Dzisiaj jest 12 lip 2025, 10:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 502 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

rzeczywiście artykuł wstrząsający CHICHY... łączę się z Tobą w bólu pochylony nad tym porażającym paszkwilem :(

P.S.y
wszyscy pamiętamy chyba do czego doprowadził brak umiejętności samoobrony w Holandii...
http://www.wiatrak.nl/386/problemy-z-islamem-w-holandii

P.S.y 2
a tak w ogóle jak se tu pozwoliliśmy z CICHYM na dygresje, polecam fajny film na PLANETE
http://www.planete.pl/?prog&27438
mój prosty wniosek po obejrzeniu tego filmu jest taki, ze każdy z nas jest skinheadem ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

CICHY pisze:
http://www.dziennik.pl/wydarzenia/article256967/Do_kogo_ucza_sie_strzelac_narodowcy_.html
Z przykrością stwierdzam że wielu z Was dorównuje autorowi tego artykułu.
Szczególnie polecam komentarze.
Trochę nie na temat ale nie mogłem się oprzeć

No pewnie, Wy generalnie macie przechlapane w życiu.
Filmik pewnie powszechnie znany, ale warto przypomnieć, ot tak, dla rozluźnienia i lepszego zrozumienia problemów GI...

http://de.youtube.com/watch?v=gOGoAGDCKR0

p,
P.

Tytuł:
obserwator
obserwator

przemjerm ale śmiesznu filmik normalnie padam ;]ten filmik i jego autor prezentują twoj poziom inteligencji(niższy być już nie może) :( ;]

Chyba że źle zrozumiałem, może to dotyczy referendum i burmistrza ??

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Asafa pisze:
przemjerm ale śmiesznu filmik normalnie padam ;]ten filmik i jego autor prezentują twoj poziom inteligencji(niższy być już nie może) :( ;]

poprzez odniesienie do organizatorów referendum - tak

Tytuł:
obserwator
obserwator

zubek pisze:
Asafa napisał/a:

poprzez odniesienie do organizatorów referendum - tak

na jakiej podstawie tak twierdzisz ?? znaczy że jak przewodniczący grupy inicjatywnej ma jakies określone poglądy lub gesty(oczym Ci nie wiadomo) to znaczy że pozostała szóstka teź??

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Asafa pisze:
na jakiej podstawie tak twierdzisz ?? znaczy że jak przewodniczący grupy inicjatywnej ma jakies określone poglądy lub gesty(oczym Ci nie wiadomo) to znaczy że pozostała szóstka teź??

Przewodniczący GI organizującej referendum reprezentuje pewien światopogląd. I się z tym nie kryje. Ponieważ światopogląd ten jest dość skrajny, stąd wniosek, że osoby z nim związane są zwolennikami podobnych.

W odniesieniu do osobistej wycieczki pod adresem mojej inteligencji powiem tylko, że w Twoich ustach brzmi to niemal jak komplement.

p,
P.

Tytuł:
obserwator
obserwator

przemjerm pisze:
Asafa napisał/a:

Przewodniczący GI organizującej referendum reprezentuje pewien światopogląd. I się z tym nie kryje. Ponieważ światopogląd ten jest dość skrajny, stąd wniosek, że osoby z nim związane są zwolennikami podobnych.

W odniesieniu do osobistej wycieczki pod adresem mojej inteligencji powiem tylko, że w Twoich ustach brzmi to niemal jak komplement.

p,
P.

Moja wycieczka poszła w dobrym kierunku, co do mnie ja nie daje głupkowatych filmików dotyczących twoich pogladów, Po za tym jak ktoś popiera inicjatora ws sprawie referendum to nie znaczy ze ma takie same poglądy, poprostu zgadza się w tej konkretnej sprawie i nie zagląda innym w podowód polityczny....

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
a tak w ogóle jak se tu pozwoliliśmy z CICHYM na dygresje, polecam fajny film na PLANETE
http://www.planete.pl/?prog&27438
mój prosty wniosek po obejrzeniu tego filmu jest taki, ze każdy z nas jest skinheadem ;)

Dobry dokument - pokazuje jak ekstremistyczna mniejszość stała się większością czyniąc termin skin, tym czym jest we współczesnej powszechnej świadomości.
Ja natomiast polecam inne ciekawe dokumenty BBC:
http://www.youtube.com/watch?v=WS5mQy9zV0s
http://www.youtube.com/watch?v=5nK65XBpjXI
http://www.youtube.com/watch?v=R_7eMk85ETM

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cichy, czy placicie ludziom za zbieranie podpisow?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:

tysiaka za podpis ]:->

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Nie pytam o tych, co wpisuja sie na liste, a jedynie o tych, co z listami laza po miescie.

Tytuł:
obserwator
obserwator

gobo007 pisze:

A co jak płacą to staniesz się przeciwnikiem burmistrza i wspomożesz referendum :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

gobo007 pisze:
Nie pytam o tych, co wpisuja sie na liste, a jedynie o tych, co z listami laza po miescie.

:smt044

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Malo smieszne.
Dzis spotkalem na miescie "odlegla" znajoma. Jej sytuacja zyciowa wyglada nastepujaco: samotna, z 2 dzieci z czego jedno ma na dniach rodzic dziecko, od lat bez pracy, na garnuszku dobrych ludzi i pomocy spolecznej. Zero zainteresowania polityka. Do tego zadluzenie w biezacych oplatach, zero znajomosci nazwisk radnych, rady miasta, burmistrza.

I ta kobieta chodzi i zbiera podpisy potrzebne do referendum. Nie ma ona w domu komputera, a posiada wydrukowana liste. Dzis zapytalem ja o nazwisko osoby, w ktorej imieniu zbiera podpisy - oczywiscie go nie znala. Tak wiec nie uwierze, ze robi to w czynie spolecznym.
Ustosunkujesz sie jakos do tego?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gobo007, nie znam Ciebie i nie wiem ile masz dzieci, z czego się utrzymujesz, jak wysoki stopień "znajomości" polityki posiadasz, czy na bieżąco rozliczasz się z bieżących opłat, czy znasz nazwiska radnych itd.

Wiem jedno, w świetle obowiązującego prawa jesteś na równi z tą kobietą. Masz ani większe, ani mniejsze prawa artykułować swoje wymagania wobec lokalnych polityków jak ta kobieta.

Twój post jest odrażająco obraźliwy. Wiesz dlaczego?? Bo stawiasz się ponad tą kobietą. Bo doskonale zdajesz sobie sprawę, że nie stawi Ci czoła tutaj, na forum. Bo bezczelnie sugerujesz jakąkolwiek manipulację, tylko dlatego, że:

Cytuj:
Nie ma ona w domu komputera, a posiada wydrukowana liste.

Otóż oświadczam Ci, że nie musi posiadać komputera, drukarki, telewizji, radia i nawet nie musi umieć czytać, żeby zdawać sobie sprawę z aktualnej sytuacji. I ma prawo sprzeciwiać się temu, co jej zdaniem jest niewłaściwe. Jej głos waży tyle samo co Prezydenta, Premiera, Twój i mój. Na tym polega demokracja.

Cytuj:
Dzis zapytalem ja o nazwisko osoby, w ktorej imieniu zbiera podpisy - oczywiscie go nie znala.

Ani nie musi, ani nie ma potrzeby znać nazwiska jakiejkolwiek osoby. Mając takową listę w ręku, zbiera podpisy w swoim własnym imieniu. Chcesz jej tego zabronić?? Masz takie prawo, Twoim zdaniem??

Cytuj:
Tak wiec nie uwierze, ze robi to w czynie spolecznym.

Podobnie jak ja, nie wierząc, że ten post pisałeś za darmo. Zapytam więc,...: ile Ci za niego zapłacono??

Cytuj:
I ta kobieta chodzi i zbiera podpisy potrzebne do referendum.

Zostawiłem to zdanie na koniec, ponieważ wydaje mi się najbardziej ohydne i plugawe.
I szkoda go nawet komentować... :smt021

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 502 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.