Dzisiaj jest 12 lip 2025, 5:07

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 502 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

CICHY pisze:
Przecież wiele razy na pytanie co potem odpowiadałem-wybór nowego. Co jeszcze można dodać.
czyli powtórka z rozrywki: pomijając formę referendum, tak było już przy zmianie Fiedorowicz - Gronicz.
Zamienił stryjek siekierkę na kijek, takie przysłowie mi się przypomniało. Powinniśmy się jednak czegoś uczyć a nie powtarzać ciągle te same błędy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

bombas3 pisze:
tak było już przy zmianie Fiedorowicz - Gronicz.
Zamienił stryjek siekierkę na kijek, takie przysłowie mi się przypomniało. Powinniśmy się jednak czegoś uczyć a nie powtarzać ciągle te same błędy.

Jeżeli już ktoś raz zamienił siekierkę na kijek to według Ciebie oznacza że nie powinien próbować dalej ? Bardzo dobrze wszystkim naiwniakom którzy głosowali na Gronicza (czytaj przeciwko Fiedorowiczowi) a dzisiaj odnoszą wrażenie że zamienili siekierkę na kijek. Dla mnie to właśnie był taki wybór i dlatego w drugiej turze nie głosowałem. I dzisiaj widzę że decyzja była słuszna i nie dlatego że mam coś do Gronicza. Ja przecież nawet go nie znam . Wiem natomiast co to PO a zwłaszcza ludzie związani z tą partią w Zgorzelcu. I ta właśnie wiedza przekonała mnie że to przegrana kadencja dla miasta przy tych kandydatach w turze drugiej. Mój optymizm polegał na tym że w najgorszym wydaniu będzie to polityka kontynuacji a na to się nie godziłem . Życie pokazało że jest gorzej.
:smt023

Tytuł:
VIP
VIP

CICHY pisze:
Jeżeli już ktoś raz zamienił siekierkę na kijek to według Ciebie oznacza że nie powinien próbować dalej ?
a po jaką cholerę komu tyle kijków??
Jeśli ma się coś na lepsze zmieniać, to trzeba zacząć od wyciągnięcia wniosków z błędów, które wcześniej zostały popełnione. Nic takiego nie widzę, mimo, że się rozglądam, aż mnie kark od tego rozglądania boli :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Cytuj:
„Zmień kraj. Idź na wybory”

A jak mam to rozumieć? :smt026

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
Cytuj:

pewnie jakoś tak:

http://pl.youtube.com/watch?v=boN467WGS ... re=related

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
pewnie jakoś tak:

raczej tak
http://pl.youtube.com/watch?v=d_ObGKOS_pY

[ Dodano: Nie Lis 02, 2008 9:17 pm ]
neandertalski pisze:
pewnie jakoś tak:

a to Twój kierunek?
http://pl.youtube.com/watch?v=bANCEMdQd ... re=related

Tytuł:
obserwator
obserwator

Gobo007 ta kobieta wcale nie musi znać się na polityce, ba wcale nie musi wiedzieć kto rządzi żeby zbierać podpisy, wystarczy widzi w mieście brud smród i ubóstwo...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
a to Twój kierunek?

mylisz się złotko, ale widzę, ze Grossa i Michnika nie lubisz, więc jednak Bubel Band śpiewa na Twoją nutę:

http://pl.youtube.com/watch?v=28C8g2t4h ... =rec-fresh

P.S.y
swoją drogą to wiesz, ze paradoksalnie łykasz jak młody pelikan wszystkie żydowskie wynalazki? to oni mają prawa autorskie do starego i nowego testamentu, jak również i oni właśnie pierwsi wymyślili, że homoseksualizm należy tępić, wymyślając tzw. rodzinę i promując heteroseksualizm. eh CICHY, CICHY, poczytaj dziecko kilka książek bo inaczej to naprawdę to o co walczycie głupio jednak trochę wygląda przy całym tym Waszym braku sympatii dla "syjonistów" :-)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
swoją drogą to wiesz, ze paradoksalnie łykasz jak młody pelikan wszystkie żydowskie wynalazki? to oni mają prawa autorskie do starego i nowego testamentu, jak również i oni właśnie pierwsi wymyślili, że homoseksualizm należy tępić, wymyślając tzw. rodzinę i promując heteroseksualizm. eh CICHY, CICHY, poczytaj dziecko kilka książek bo inaczej to naprawdę to o co walczycie głupio jednak trochę wygląda przy całym tym Waszym braku sympatii dla "syjonistów" :-)

Jesteś mistrzem manipulacji, odzywasz się tylko wtedy kiedy można odejść od tematu, wciskasz mi jakieś „bublowate gnioty” wkręcając mnie przy okazji w antysemityzm. Ja przecież nie mam nic do Arabów. Oni jak i Żydzi tak samo mnie obchodzą. To nie jest temat do dyskusji tutaj. Dla niektórych pewno tak samo pachną i wyglądają ale to nie o to chodzi. Gdybyś uważniej prześledził tematykę związaną z żydami a poruszaną na naszych stronach wiedział byś o co chodzi ale lepiej mącić. Wiesz myślę że Ty wiesz co jest grane dlatego nie zgłębiasz tematu tylko powierzchownie siejesz ferment.
Na koniec dodam tylko tyle że po Geremku też nie płakałem. Jakoś Ci to umknęło.
A przecież tyle zrobił dla Polski.
Szczerze mówiąc mistrzu od unikania dyskusji na temat jesteś dobrym kretem..

[ Dodano: Nie Lis 02, 2008 9:58 pm ]
neandertalski pisze:
mylisz się złotko

Złotka to sobie poszukaj na gejowskiej imprezie. :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

posluchaj skarbie sam wrzuciłeś link do filmiku na którym Twoi twardzi koledzy manifestują przeciw Grossowi - wyrwać chwasta i gazecie wyborczej :-)
CICHY jeżeli nie chcesz książek czytać to przynajmniej filmy, które sam wrzucasz obejrzyj najpierw :-)
no i to Ty odszedłeś od tematu, ja się tylko do Ciebie dołączyłem,

CICHY pisze:
Cytuj:

po prostu masz w sobie coś strasznie zniewalającego gdy schodzisz tak trochę na bok i nie mogę się oprzeć pokusie w takich chwilach :-) to chyba słabość ma taka...
manipulacja? eee chyba nie, to po prostu ta smutna banalna prawda, ze ten świat nie chce być czarno/biały.

P.S.y
tak na marginesie, polecam bardzo fajną pracę niejakiego Dennisa Pragera "Rewolucja seksualna judaizmu", ukazało się to po polsku nawet, jak chcesz mogę Ci zeskanować :-)
koszerności tej pracy nie musisz się obawiać bo nawet jezuici do niej nawiązują:
http://www.jezuici.pl/~jaugustyn/oa_h_1.html
-przypis nr 6

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:

NIKT ani Przekorny ani Yellow ani Krytyczny ani Bombas ani Gobo ani Cichy ... poprostu nikt tak nie odbiega od tematu jak Ty.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

dziękuję żyrafa za słowa uznania.
wracając do tematu, dziś 3 listopada, czy można w związku z tym oczekiwać komunikatu z kwatery głównej który zapowiadałeś? mam nadzieję, ze palców rąk i nóg Wam wystarczyło aby te głosy policzyć i że nad narodowcami w mieście wisi tylko klątwa "polonisty" :-)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Asafa pisze:
ani Yellow

Se wypraszam - Yello jeśli już :smt026

PS. Podejrzewam , że juz teraz bez porządków w wątku się nie obejdzie ;)
Filmików nie obejrzałem ale podoba mi się dysputa o gejach , arabach i żydach ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

YELLO_35 pisze:
ani Yellow

Se wypraszam - Yello jeśli już :smt026

Przepraszam bardzo z nie spojrzałem dobrze <przeprasza>

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
posluchaj skarbie sam wrzuciłeś link do filmiku na którym Twoi twardzi koledzy manifestują przeciw Grossowi - wyrwać chwasta i gazecie wyborczej :-)
CICHY jeżeli nie chcesz książek czytać to przynajmniej filmy, które sam wrzucasz obejrzyj najpierw :-)

kolejne przekłamanie i manipulacja

[ Dodano: Pon Lis 03, 2008 8:40 am ]
Nie martw się o moje czytanie książek czytam dużo w miarę możliwości bo po za polityką mam jeszcze ciekawe hobby. Co do książek to ważna jest ich jakość czyli ciężar gatunkowy a nie ilość pochłanianego chłamu co widzę ma miejsce w Twoim światłym przypadku. Dalej manipulujesz i zaczynasz mnie….. dlatego moje dyskusje z Tobą kończę tym postem. Jesteś złośliwy , przekręcasz fakty , kłamiesz i działasz jak typowy żyd(tłumacz to sobie jak chcesz). Żegnam.
Nie martw się moje nerwy są w jak najlepszym stanie.
Mam nadzieję że kiedyś dokończymy dyskusję na żywo.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 502 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 34  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.