i znowu kolejny problem

ile nam trza w tym sezonie aby przestali pisać o nas .... ciągłe kąntuzje wrrr ileż można ... zapewne teraz rozgłos o nowym rozgrywajku przyćmi kontuzja Bailey-a ...
jak dla mnie sezon zakończony

jak dla mnie człowieka brak już nerów ... ileż można patrzeć na te potyczki ... jak to można nazwac wypadkiem przy pracy ... przegrać z takimi zespołami jak Sportanino i Stal ...... chyba my jako kibice ... nie jako klub kibica ... zoorganizujmy coś nie tak a by podłamać chłoapaków ... i też nie tak nie tak aby podbudować morale prezesa :[ nie licze już na nasz klub kibica ... bo naprawde jesteście świetni ... ale ja zobaczyłem Waszą liczebność podczas ostatniego meczu w Libercu .. hmmm i to że sie sprężacie przy kamerach ... może sie znacie baaaaaardziej przy sprzedawaniu majtek

ale tak to odbieram jako kibic nie należacy do klubu kibica ... ale ten co wydał może mniejsze siano od Was i czasami jak Wam sie chce krzyczy z Wami... dlatego pytam kibiców którym sie chce i mają pomysły na mecz w piątek ???? Pokażmy tym kierującym naszą drużyną że bez litośnie nie bedziemy patrzeć na to co sie dzieje ... bo sie dzieje źle

jestem za jakimś transparentami

nasz klub kibica zrobił wiecej dla Gurovica niż dla Saso
[ Dodano: Pon Sty 26, 2009 1:02 am ]http://www.polskikosz.pl/komentarz/18876
i mamy dla nas kibiców kolejnego news-a aby zapomnieć o przegranej ze Stalą :[
i tak jest po każdym przegranym meczu

zaćmnijmy przegraną nowym trenrem albo graczem ... :[
nawet jak przyjdzie ma 36 ... co on Nam pomoże
jest jeszcze ktoś normalny alby zapobiec temu co sie dzieje

??????????
no ale cóż żyjmy wiarą ... jaką Nam daje baseniarz .....