Dzisiaj jest 15 lip 2025, 13:04

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jest mi cholernie przykro, że tak mało kibiców pojechało do Liberca :( Ja osobiście nie mogłem pojechać liczyłem na to, że spotkanie zobaczę w telewizji ale sie przeliczyłem bo po raz kolejny TV Tomków mnie zawiodło. Czytając wypowiedź Saso i relacje dziennikarzy jak to Saso zalany łzami schodził do szatni i do tego Damir siłą wyciąga Filipovskiego na środek parkietu, żeby drużyna mogła razem ze swoim trenerem cieszyć się z wygranej, przerwanej czarnej serii aż mi się płakać chce.Te piękne chwile te 2 lata pod wodzą naszego Trenera które dały nam kibicom tyle radości nagle mają prysnąć ?? bo jakiś debil sprowokował nam najważniejszą osobę w klubie?? nie chce mi się wierzyć w to, że władze klubu zerwą kontrakt z Filipovskim moim zdaniem to będzie dobicie całkowite. Mam ogromną nadzieję,że Saso zostanie z nami i jakoś te 2miesiące Boban da rade pociągnąć zespół zwłaszcza, że po wczorajszej wygranej czuję, że zawodnicy uwierzyli że w meczu nie są najważniejsze popisy indywidualne tylko walka, gryzienie parkietu i pomaganie sobie nawzajem a zwycięstwo samo przyjdzie. Nic trzeba być dobrej myśli i liczyć na to, że decyzja prezesów będzie korzystna i dla klubu jak i dla kibiców. SASO FILIPOVSKI!!!!!!!!! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

matrix pisze:
czy to pewne z ta plotką, że była tylko plotką ? ;)
Z tego co mi wiadomo - plotka rozsiewana przez ludzi "kręcących się" przy klubie, gdy był u nas trenerem. Szanuję faceta - spędził u nas dobrych kilka lat, godnie reprezentował klub. Doceniam go jednak tylko za jego występy na parkiecie, a nie pracę trenerską.

Wade pisze:
Czytając wypowiedź Saso i relacje dziennikarzy jak to Saso zalany łzami schodził do szatni i do tego Damir siłą wyciąga Filipovskiego na środek parkietu, żeby drużyna mogła razem ze swoim trenerem cieszyć się z wygranej, przerwanej czarnej serii aż mi się płakać chce.
Dlatego warto było tam pojechać, warto być w takich chwilach z klubem i "trędowatym" Saso. Miejmy nadzieję, że coraz więcej osób będzie to rozumieć.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Jak podaje Zgorzelec.info Filipovski pozostanie na stanowisku :)

Cytuj:
Z najnowszych informacji do jakich udało nam się dotrzeć Saso Filipovski zostanie w Turowie. Doniesienia o prowadzeniu rozmów z Radosławem Czerniakiem okazały się plotką. Na oficjalne stanowisko klubu w tej sprawie trzeba jeszcze nieco poczekać.

Ostatnio zmieniony 07 sty 2009, 14:13 przez Wade, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

ufffffff, chwalić pana :-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Brawo BOBI!!!.....DOTRZYMAŁEŚ SŁOWA!!!...wątpiłem...ale udało ci się..szacuneczek przyjacielu

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jaro28 - poprzez forum zwracasz się do Bobiego :grin: Przybliż nam choć trochę o co chodzi.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Na razie żadnej decyzji nie podjęliśmy - wciąż mówi prezes PGE Turowa Jan Michalski. Według naszych informacji, szef klubu ze Zgorzelca spotkał się w środę z prawnikami analizującymi wszystkie zapisy kontraktowe, a w czwartek ma dojść do kluczowej rozmowy z trenerem Filipovskim. Po niej ostateczny scenariusz powinien być jasny. W środę wieczorem więcej argumentów wskazywało raczej na pożegnanie Słoweńca z ekipą wicemistrza Polski. (cytat z wrocławskiej)

[ Dodano: Czw Sty 08, 2009 10:56 am ]
a tutaj news o kłopotach finansowych teamu z Łodzi..
czyli Czerniak nie ma nic do stracenia

http://www.lkslodz.pl/koszm.php

[ Dodano: Czw Sty 08, 2009 1:12 pm ]
Filipovski zwolniony!

Tytuł:
pismak
pismak

Radio podało że Saszo juz nie jest trenerem Turowa!!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cypis pisze:
Radio podało że Saszo juz nie jest trenerem Turowa!!!!

Jakie radio to podało??????

Tytuł:
obserwator
obserwator

Radio Wrocław, też to słyszałem. No to po koszu w Zgorzelcu

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ponoć MUZYCZE RADIO J.GÓRA też podało takiego newsa... Jednak to jeszcze nic oficjalnego... W każdym bądź razie byłaby to bardzo smutna wiadomość :(

Tytuł:
rekrut
rekrut

Cytuj:
Słoweniec został odwołany z funkcji trenera Turowa Zgorzelec. Pracę stracił również jego asystent Boban Mitev. Filipovski został ukarany, po tym jak po meczu Turowa z AZS Koszalin uderzył w twarz jednego z kibiców.

Na razie nie wiadomo, kto będzie nowym szkoleniowcem wicemistrzów Polski. W meczu na szczycie ekstraklasy w sobotę w Sopocie z Aseco Prokomem drużynę poprowadzi Paweł Turkiewicz.

Przypomnijmy:

Chwilę po niesamowitym rzucie Dante Swansona, który dał zwycięstwo koszykarzom AZS-u Koszalin nerwy puściły trenerowi Turowa Zgorzelec. Szkoleniowiec wicemistrzów Polski uderzył głową w twarz jednego z kibiców. Obaj panowie zostali przewiezieni po meczu do komisariatu, żeby złożyć zeznania. Już wcześniej Zarząd Polskiej Ligi Koszykówki zawiesił Filipovskiego w prawach trenera.

http://prw.pl/articles/view/9568/saso-f ... -zwolniony

Jakieś to nierealne!!! Komu tu wierzyć??/

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Niestety to prawda....brawo Panie Prezesie

Tytuł:
rekrut
rekrut

jeszcze prezesa KK za organizacje na meczu Bamberg powinno sie wyrzucic

[ Dodano: Czw Sty 08, 2009 1:53 pm ]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No to sie porobiło... teraz trzeba szukać jakiegos trenera z "głową" co byśmy nie stali sie pośmiewiskiem dla całego koszykarskiego światka i żebysmy chociaz w 8 sie znaleźli... bo chyba ten sezon mamy już z głowy...
Szkoda, że to sie wszystko tak posypało... ciekaw jestem jaka bedzie reakcja sponsora jesli chodzi o przyszły sezon...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.