paawlus pisze:
Szanuję Twoje stanowisko i rozumiem, że przed podjęciem ew. decyzji o pikiecie musielibyście podjąć jakąś uchwałę w gronie członków (dopadła Was biurokracja i formalizm

).
Dziękuję... i niestety masz rację co do biurokracji, ale jak się pewnie orientujesz w normalnych zarejestrowanych stowarzyszeniach tak to już jest.
paawlus pisze:
Mimo wszystko nie patrzyłbym na tę sprawę jako na coś głównie politycznego, bo przyjmując tę optykę można mówić o udziale polityki prawie we wszystkim co nas otacza. Takie poparcie dotyczyłoby TYLKO budowy hali, a lokalnych polityków (Gronicza czy też jego opozycji). Spytam tak - czy wszyscy którzy popierają EURO 2012 są fanami PO i Tuska? Raczej nie - łączy ich tylko jeden cel.
Tu się zgadzam z Tobą, ale taka akcja mogłaby być zupełnie inaczej odebrana
paawlus pisze:
Może kolejny raz "Świstak i spółka" zrobią manifę pod urzędem?
Jeżeli tak to zupełnie prywatnie, bo ja mam zamiar być na sesji wewnątrz budynku.
hakunamakata pisze:
Co do KK
1. Podzielam zdanie, że KK na prezentacji nie zrobiła NIC aby choć w
przybliżeniu pokazać atmosferę jaka powinna być na meczach.
Owszem nie zrobiliśmy nic, bo i nie zamierzaliśmy.
hakunamakata pisze:
Większość
liczyła, że zawodnicy poczują przedsmak dopingu, zobaczą jakich
kibiców ma Zgorzelec. Zobaczyli to co zobaczyli - mizerię.
Co to znaczy większość? Ja widzę, że tylko Ty masz z tym problem i może jeszcze kilka osób. My jako członkowie KK przyszliśmy obejrzeć nowych zawodników tak jak pozostałych kilkuset kibiców.
hakunamakata pisze:
Poza tym
członkowie KK byli rozproszeni, tak jakby wstydzili się , że w tym KK
są
Nic bardziej błędnego. Nikt z nas nie wstydzi się członkostwa w KK, a wczorajszy wieczór nie zobowiązywał nikogo z nas ani do przyjścia, ani do siadania na swoich miejscach. Na hali byli wyłącznie ci, którzy chcieli zobaczyć drużynę przed rozpoczęciem sezonu.
hakunamakata pisze:
To KK musi tworzyć atmosferę , przynajmniej ją zapoczątkować- jeżeli
nie oni to kto?
Pełna zgodność, ale wyłącznie na meczach mogę tego wymagać od członków KK (statut KK)
hakunamakata pisze:
Obawiam się, że samo odświeżenie krwi wśród członków KK nie zmieni
jakości dopingu. Będzie dalej poprawnie ale bez szału
Jako prezes KK również jestem pełen obaw, ale mam nadzieję, że po sezonie obaj będziemy mogli stwierdzić, że się myliliśmy.
hakunamakata pisze:
Czego sobie i Państwu życzę.

Przyłączam się do życzeń.