Dzisiaj jest 18 lip 2025, 10:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

KUPIE KARNET. Wszelkie informacje i oferty prosze na priv. (PW).

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

krzywuss pisze:
KUPIE KARNET. Wszelkie informacje i oferty prosze na priv. (PW).
Dzisiaj w radiowęźle Elektrowni Turów podawali że są jeszce dostepne karnety w sektorze F(220 zł) i karnety stojące po 150 zł.Proponuję skontaktować sie z jakimś znajomym z Elektrowni.Może cos jeszcze zostało!Osobiście wątpię w taka mozliwość ale jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz!Życze szczęścia bo takowe bedzie Tobie potrzebne!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Szkoda Dragisy, bo bardzo lubię tego zawodnika. Tylko jak ktoś za bardzo przebiera i wybrzydza to czasem może się obudzić z ręką w nocniku.

Co do Roberta Skibniewskiego, to śledziłam jego losy w sezonie przygotowawczym i odnoszę głębokie wrażenie, że Śląsk wziął go, bo nikt inny "poważny" z ekstraklasy go nie chciał, był pod ręką no i zgodził się na te 5 tys. PLN za m-c. Faktycznie może być głodny gry i zaskoczyć wszystkich w przyszłym sezonie... Czego mu życzę.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Info w radiowęźle było rano i do końca zmiany wiele się zmieniło.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

No to sobie kupiłem karnet;/ To jest moim zdaniem śmieszne, że z całym szacunkiem dla pracowników elektrowni ale dlaczego oni mogą sobie brac po kilka karnetów?? rok temu bodajże było tak, że jedna osoba mogła wziąc max 2 karnety. Co ja mam zrobic jeżeli nikt z rodziny nie pracuje w elektrowni;/ czuję się poszkodowany bo teraz najwidoczniej pozostaje mi oglądanie naszej drużyny na PLK ;/ :cry: :cry: :cry:

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Bardzo współczuje tym co nie mają karnetów.Ja mam takie szczęście że mój tato pracuje w kopalni no i mam już karnecik w domu

[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 4:59 pm ]
A tak poza tym to dzisiaj gramy z Lokomotivem.Jestem bardzo ciekwy formy naszych chłopców,no bo w sumie ten mecz powoli kończy obóz naszego zespołu(oczywiście jutro jeszcze mecz z Heliosem) :smt026

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
A tak poza tym to dzisiaj gramy z Lokomotivem.Jestem bardzo ciekwy formy naszych chłopców,no bo w sumie ten mecz powoli kończy obóz naszego zespołu(oczywiście jutro jeszcze mecz z Heliosem) :smt026

No tak ja też jestem ciekawy czy po praktycznie zakończonym pobycie w Kranjskiej Gorze nasza drużyna jest już na tyle zgrana by wygrywac mecze z najlepszymi.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Wade pisze:
rok temu bodajże było tak, że jedna osoba mogła wziąc max 2 karnety.

w tym roku jedna osoba = jeden karnet. sprawiedliwie. a dzis karnety byly jeszcze przed fajrantem. potwierdzam sektor F za 220zl.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Oj leciutko mówiąc ten zarząd jest nieroztropny. Pozdrawiam

[ Dodano: Sro Wrz 10, 2008 7:47 pm ]
Kupię karnet siedzący. Pisać na gg 7173270

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
Skoro Filipovski go "stworzył" to Filipovski wie też jak go pokonać, zupełnie jak Frankenstein

Zalezy ktora wersja Frankensteina ;]
I zeby nie bylo tak, jak z Frankensteinem, ze najpierw stworzyl potwora, a potem bedzie mial problem......
saso pisze:
Musza go już w tym Asseco usidlić żeby gdzies znowu do jakiegoś Spartakusa na imprezkę nie wyskoczył

O ile w Zgolcu nie mial za bardzo gdzie zaimprezowac i musial jezdzic do Jeleniej, to Trojmiasto imo jest jednym z najlepszych miejsc w PL zeby zaimprezowac.... takze wy sie nie boji..... bedzie ok :twisted:

Azlo pisze:
A główni bohaterowie tego kręcenia i wywracania kota ogonem + całe stado innych darmozjadów dostaną free wejściówki na sektor VIP i będą z zainteresowaniem oglądać tyłeczki i zgrabne nóżki tancerek, bo nic innego na meczu ich nie zainteresuje, chyba że kto komu wzorem Gurovicia da w papę na parkiecie to przynajmniej będą mięli co wspominać. A normalni, niezamożni często, zwykli kibice, którzy sercem są z drużyną będą sobie mogli posłuchać chłopaków z Muzycznego Radia (nota bene fajnie nawijają w czasie transmisji), bo na hali miejsc dla nich brak.

Witam w klubie wszystkich pokrzywdzonych.

Ja to przezylem po naszym awansie do ekstraklasy. Chodzilem na mecze, jak jeszcze gralismy gleboko w d.upie, a po awansie nagle wszyscy sie rzucili na karnety, zeby posiedziec sobie kolo Szmajdzinskiego. Dzisiaj jest juz tragicznie. Przyjezdzam do Zgola raz na miecha i tylko cudem moglem zalatwic sobie bilet na mecz. W przyszlym sezonie nawet juz sie nie ludze, ze cokolwiek zobacze. Szanuje prawdziwych kibicow, nawet tych ktorzy chodza na mecze od niedawna, ale wiem ze - jak to sie wyrazilas - darmozjadow tez nie brakuje. I to mnie naprawde...... denerwuje. Miejsce prawdziwego kibica bedzie przed odbiornikiem radiowym.
Sad but True.

Co do Skiby w Slasku..... zobaczymy, czy sie potwierdza jego wieczne deklaracje w wywiadach, ze pomimo przyspawania do lawki w Turowie, ciagle sie rozwijal w poprzednim sezonie. Chop bedzie mial dobra okazje, zeby to pokazac.

Sprawa Dragisy..... szkoda chlopa. Bez klubu sie zmarnuje. To, ze chce wiekszego siana jest logiczne. Kazdy by sie tak zachowal na jego miejscu.
Co do gry u nas, to przeciez podobno jego zona chciala koniecznie sie wyprowadzic z tej prowincji.
W koncu Szczypiorek bedzie musial sie ukorzyc i przyjac czyjas oferte. Jesliby mial grac u nas to na pewno nie bedzie juz tak dobrym zawodnikiem bez swojej "drugiej boiskowej polowy" czyli Rodrigueza. Za wczesni zreszta na takie spekulacje.

EDIT:

No i Skiba w pierwszym sparingu Slaska z KSG zaliczyl 4pkt i 9 asyst. Calkiem calkiem. Powodzenia i pozdrowienia.

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 20:01 przez tommason, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Grizzo^^ pisze:
Oj leciutko mówiąc ten zarząd jest nieroztropny. Pozdrawiam

Myślę że to nie winna zarządu klubu z tymi karnetami tylko tego że mamy poprostu małą hale.Gdybyśmy mieli większą to każdy bez problemu mógł by mieć karnet
Czy ktoś ma jakieś informacje dotyczące dzisiejszego sparingu???
Tak poza tym myślę że bez sensu jest ciągnięcie tej dyskusjy o karnetach.Stało się jak się stało.Bardzo mi szkoda tych osób które nie mają karnetu no ale niestety.

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2008, 19:45 przez fan turowa, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tommason pisze:
Co do gry u nas, to przeciez podobno jego zona chciala koniecznie sie wyprowadzic z tej prowincji.

Czy to wam nie przypomina sytuacji Chrisa Younga(poprawcie mnie jeśli źle napisałem)?? Jego żonie też nie podobała się ta "prowincja" ;p :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

Na ksturow.pl piszą, że nie będzie karnetów w wolnej sprzedaży na mecze PLK w sezonie 08/09, a ja się zastanawiam czy będą pojedyncze bilety? Zawsze kilka sztuk stojących czy siedzących rzucili, a teraz nawet na to się nie zanosi. Eh, dramat z tymi wejściówkami...
Cytuj:

I jak tam sparing? Jakieś wieści z Krańskiej Gory? Jakieś przecieki ze Słowenii?

Tytuł:
gaduła
gaduła

Azlo pisze:
I jak tam sparing? Jakieś wieści z Krańskiej Gory? Jakieś przecieki ze Słowenii?

Są przecieki ....Lokomotiv Rostov wygrał 89:73 Najwięcej punktów rzucił dla nich Szymon Szewczyk !! 32 !!!!! źródło
Tylko ze przeciwnikiem we wczorajszym meczu nie byl Turów a Zlatorog Lasko ( Pivovarnia) :P Nie wiem dlaczego Turów odwołał sparing a moze zagrali z kims innym . Na razie nie wiadomo co sie stało.

Tytuł:
obserwator
obserwator

saso pisze:
Są przecieki ....Lokomotiv Rostov wygrał 89:73 Najwięcej punktów rzucił dla nich Szymon Szewczyk !! 32 !!!!! źródło
Tylko ze przeciwnikiem we wczorajszym meczu nie byl Turów a Zlatorog Lasko ( Pivovarnia) :P Nie wiem dlaczego Turów odwołał sparing a moze zagrali z kims innym . Na razie nie wiadomo co sie stało.

:-? :|
Może zagrali wczoraj z Heliosem, tyle, że na ich stronie o tym cisza...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.