Dzisiaj jest 15 lip 2025, 20:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Morgoth pisze:
A podania rasowych jedynek i wartosciowych zawodnikow to sie walaja u prezesa w gabinecie po podlodze.

poważnie??
u mnie w domu też walają się ulotki ze sklepów RTV-AGD i chyba nie skorzystam z tego samego powodu

Tytuł:
obserwator
obserwator

Po raz kolejny widac, jak na stołkach sa obsadzani ludzie wg partyjnych kluczy. Im mniej ma ktoś kompetencji tym wyzej go dają, zeby nie przeszkadzał gdzie indziej. Sytuacja klubu ma również związek z tym, kto nim zarządza. Największe tryumfy klub miał za tak obszczywanego Krygiera.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dżon Kanaka - widać, ze nie wiesz pewnych rzeczy o byłym prezesie rodem z Włocławka - ja się cieszę, ze go nie ma. Wyniki w 2 poprzednich sezonach były, bo byli lepsi zawodnicy i lepiej dobrani - TYLKO TYLE I AŻ TYLE!

qba pisze:
Morgoth pisze:
A podania rasowych jedynek i wartosciowych zawodnikow to sie walaja u prezesa w gabinecie po podlodze.

poważnie??
u mnie w domu też walają się ulotki ze sklepów RTV-AGD i chyba nie skorzystam z tego samego powodu

Widać nie odczytałeś w wypowiedzi Morgiego sarkazmu - wartościowych zawodników na rynku za wielu nie ma, no chyba że ma się "rosyjski" budżet...

Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 15:55 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

paawlus pisze:
Wyniki w 2 poprzednich sezonach były, bo byli lepsi zawodnicy i lepiej dobrani

Wow...co szkodziło zrobić to samo w 3 sezonie?

Tytuł:
rekrut
rekrut

paawlus, zgadzam się z Tobą że sami zgotowali sobie ten los.Mysle że wymiana w tym momencie pierwszej piatki mogłabybyć decyzją ostateczna ale kto wie czy nie dobrym rozwiązaniem.
Co do "polowania na czarownice".Nie poluje.łącze pewne fakty,wyciągam wnioski.Może mylne.Ale odnosze wrażenie że układaja sie jakoś dziwnie....
Może to tylko mnie ponosi wyobrażnia.
pozdro))

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ciekawe posty "spleena" i "m&m" na temat sytuacji w Turowie:

Obrazek

za: http://forum.basket2.net/viewtopic.php? ... 9&start=50

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja się zastanawiam nad jedną rzeczą. Otóż, na początku sezonu, chlopaki wychodzili na parkiet i wygrywali mecze różnicą kilkudziesięciu punktów, a teraz mają problem z konstruowaniem akcji. Z tego co mi się wydaje, to raczej nie zapomina się z dnia na dzień jak się gra w kosza. Ogądając wczorajszy mecz, odnioslem wrażenie jakby w druzynie Turowa grali zawodnicy z "ŁAPANKI"! Zero skladu i ladu.
Coś jest nie tak, ale nie tylko w druzynie, ale i w calym klubie.
Czas pożegnać chyba Michalskiego i Kozlowskiego. Ten pierwszy gdzie się nie pojawi, to wprowadza ogromny zamęt i chaos. Poprostu brak mu charyzmy i umiejętności w sprawach zarządzania.
I jeszcze jedno. Coś mi sie wydaje, że za rok Śląsk przystąpi do rozgrywek pod nazwą PGE Śląsk Wrocaw :( Do tego chyba dąży Schetyna.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Morgoth pisze:
jaro28 pisze:
Nie wiem Paawlus czy Saso cokolwiek zmieni w zespole, informacje o rozwiązaniu z nim kontraktu są coraz intensywniejsze

przeciez one sa intensywne od mniej wiecej miesiaca czyli zanim jeszcze saso odstawil zidana

Mógłbyś doprecyzować od kiedy dokładnie ta intensywność ma miejsce? Bo miesiąc temu Turów był po świetnym meczu w Bambergu i nieco mniej okazałym zwycięstwie nad Polonią...

Tytuł:
gaduła
gaduła

politolg pisze:
I jeszcze jedno. Coś mi sie wydaje, że za rok Śląsk przystąpi do rozgrywek pod nazwą PGE Śląsk Wrocaw :( Do tego chyba dąży Schetyna.
Popatrz. Już nie tylko jaro28 ma takie domysły, który to pisał ho ho czasu temu(podczas poprzedniego sezonu :?). Takich osób, które tak myślą jest coraz więcej. Tylko, że ponoć na biureczkach krawaciarzy jest pewien dokument, który przekreśla szanse sponsorowania spółek państwowych w koszykówce - czyż to nie jest ciekawe?:) Pewnie jak Turów tak słabo sobie radzi, a nie daj Boże sukcesów nie będzie, to papiery takowe znikną...
Popieram - J.M. i "Koziolek"- jak ten duet zadziałał oficjalnie, to same problemy... Ktoś ma coś do czasów A.K. Co wam wtedy nie pasowało? Porównajcie wyniki z tamtych czasow, a do aktualnych?W tym sezonie ponoć worek z pieniędzmi, a wyniki ? - sami sobie odp, Gdzie ponoć manko ostre było w kasach klubu za czasów A.K ... , to skąd takie wyniki? Wicemistrzostwo, Final Eight UC? Czy w poprzednim sezonie tak zostali dobrani zawodnicy, którzy charakter zostawiali na parkiecie i wolę walki nawet za czapkę gruszek, bo A.K. pieniądze klubowe wg. niektórych trwonił na lewo i prawo?

Ciekawy link - POLECAM
Ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości, że Schetyna paluszków w niczym nie mieszał, przy naszym klubie? W gardle mu stoi, że Turów ma takiego sponsora... A Śląsk musiał wycofać się z ligi...

"Chcielibyśmy uniknąć sytuacji, by o mistrzostwo Polski grały drużyny sponsorowane przez skarb państwa..." ...
Lepiej oglądać koszykówkę na niższym poziomie, aby sędziowie dawali wygrywać słabszym drużynom, niż mocne drużyny, które napędzały by reklamę polskiej koszykówki jak to robią drużyny siatkarskie, czy piłkarskie, gdzie nie ma osoby, która by nie wymieniła zawodników grających dla reprezentacji Polski w siatkę, czy piłkę nożną... Nie chciałbym się znaleźć na miejscu człowieka, który robi doświadczenia na przechodzących w miejscu "x" przed Eurobasketem w Polsce zapytać o koszykarzy, którzy grają dla reprezentacji Polski w koszykówkę... A jak się ma koszykówka do piłki nożnej czy siatki w Polsce - to każdy wie... Komentować nie trzeba... Ale dla krawaciarzy priorytetem jest, aby wykończyć jakąś drużynę, bo polityka najważniejsza... G.$. - Parcie to on miał i ma ten człowieczyna... Szkoda, że przez takie postępowanie nie ma codziennego zaparcia na deskach ... od sedesu...
Nie odbierajcie, że wyniki Turowa zrzucą na tą osobę- tak nie jest! Ale to wszystko powoli zmierza do jednego - NIESTETY ....
Druga sprawa, przez którą bierze mnie kur**ica przed TV... To komentarze Noculaka... Każdy do niego podczas transmisji zwraca się ekspert/profesor - z niego taki profesor jak z koziej pupki trąba... Trenerka mu zbytnio nie poszła, praca w Sopocie - epizod jedno sezonowy. To mógłby chociaż obiektywnie komentować spotkania. A każda akcja Turowa pomyślnie zakończona, w ustach komentujących od kilku ładnych sezonów, to moment zawahania obrony przeciwnika lub szczęśliwy rzut... Rzygać przed taką transmisją to za mało... Nic dziwnego, że taka oglądalność... Ludzie, którzy komentują taniec na lodzie, lepiej i emocjonalnie by komentowali mecze koszykówki niż Ci "profesorowie" i "eksperci"...
To tyle co miałem do wylania z siebie... Sport taki bywa, że raz jest dobrze, a raz źle... Tylko ch*** jak pchają się osoby niepożądane tam gdzie ich nie potrzeba i próbują jak tylko mogą zaszkodzić . Tyle z mojej strony...
Pozdrawiam
----
Trochę żartu wrzucę w ten nerwowy tekst :)

Dobre Video :) - Jak już ta osoba wita się z takimi postaciami(nawet z gwiazdą tv ;)), to nic nie poradzimy, że on ma takie plecy... :D

Ostatnio zmieniony 29 gru 2008, 22:09 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 5 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

wrocek50 pisze:
Mógłbyś doprecyzować od kiedy dokładnie ta intensywność ma miejsce

Specjalnie dla ciebie kolego...od jakichś 2 tygodni...wliczając święta...ale uspokoję cię..wszystko idzie zgodnie z planem..Turów 1 liga...Śląsk w przyszłym sezonie kupuje dziką kartę i startuje pod egidą PGE...co chcesz jeszcze wiedzieć??..tak na wigilie miałem karpia..

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cytuj:
Druga sprawa, przez którą bierze mnie kur**ica przed TV... To komentarze Noculaka... Każdy do niego podczas transmisji zwraca się ekspert/profesor - z niego taki profesor jak z koziej pupki trąba... Trenerka mu zbytnio nie poszła, praca w Sopocie - epizod jedno sezonowy. To mógłby chociaż obiektywnie komentować spotkania. A każda akcja Turowa pomyślnie zakończona, w ustach komentujących od kilku ładnych sezonów, to moment zawahania obrony przeciwnika lub szczęśliwy rzut... Rzygać przed taką transmisją to za mało... Nic dziwnego, że taka oglądalność... Ludzie, którzy komentują taniec na lodzie, lepiej i emocjonalnie by komentowali mecze koszykówki niż Ci "profesorowie" i "eksperci"...

uff dzieki PrzecPolitWSpor juz myslalem ze tylko ja to slysze heh. Moja dziewczyna dziwnie sie na mnie patzry podczas transmisji meczu mowi ze mam urojenia heh ;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut

PrzecPolitWSpor pisze:
Druga sprawa, przez którą bierze mnie kur**ica przed TV... To komentarze Noculaka...

Ogólnie rzecz biorąc, to przeraża mnie poziom komentowania meczy, a także realizacja tychże meczy. Realizator zamiast pokazywać to, co się dzieję na parkiecie, to pokazuje kibiców, bądź trenerów. Paranoja. Komentatorzy nie wiedzą co się dzieje na parkiecie, nie znają z imienia i nazwiska zawodników itp. Ale cóż, jaki poziom ligi, sędziowania, taki poziom komentowania ;-)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Dzisiaj w radiu wrocław mówili że klub rozwiąże kontrakt z Saso jeżeli kara zostanie podtrzymana i że konkrety po nowym roku.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Zobaczcie jak te działania pomogą burmistrzowi G-ie. Po co będzie budowac nową halę, skoro na I-ligowe mecze przyjdzie z 1,5 tys. widzów. Stara wystarczy.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Zobaczcie jak te działania pomogą burmistrzowi G-ie. Po co będzie budować nową halę, skoro na I-ligowe mecze przyjdzie z 1,5 tys. widzów. Stara wystarczy.

Tak, dobrze było wydać pieniądze na projekt i teraz rezygnować. Dobrze rozumujesz. :smt028

Cytuj:
Ciekawy link - POLECAM

Zauważ ze to jest tekst sprzed ponad roku. Sprawa upadla. Nie siej zamętu.

Poza tym co naszym nie idzie to niektórzy od razu szukają spisku Schetyny, a popatrzcie na zespół! Co niby zrobił Schetyna ze nasi tak słabo graja? Ze robią głupie straty, ze nie potrafią ułożyć gry. Co on wszechwładny uczynił?!?

I jeszcze jedno: Noculak to mój ulubiony komentator, w przeciwinstwie do pana Świątka, ktorego nie trawie, może zdarzają mu się nieobiektywne uwagi ale wy macie jakąś fobie pod tym względem.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.