gobo007, nie znam Ciebie i nie wiem ile masz dzieci, z czego się utrzymujesz, jak wysoki stopień "znajomości" polityki posiadasz, czy na bieżąco rozliczasz się z bieżących opłat, czy znasz nazwiska radnych itd.
Wiem jedno, w świetle obowiązującego prawa jesteś na równi z tą kobietą. Masz ani większe, ani mniejsze prawa artykułować swoje wymagania wobec lokalnych polityków jak ta kobieta.
Twój post jest odrażająco obraźliwy. Wiesz dlaczego?? Bo stawiasz się ponad tą kobietą. Bo doskonale zdajesz sobie sprawę, że nie stawi Ci czoła tutaj, na forum. Bo bezczelnie sugerujesz jakąkolwiek manipulację, tylko dlatego, że:
Cytuj:
Nie ma ona w domu komputera, a posiada wydrukowana liste.
Otóż oświadczam Ci, że nie musi posiadać komputera, drukarki, telewizji, radia i nawet nie musi umieć czytać, żeby zdawać sobie sprawę z aktualnej sytuacji. I ma prawo sprzeciwiać się temu, co jej zdaniem jest niewłaściwe. Jej głos waży tyle samo co Prezydenta, Premiera, Twój i mój. Na tym polega demokracja.
Cytuj:
Dzis zapytalem ja o nazwisko osoby, w ktorej imieniu zbiera podpisy - oczywiscie go nie znala.
Ani nie musi, ani nie ma potrzeby znać nazwiska jakiejkolwiek osoby. Mając takową listę w ręku, zbiera podpisy w swoim własnym imieniu. Chcesz jej tego zabronić?? Masz takie prawo, Twoim zdaniem??
Cytuj:
Tak wiec nie uwierze, ze robi to w czynie spolecznym.
Podobnie jak ja, nie wierząc, że ten post pisałeś za darmo. Zapytam więc,...: ile Ci za niego zapłacono??
Cytuj:
I ta kobieta chodzi i zbiera podpisy potrzebne do referendum.
Zostawiłem to zdanie na koniec, ponieważ wydaje mi się najbardziej ohydne i plugawe.
I szkoda go nawet komentować...