krytyczny pisze:
Jeśli nie załapałeś o co chodzi, to trudno.
Zrozumiałem, zrozumiałem tak czy siak to nie ma nic wspólnego z tematem ;]
krytyczny pisze:
wie, że on wymusza współdziałanie z Niemcami (lu Czechami gwoli ścisłości
Oczywiście, ale nie wyłącznie na takiej zasadzie że wszystko jest tak jak chcą Niemcy(lu Czechami gwoli ścisłości), jeżeli to ma być współpraca to nie może być tak że oni mówią my robimy ;]
krytyczny pisze:
Ja jestem zwolennikiem demokracji konsensualnej, więc z natury rzeczy wszelkie rewolucje są mi obce (no może oprócz żołądkowych). A z tego wynika, że i referendum niestety nie ma dla mnie racji bytu.
Przynajmniej wyjaśniłeś (chyba przez przypadek) dlaczego nie jesteś zwolennikiem referendum... wystarczyło by tyle i każdy by zrozumiał a nie naskakiwanie na NOP
neandertalski nie mogę znaleść tego ale było napisane o tym że Nikos jest współautorem jednego zarzutu, może ktoś popełnił błąd bo chodziło wyłącznie o jego poparcie... ale masz racje:) co do reszty tekstu jest nie na temat, i co Cię nagle zaczął NOP tak interesować, może chcesz wstąpić??;]
I.Hanna pisze:
Burmistrz też może poruszać się w określonym obszarze możliwości
to burmistrz o tym nie wiedział, może myślał że wszystko może, po za tym sama się przyznałaś że niektórzy wogóle się na polityce nie znają
I.Hanna pisze:
Sama przyznaję się do tego, że kiedy pierwszy raz byłam kandydatką na radną, wypisałam na ulotce, co chciałabym zmienić. Dopiero praca w Radzie uświadomiła mi, że niektóre " życzenia" nie są w kompetencji Rady Miasta.
charmer pisze:
DAJCIE CHLOPU SPOKUJ PRZECIEZ SAMI WIDZIICIE ZE JEST POWAZNYM LIDEREM, MEDRCEM I WSPANIALYM GOSPODARZEM!!!!

buhahahahhaha znasz się na żartach, może wystartuj w maratonie uśmiechu ??
I.Hanna pisze:
Jednakże argumenty o referendum nie trafiają do wszystkich, ponieważ nie są mocnymi argumentami.
spokojnie będą kolejne, ale jednak coś musi być w tym że się podpisują i są niezadowoleni.
joro pisze:
Odbył się, czy się nie odbył?
Odbył ale bez wsparcia miasta ??