Dzisiaj jest 12 lip 2025, 22:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

W dzisiejszym "Przeglądzie Sportowym" napisali, że Edney jest już w Turowie.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Wicemistrzowie Polski potrzebują wzmocnień natychmiast, bo tym składem i z taką grą trudno powiedzieć, czy Turów będzie w stanie wygrać z kimkolwiek.

to cytat ze strony Polskiego Radia Wroclaw. Trudno o bardziej smutne acz dosadne sformulowanie...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Morgoth pisze:
Tu az sie prosi zeby rozwiazac kontrakty z Harrisem i Radonjicem sciagnac Stefanskiego i jeszcze kogos kto potrafi rzucac i trafiac. I nagle tak zle nie wygladamy

Niby wszyscy wiemy że tak powinno się zdarzyc już dawno,ale w tym temacie nic się nie dzieje i chyba sie nie wydarzy.Skoro można było rozwiazac kontrakt z Townsem(bo niby kontuzja) to dlaczego nie mozna zrobic tego samego z Copelandem(kontuzja).Wszak powiedziano że nie zagra do konca sezonu.Totalny brak konsekwencji.Z jednymi mozna sie rozstac z drugimi ni czorta nikt nie chce.Kuźwa za takie pieniąźki też mogę posiedzieć na ławie,a co tam nawet zjechał bym jeszcze za 2 koła.Prezesie ostatnia szansa,można mnie zakontraktować!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Skoro można było rozwiazac kontrakt z Townsem(bo niby kontuzja) to dlaczego nie mozna zrobic tego samego z Copelandem(kontuzja).

Pewnie jest zdecydowana roznica w konstrukcji kontraktu jednego i drugiego zawodnika.

A to ze w tym temacie nic sie nie dzieje ... Pozbylismy sie Iwo. Ja tam szczegolnie plakac za nim nie bede. Urazu nabawil sie Roszyk. A przeciez nie od dzis wiadomo ze on jest graczem kontuzjogennym. Zostaniemy z samym Witka jesli Krzyska nie doprowadza w tygodniu do stanu uzywalnosci. Tu nie ma innego wyjscia jak siegnac po jeszze jednego Polaka. Zreszta ze Stefanem temat juz dawno poruszany byl. Zdaje sie z do konca stycznia ma kontrakt z Gornikiem...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tomski widzę ,że nie sledzisz całej dyskusji
Zwolnienie Copelanda jest bardziej kosztowne niz zostawienie go kontuzjowanego w skladzie. Czemu ? poszukaj wczesniej

Morgoth ; ale gracze nie wierzą w trenera i to jest podstawa porazek. Saso miał respect i swoich graczy. Turek mieli składem ,ale bez efektów i kto wie czy Edney nie przyjedzie i nagle odjedzie..

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jojo pisze:
Morgoth ; ale gracze nie wierzą w trenera i to jest podstawa porazek. Saso miał respect i swoich graczy. Turek mieli składem ,ale bez efektów i kto wie czy Edney nie przyjedzie i nagle odjedzie..

Ale ktorzy gracze ?? Iwo ktory nie jest naszym zawodnikiem juz i ktory zreszta swoich ambicji i frustracji nie ukrywal nigdy ??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

jojo pisze:

Tomski widzę ,że nie sledzisz całej dyskusji
Zwolnienie Copelanda jest bardziej kosztowne niz zostawienie go kontuzjowanego w skladzie. Czemu ? poszukaj wczesniej

Oj sledzę i dlamnie nie ma kontraktów których nie można polubownie rozwiazac.Trzeba fachowca i negocjacji a prezes ani w jednym ani w drugim nie błyszczy i niby po jakiemu miałby rozmawiać.To z jednej strony a z drugiej taki sposób podpisywania kontraktów to tylko Waśniewski potrafi!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
To z jednej strony a z drugiej taki sposób podpisywania kontraktów to tylko Waśniewski potrafi!

Dajcie spokoj w momencie gdy Copeland doznal kontuzji bylismy liderem w lidze i pomimo widocznych bledow w budowie zespolu nic nie wskazywalo na to ze znajdziemy sie w tak beznadziejnej sytuacji. Pewnie na tamta chwile nie rozwiazywalismy z nim kontraktu w duzej mierze nie z powodu gwarancji a ze wzgledow wizerunkowych.

Nie za bardzo rozumiem tez tej calej jazdy po Wasniewskim. Dostal lepsza oferte to odszedl. Co w tym dziwnego ? A za jego kadencji zdobylismy wicemistrzostwo, final Uleb i zatrzymalismy Saso na kolejny zeson. Niezle jak na osobe ktora miala niszczyc Turow.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Morgoth pisze:
Nie za bardzo rozumiem tez tej calej jazdy po Wasniewskim. Dostal lepsza oferte to odszedl. Co w tym dziwnego ? A za jego kadencji zdobylismy wicemistrzostwo, final Uleb i zatrzymalismy Saso na kolejny zeson. Niezle jak na osobe ktora miala niszczyc Turow.

Czy cos napisałem o tym że chłopina niszczył Turów i o przyczynach odejścia-zero.Jedyne zastrzeżenie to sposób skonstruowania kontraktu,który na dzień dzisiejszy wydaje sie dla klubu wielce niekorzystny.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Panowie, przeciez Wasniewski dał czadu juz w slasku z niejednym kontraktem
Kolejna sprawa to w przypadku kontuzji szukamy zastepstwa..a nie w przypadku drugiej kontuzji jak teraz..to chyba normalne?czy nie??

Takze prezes i sztab zawinil..a moze nawet zarzad..

do akcji - reakcja.. a nie Iwo ,który nie lubi grac jedynki..Przeciez Turowa nie zbawi Szymanski z calym szacunkiem dla chlopaka. Teraz widac kto odpierdzielał całą robotę..reszta tylko się chełpiła sukcesami graczy i trenerów - których nie ma..

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

W Przeglądzie Sportowym jest tylko tytuł, co nie znaczy, że podpisał.

A teraz trochę z humorem.

Edney na Copacabana ze swoją lubą, piękną Brazylijką. Wiesz kochanie zdecydowałem się jechać do egzotycznego kraju - Polska. Zgorzelca szukałem na mapie ale w końcu znalazłem. W końcu to nie istotne. Turów to prężny klub, mocny walczący o najwyższe laury, trenowany do tej pory przez zdolnego, ambitnego trenera Saso Filipovskiego. Raczej go nie znasz- taki grubasek. Zresztą mam dać tylko trochę minut aby Bailey odpoczął. Przy okazji trochę grosza wpadnie na konto, a ja przygotuje się do przyszłego sezonu. Trenowałem u prywatnego trenera i z formą nie jest najgorzej- 20 minut max dam radę. Co Ci przywieźć z Polski poza tytułem Mistrza?

Na lotnisku w Pradze. Kuźwa zimno , ale ładne miasto. Pewnie w Zgorzelcu będzie podobnie.

Przyjazd do Zgorzelca. Driver co to za dzielnica, wygląda jak fawele w Rio. A ta hala to co? Tutaj trenujecie? A gdzie główny obiekt. A to kto trener? Renato jesteś po operacji plastycznej? Nie? A gdzie Pasquali? A to prezes? Nice to meet you. Michalski- bebeby be. Edney- Jaja sobie robicie? To ja zap...lam tysiące km a tu taki cyrk!!! FUCK YOFF

Ale tak wcale być nie musi.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Tomski pisze:
Czy cos napisałem o tym że chłopina niszczył Turów i o przyczynach odejścia-zero.Jedyne zastrzeżenie to sposób skonstruowania kontraktu,który na dzień dzisiejszy wydaje sie dla klubu wielce niekorzystny.

Nie bylo to skierowane bezposrednio do ciebie ot taka ogolna dygresja po przebrnieciu przez wiele stron tego tematu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Morgoth pisze:
Nie bylo to skierowane bezposrednio do ciebie ot taka ogolna dygresja po przebrnieciu przez wiele stron tego tematu.

Przyjąłem,ochłonąłem i wracamy na ziemię :D

[ Dodano: Pon Sty 26, 2009 1:08 pm ]
Kitzinger potwierdzony w Poznaniu http://www.plk.pl/

Tytuł:
obserwator
obserwator

Brazylijczyka nie będzie - na 100%
Inne zakupy są analizowane.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

W klubie potrzeba co najmniej 3 nowych wartościowych zawodników: PG i SG/SF !! Do wyrzucenia "bez mrugnięcia okiem" są Radonjić i Harris, szczególnie z tym Serbem nie powinno być problemu, bo nie ma już Saso, który ponoć dobrze zna jego ojca i otoczył Gorjana "opieką". Przy obecnej bryndzy zatrudnienie Stefańskeigo wydaje się dobrym ruchem - waleczny, dobry w obronie no i Polak, oby tylko chciało mu się grać...

Mówi się, że mamy pecha odnośnie kontuzji...to nie pech tylko pewna logiczna konsekwencja. W tym sezonie zatrudnieni zostali zawodnicy z kontuzją/tuż po kontuzji: Bailey, Radonjić, Roszyk, Townes, a może też inni... Nie dziwny się zatem, że zawodnicy "się sypią", że nie wyrabiają kondycyjnie, nie wspominam że mentalnie to są miękkie....

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.