Dzisiaj jest 10 lip 2025, 22:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 280 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Bez nerw Panowie . Prawdziwa wartość pokazana teraz to tylko zagrywka marketingowa a prawdziwa realna wartośc to w krau plAy ofy a w Ulebie finały. Nie stawiajmy zbyt odważnych stwierdzeń w odniesieniu do startu bo dystans długi. Zdobycie wszystkich celów jest mozliwe nawet po trzech porazkach w tych najblizszych dniach. Nie chce być żle zrozumiany ale pamietacie zeszłoroczne trzy korony ? I co zostało ? A start był świetny.
Luzik i oczywiście zawodnikom kibicom w tym sobie życze samych zwycięstw

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Faktycznie nasza drużuna ma barzo napięty terminarz.Też uważam że to Gorjan powinien zagrać w pierwszym meczu Pucharu Europy a nie Harris.Obawiam się tylko jednego,że mecz z Górnikiem może zostać odpuszczony.W meczu z Awilem napewno zagrają na maxa.Moim zdaniem o formę fizyczną z wiązku z tak napiętym terminarzem nie ma co się obawiać pnieważ jest to bardzo młody zespół.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

hakunamakata pisze:
Mam nadzieję, że po kontuzjach Baileya i Kitzingera nie ma śladu i obaj sa gotowi do gry na 100%.

Zagraja z Anwilem.

Tytuł:
obserwator
obserwator

BR3MEK pisze:
W naszych też wierze i wierzyć będe ale jak miałbym czekać aż Harris zaskoczy to bym chyba ze starości umarł ;/:/ ja mam nadzieje że zamiast Harrisa który gra nie oszukujmy się beznadziejnie wpuści Gorjana któremu 3 nieźle wychodzą ;) :)

Coś mi się zdaje że nawet jakby harris rzucal po 20 pkt to i tak bys go nie lubil, a gra Gorjana nawet jak byla katastrofalna to mowiles ze byla dobra. Może chodzi o to że Harris dobrze broni przynajmniej a Gorjan nie bardzo... Pozatym to że raz czy dwa razy zagral dobrze nie znaczy że cały czas tak będzie.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Asafa pisze:
Coś mi się zdaje że nawet jakby harris rzucal po 20 pkt to i tak bys go nie lubil

Jakby rzucał po 20 pkt i nie robił głupich błędów to uwierz mi że niemiałbym nic do niego ;) teraz też w sumie nie mam ale nie podoba mi się jak gra on poprostu musi się przełamać ale do tego czasu lepiej by chyba było jakby nie dostawał aż tyle minut ;) To nie jest tak że gra źle i dlatego mi sie nie podoba i wogole jest be ;p Po prostu jakoś nie mogę uwierzyć w niego ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

z e-basketu:
Cytuj:
Z drugiej strony zgorzelczanie mają na uwadze, że już w środę czeka ich pierwszy mecz w EuroCup.

MEcz chyba we wtorek? Mecze pucharowe w jaki dzien tygodnia? [/quote]

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Asafa napisał/a:
Coś mi się zdaje że nawet jakby harris rzucal po 20 pkt to i tak bys go nie lubil

Jakby rzucał po 20 pkt i nie robił głupich błędów to uwierz mi że niemiałbym nic do niego ;) teraz też w sumie nie mam ale nie podoba mi się jak gra on poprostu musi się przełamać ale do tego czasu lepiej by chyba było jakby nie dostawał aż tyle minut ;) To nie jest tak że gra źle i dlatego mi sie nie podoba i wogole jest be ;p Po prostu jakoś nie mogę uwierzyć w niego ;)

A mnie się zdaje inaczej, na wyjeździe na mecz z Polpharma mówiłeś coś innego... że nie lubisz go i nigdy nie będziesz nawet jak będzie dobrze grał - coś w tym stylu ! Pozdro$ 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ostry2k pisze:
MEcz chyba we wtorek? Mecze pucharowe w jaki dzien tygodnia?

Tak, we wtorek.

Tytuł:
rekrut
rekrut

W 10. meczu Bundesligi nasz wtorkowy rywal przegrał w Oldenburgu z zespołem Marko Scekića 73-76 i z bilansem 5-5 lokuje się w środku tabeli. Tym razem najlepiej zaprezentował się Portorykańczyk Rivera, który wychodząc z ławki rzucił 17 oczek (w tym 3/6 za trzy).

W lidze belgijskiej pierwszej porażki doznał kolejny nasz przeciwnik - Spirou przegrywając w Antwerpii 76-88. Ponownie w głównych rolach obsadzeni byli gracze amerykańscy z Jerrym Johnsonem na czele (choć tym razem miał kłopot z faulami i zagrał tylko 22 min).

W Lidze Adriatyckiej Crvena Zvezda stosunkowo nisko wygrywa u siebie ze słabym w tym sezonie Heliosem Domzale (w którym gra m.in. Vjeko Petrović, Alvin Snow i Zeljko Zagorać) 69-58 notując bardzo przeciętną skuteczność z gry 21/59.

Wybiera się ktoś do Bambergu?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Gracie w Eurocup Fab Five Challenge? Zapraszam do ligi prywatnej: PeeLKa -> haslo: www.plk.pl

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mecz Turowa z Bambergiem będzie transmitowany w całości na stronie prw.pl!

http://prw.pl/articles/view/8970/pge-tu ... har-europy

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Bilety na mecze w Libercu można już kupować: http://www.tipsportarena.cz/akce/detail ... 2&akce=283
Z tej informacji wynik, że wszystkie mecze w Libercu będą o 18.30.

Zapowiedź dzisiejszego meczu z Bambergiem: http://www.eurocupbasketball.com/ulebcu ... amecode=12
A na stronie klubu z Bambergu napisali coś takiego:
Cytuj:
„Ihre Spielweise ist sehr komplex und typisch osteuropäisch“
za: http://www.brosebaskets.de/_plaza/bb.ne ... 58&style=0
"Wschodnioeuropejski styl gry" - tylko Niemiec mógł coś takiego powiedzieć :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Niemieckojęzyczni mogą też słuchać tu http://www.radio-bamberg.de/default.asp ... ews=271675

Tytuł:
rekrut
rekrut

A orientujecie sie moze jak sie ma sila druzyny Bambergu do 2ch pozostalych druzyn w naszej grupie ? ; ) Byl to najtrudniejszy przeciwnik z naszej grupy ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

http://programtv.interia.pl/kanaly/wszy ... -12-02&cn= ten kto nie będzie mógł zobaczyć mecz w libercu to będzie mógł zobaczyć na eurosporcie 2

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 280 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 19  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.