczytałem plotkę/informację (?) że rozważany jest Skiba to spadłem z krzesła. Ten facet, z całym szacunkiem, nadaje się na 3 rozgrywającego tudzież"gwiazdę" ligi słowackiej - gdzie zresztą gra. Jeśli on jest w sferze zainteresowań klubu to ja nie mam pytań co do KOMPETENCJI i INTENCJI ludzi z klubu!!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Co do chemii i motywacji, kapitan drużyny Robert Witka dla Gazety Wyborczej:

Cytuj:
- Na dzisiaj myślę, że finał PLK jest poza naszym zasięgiem. Po pierwsze dlatego, że konieczny jest dodatkowy zawodnik na pozycji rozgrywającego, po drugie, musimy cały czas polepszać naszą grę

Tytuł:
rekrut
rekrut

paawlus pisze:
A co do spekulacji transferowych. Jak przeczytałem plotkę/informację (?) że rozważany jest Skiba to spadłem z krzesła. Ten facet, z całym szacunkiem, nadaje się na 3 rozgrywającego tudzież"gwiazdę" ligi słowackiej - gdzie zresztą gra. Jeśli on jest w sferze zainteresowań klubu to ja nie mam pytań co do KOMPETENCJI i INTENCJI ludzi z klubu!!!

skiba gra w czechach, a nie na slowacji.

z reszta nie wazne gdzie gra, bo strasznie sie nie nadaje. o miliciciu nie wspomne...

Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 15:29 przez pawlik, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

po tym co tu wyżej przeczytałem to już mnie nie zdziwi gdyby jednak się okazało że to prawda z tym Skibą no coż powoli można zapomnieć o sukcesach zwłaszcza jak tak będą grali nasi "zawodowcy tak jak w niedzielę w Ostrowie Wlkp.

Tytuł:
pismak
pismak

taki maly akcent humorystyczny w tym natloku smutkow:

pewien trener starej daty, bodajze Krajewski, zwrocil uwage mlodemu dziennikarzowi zeby uwazal jakiego slowa uzywa piszac o sporcie, bo zawodnik to nie jest to samo co gracz, a roznica jest taka, ze gracze graja, a zawodnicy ...zawodza ;)

tak wiec stosujac ta retoryke mozna powiedziec, ze "zawodnikow ci u nas dostatek" ;) ...ale i tych dwoch (nowych) przyjmiemy jako wrozbe zwyciestwa... ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Skibnieski przegrywal rywalizacje z Ivo w poprzednim sezonie... w woli przypomnienia, niech prezes sam oceni czy to bedzie wzmocnienie? My potrzebujemy wzmocnien a nie kolejenej (8-9) "zapchaj dziury".

Tytuł:
rekrut
rekrut

skoro mowa o humorzstzcynzch akcentach:

Cytuj:
P.S. Jeśli to prawda, że Iwo Kitzinger zagra w Poznaniu, to nie mogę się doczekać, kiedy powie Kijewskiemu, co o nim myśli. Obstawiam drugi trening.

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2009/0 ... strzostwo/

Tytuł:
obserwator
obserwator

dzisiaj juz wtorek po poludniu --- gdzie do h....ja jakies wzmianki na temat obiecanego spotkania z "zawodnikami"???? czyzby sprawa miala rozejsc sie po kosicach;/

Tytuł:
rekrut
rekrut

Obiecane spotkanie to chyba kolejna akcja zaciemniająca prezesa , aby jak najdłużej pozostawiać w kibicach odrobinę nadzieji że wszystko co się dzieje zakończy sie happy endem.Tylko nie wiem czy "kierownictwo" klubu ma wszystkich wokoło za równo rozgarniętych jak i oni sami mając nadzieję że te wszystkie działania są strategicznym majstersztykiem który doprowadzi ich jako wielkich strategów do zwycięstwa będącego upadkiem Turowa.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
gdzie do h....ja jakies wzmianki na temat obiecanego spotkania z "zawodnikami"????

I właśnie pokazujesz jakim elokwentnym partnerem jesteś w rozmowie, a kultury to ty nawet nie liznąłeś po tzw. "łebkach"... I właśnie dla takich ludzi jak Ty nie chce mi się pisać na tym forum.

Co do spotkania, to przepraszam wszystkich oprócz kinia24 za ten dzień zwłoki, ale ja też jestem tylko człowiekiem i nie samą koszykówką i tym forum żyję. Na wczorajszym spotkaniu u prezesa Michalskiego dowiedziałem się, że owszem do takiego spotkania dojdzie, ale wyłącznie z klubem kibica.

Natomiast jeżeli chodzi o odpowiedzi na trudne pytania, które padają na tym forum i nie tylko, informuję, że w dniu jutrzejszym A.Pitura przeprowadzi wywiad z prezesem Michalskim i będzie on opublikowany, ale będzie go można również posłuchać dzięki współpracy przy wywiadzie przedstawiciela Radia TRI ze Zgorzelca. Po bardziej szczegółowe info proszę zwracać się do Alexa.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

kinio24 pisze:
dzisiaj juz wtorek po poludniu --- gdzie do h....ja jakies wzmianki na temat obiecanego spotkania z "zawodnikami"???? czyzby sprawa miala rozejsc sie po kosicach;/
boją się, poczytał prezesunio o taczkach , widłach i pochodniach i dyga . No ale wtorek popołudniu a tu cisza, żadnego zawodnika. Tylko jakieś pierniczenie ten, tamten, sramten i nic nie wychodzi z tego.Przydał by się taki Chris Young do pary z Drobniakiem.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mam pytanie czemu spotkanie tylko z klubem kibica - a reszta kibiców to co śmieci ?? Ja osobiście nie należę do klubu i raczej nigdy nie widzę się w takich strukturach ale traktowanie mnie i innych kibiców w taki sposób już żle świadczy o prezesie.
Rozumiem że KK ma "większe" prawa ale chyba bez przesady !!

Tytuł:
rekrut
rekrut

grengo pisze:
Na wczorajszym spotkaniu u prezesa Michalskiego dowiedziałem się, że owszem do takiego spotkania dojdzie, ale wyłącznie z klubem kibica.

:smt044 :D

czyli mozna uznac, ze spotkania nie bedzie. przewiduje wymiane usmiechow, klepanie sie po pleckach i wzajemne utwierdzanie sie w przekonaniu, ze bedzie dobrze.

Tytuł:
rekrut
rekrut

po prostu są lepsi i lepsiejsi :) a ci lepsiejsi nie będą zadawać trudnych pytań , bo zbyt cenią sobie wygodne członkostwo w KK

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

1. Jestem przeciwny spotkaniu z Michalskim w gronie tylko KK. Kibice to nie tylko KK. Na ostatnim meczu- pożegnalnym w Libercu więcej było kibiców spoza KK i mają takie samo prawo być i zadawać pytania prezesowi. W innym przypadku takie spotkanie traci sens, tak samo jak wywiad, który bedzie tylko namiastką, i nie odpowie na najwazniejsze problemy. Na takie spotkanie powinien być wstęp wolny. Dodatkowo powinien byc Turkiewicz, który nie spełnia oczekiwań oraz kapitan Witka reprezentujacy zespół.
2. Sytuacja powtarza się jak z trenerem. Padają coraz to nowe nazwiska- Milicic, Skibniewski, Reynolds, a tak naprawdę mamy do czynienia z pozoracją. Dla mnie to objaw skrajnej niekompetencji. Czy zarząd, p. Michalski są ślepi? Tym zespołem trzeba wstrząsnąć, potrzeba autorytetu- a taki za czapkę gruszek nie przyjdzie. Powtarzam- gdzie są pieniądze za trenerów i zawodników!!!
3. Kijewskiemu dupę ratowały gwiazdy, bo jakim trenerem jest widać w Poznaniu. W Zgorzelcu 3 dobre zmiany też mogą przynieść efekt. O finale można zapomnieć ale niech do k..wy nędzy zespół zakończy sezon z twarzą.

4.Dlaczego jeszcze nie ma rozgrywajka? Miał być Edney- za stary, za słaby, za drogi?. Wolę jego niż Skibę i Milicića razem wziętych.

Najbardziej boli to, że zamiast być coraz lepiej jest coraz gorzej i po sezonie zacznie się polowanie na czarownicę bo winnego nie będzie tej sytuacji. Będzie wina kibiców, kursu dolarowego, kontuzji, pogody itd.itp. a prezes jedynie co to z komórki podczas urlopu na Bora Bora przeprosi i obieca, ze w następnym sezonie się spręży i będzie lepiej.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.