CICHY pisze:
pytasz mnie po raz pierwszy.
Przepraszam, zagalopowałem się tym stwierdzeniem...
CICHY pisze:
Masz rację zajmował się schedą po poprzedniku-remontował gabinet.
O ile Twoja wiedza obejmuje wyłącznie to działanie, to gratuluję znajomości pracy BM...
CICHY pisze:
Co do szansy na dokonanie czegoś-Hitler też ją dostał a co z tego wyszło wszyscy wiemy.
Moim zdaniem przegiąłeś trochę z porównaniami i zanim to znowu zrobisz przemyśl to, bo porównywanie kogokolwiek do tego ludobójcy jest odrażające i totalnie bezmyślne, a poza tym bardzo płytkie. To tak jak byś nie miał innych, bardziej sensownych argumentów...
CICHY pisze:
Nie zwracaj się do mnie Grzegorz S bo swojego nazwiska się nie wstydzę.
Nie wątpię, ale znając Twoje upodobania do rozdmuchiwania różnych spraw wolę się nie narażać, bo mógłbyś mnie oskarżyć o pomówienia w dodatku skierowane personalnie, a tego nie chcę...
CICHY pisze:
Co do sprawowania mandatu radnego w kadencji 1998-2002 zrobiłem tyle ile można było będąc w opozycji.
Acha...
CICHY pisze:
Co do bicia piany i populistycznej paplaniny to waż słowa bo za pomówienia odpowiadamy w trybie wyborczym.
A to już??? bo coś mi się nie wydaje, ale możesz próbować.
CICHY pisze:
I jeszcze jedno przeczytaj dokładnie swój tekst.
Nie wiem czy to można nazwać mianem paplaniny.
To zwykłe brednie.
Rozważ, czy to nie jest obraźliwe??? (czyżby ten sam tryb wyborczy) Rozumiem, że Wam wolno, ale Was już nie...
Poza tym Grześ w innym wątku obraziłeś mnie jako użytkownika forum w zdaniu: "...psy szczekają, a NOP jedzie dalej..." - ja nie czuję się psem i Twoje porównania, których używasz w swoich postach są ni mniej, ni więcej na poziomie rynsztoka.
Uważam, że taki intelektualista, który wpisy innych osób (czytaj: moje) określa mianem bredni nie powinien zniżać się do poziomu rynsztoka w swoich wypowiedziach, ale odnoszę dziwne wrażenie, że ideologie przypominające już kogoś w historii Polski nie są Ci obce. Powoływanie się na Hitlera, dziwne adresy e-mail nawiązujące do faszystów, falanga (mnie kojarząca się na pierwszy rzut oka ze swastyką) jako symbol Waszej partii - czy to nie dziwne?
Dla zainteresowanych poziomem wypowiedzi Cichego odsyłam do
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.php?p=58150#58150 [ Dodano: Wto Paź 07, 2008 6:27 pm ]nikos pisze:
Nasze głosy naprawdę są mało miarodajne.Wypowiada się na forum kilkanaście osób.Także, bez podniecania się.
Pełna zgodność. Wracamy do tematu, bo myślę, że jest po dyskusji.