Dzisiaj jest 11 lip 2025, 21:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

łatwo jest ANONIMOWO OCZERNIAĆ INNYCH PRAWDA?
PRECIEŻ W KAZDEJ INSTYTUCJI JEST KSIĄZKA SKARG.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Z wpelni zgadzam sie z utorem tego calego tekstu. Widze ze jest dobrze poinformowany, gdyz przez ostatnie 43 dni bylam codziennie od rana do wieczora przy mojej siostrze, ktora byla pacjentką po śpiączce.

Otoz moge potwierdzic przypadek dziewczyny z Z zielonej Gory. Faktycznie rodzice zabrali ja po zobaczeniu zaczerwienienia na tylnej czesci ciala. Z poczatku mysleli jak im mowila ,ze klamie, iz chce tylko wracac do domu.

Moja siostra po spiaczce nie jest jeszcze w pelni swiadoma. Do osrodka przyszlismy z nadzieja zlikwidowania przykurczów w ramionach, lecz sie zawiedlismy, gdyz po 6 tygodniach stan troszke sie pogorszyl, rece zaczely siniec gdy chciala siedziec. Przychodzac do osrodka, moja siostra podnosila rece z tylu plecow na wysokosc biustonosza, po rehabilitacji podnosi na wysokosc bioder- ot wspaniale postepy uczynila-.
Jej syn przyjechal z daleka,... dwie godziny czekal na wizyte pod drzwiami doktora na doslownie dwuminutowa rozmowe. Poprosil o jakies zabiegi na te ramiona (przykurcze) to pan Ś. odpowiedzial iz nie widzi zadnej potrzeby. Najlepsze jest to iz po 5 tygodniach pan Ś. zapytal sie syna mojej siostry "kto to jest". Przez 5 tygosni nie dowiedzial sie jak sie jego pacjentka nazywa??
Na pytanie gdzie ma sie udac dalej, jakiekolwiek leczenie podniosl glos i powiedzial "Cieszcie sie ze jest w stanie jakim jest". Tylko dzieki mnie i mojemu synowi dzisiaj siostra rozmawia, chodzi, potrafi zalatwic swoje potrzeby,

Bedac tam 6 tygoni pana Ś widzialam doslownie w jeden wtorek i tylko wpadl na sale jak po ogien, zapytal sie siostry jak sie czuje i wyszedl.

Majac przykurcze logiczne jest iz miesien rozciagnie sie do pewnego stopnia i trzeba mu na cwiczeniach pomoc cwiczeniami biernymi. Nie raz widzialam jak rehabilitantki cwiczyly moja siostre. "Cwiczymy tak i tak".. po chwili zapomniala i lezala sobie a rehabilitantka siedziala na laweczce.

Z ta woda calkowita prawda gdyz jak tam bylam to nie bylo jej 2 dni. Bylam szczesliwa ze moja siostra dostala sie tam na rehabilitacje lecz po paru dniach bylismy w szoku i zrozpaczeni co tam sie wyprawia. Dzisiaj jestesmy szczesliwi ze nas tam nie ma.

Co do laweczki pod osrodkiem. Pacjenci miedzy soba wieszaja psy na Ś. a jak tylko wejdzie na sale to wszystko pieknie ladnie. My sie nie ukrywalismy..jak przeszedl obok nas w ostatni dzien jawnie rozmawialismy ze nic nie warty ten osrodek, nie cwiczy sie jak nalezy itd. Nawet nie zareagowal.

To tyle ode mnie mam andzieje ze cos to wszystko zmieni. Kto przeczyta to z osrodka doskonale bedzie wiedzial kim jestem. Nie mam zamiaru ukrywac mojego zdania...naprawde jak autor powyzszych wypowiedz powiedzial..mozna napisac ksiazke o tym co tak naprawde znajduje sie pod ta powloczka rutyny.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Pelka uzylas dobrego slowa "wydawaloby sie" bo kazdy kto byl tam choc raz wie ze instytucji tej nie mozna nazwac powazna.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Gabi nie myslisz logicznie chyba.

W pierwszej mojej wypowiedzi napisane jest jak byk" nie zamierzam nikogo oczerniać lecz przedstawic ..."

Czytaj dobrze....

Tytuł:
rekrut
rekrut

POLAK LUBI NARZEKAĆ I NARZEKA NA WSZYSTKO NA SŁUZBE ZDROWIA, NA SZKOLNICTWO, NA ZAROBKI ITP.
GDYBY NIE P.Ś I JEGO REHABILITANCI NIE BYŁO BY DZIŚ OŚRODKA REHABILITACJI SŁYNNEGO NA CAŁA POLSKE.
JAK JEST W BUDŻETÓWCE W NASZYM KRAJU WSZYSCY WIEDZA CORAZ MNIEJ PIENIĘDZY , MNIEJ ETATÓW A WYMAGANIA CORAZ WIĘKSZE. CI REHABILITANCI DWOJĄ I TROJĄ A I TAK NIE DOGODZĄ WSZYSTKIM TO NORMALNE W POLSCE.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Gabii czy bylas choc raz w tym osrodku???Poza tym my tu nikogo nie oczerniamy!!!My piszemy po prostu prawde!!!! A w ksiedze skarg nikt tego nie przeczyta tutaj za to tak!!!

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2005, 22:12 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

TO TY CHYBA NIE WIESZ CO TO ZNACZY OCZERNIĆ?
PRZECIEŻ TO CO ROBISZ TO JEST OCZERNIANIE

Tytuł:
rekrut
rekrut

gabi widze ze dzisiaj dolaczylas do forumowiczow...wydaje mi sie ze jestes jedna z rehabilitantek lub pielegniarek z tego osrodka

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

powiedziec mam podobne podejrzenia do ciebie.w innym przypadku nie bronilaby tak tego osrodka"znanego na cala Polske" hehe zabawne :lol:

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2005, 22:16 przez Jagna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

PO OŚRODKU REHABILITACJI LUDZIE PO PRZEJŚCIACH OCZEKUJĄ CUDU . NIECHODZACY CHCĄ CHODZIC, LEŻACY SIEDZIEĆ. JA TO ROZUMIE LECZ REHABILITANCI TO NIE CUDOTWÓRCY CIŻKO PRACUJĄ A NA NICH WIESZ SIE PSY .LUDZIE KTÓRZE NIE DOZNALI PRZEZ 21 DNI "CUDU' NARZEKAJA I ZWALAJA WINĘ NA ZŁA REHABILITACJE NA PIELEGNIARKI ITP. TO NORMALNE

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ale te pielegniarki nie robia nic albo prawie nic!!!rehabilitanci to moze troszke wiecej.i nie przesadzaj z tymi cudami!!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

NIE JESTEM REHABILITANTKA ANI PIELEGNIARKA. NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z MEDYCYNĄ JAK TO CIĘ INTERESUJE. POPROSTU WESZŁAM W TE PLOTECZKI I CZYTAM I NIE WIERZE ,ŻE LUDZIE POD PRZYKRYWKA ANONIMOWOSCI INTERNETU MOGA TYLE JADU WYLAC NA INNYCH NIE WAZNE CZY TO JEST REHABILITACJIA CZY URZAD MIASTA. JESTES ANONIMOWY WIĘC MOZESZ SOBIE PZWOLIC PRAWDA?

Tytuł:
rekrut
rekrut

JEŚLI OSRODEK REHABILITACJI W ZGORZELCU WAM NIE ODPOWIADA JEST WIELE INNYCH PRYWATNYCH W POLSCE DROGA OTWARTA NA PEWNO BEDZIE W NICH CIEPŁA WODA .

Tytuł:
rekrut
rekrut

gabii czy cudem jest zlikwidowanie przykurczow w 6 tygodni ??!!
Niczego wiecej nie oczekiwalam. Dla mnie i dla mojej siostry bylo to zmarnowane 6 tygodni. Po tym co widzialam doszlam do wniosku ze w tydzien w domu siostra zrobi wieksze postepy niz tamw 6 tygodni.

Ja sama nie mam zadnych zastrzezen do pielegniarek lecz do rehabilitacji i pana S jak traktuje pacjentow.

Moja siostra wpadla w spiaczke po zawale serca.... przez 6 tygodni nie zbadal jej tam kardiolog mimo iz przyjezdzal z Lodzi pan Janiszewski, (kardiolog) i ani razu nie podszedl do mojej siostry dowiedziec sie chociaz o jej stan.

Ostatnio zmieniony 15 wrz 2005, 22:28 przez cirka, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tu nie chodzi o anonimowość bo to bez roznicz czy jest sie anonimowzm czy nie i tak zadna z osob ktorej dotyczy ten czy inny temat nie zwroci na to uwagi i nie zmieni nic w swoim zachowaniu postepowaniu itp.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 242 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.