saso pisze:
Jaka podje
http://www.siol.net/sportal/kosarka/200 ... srece.aspx Dragisa Drobnjak jest ostatnim reprezentantem Słowenii , który nie znalazł jeszcze klubu.
Rozmowy były prowadzone z Panioniosem, Panneliniosem i Montegranarem ( ??? ) ale bez powodzenia.Póki co trenuje z Olimpia Ljubljana.
Pisałem, że póki nie przeczytam oficjałki to nie uwierzę - niektórzy byli jednak pewni, że na 200% jest w Panioniosie

Do nas już raczej nie trafi, bo skład jest zamknięty, choć kto wie...
Azlo pisze:
dziś zajrzało mi widmo, że w ogóle nie dostanę się na halę na mecze.
Widocznie Turów od tego sezonu tylko dla Wybrańców będzie...
Też mi to groziło, ale jakoś zdobyłem karnet, choć na gorsze miejsce niż w ubiegłym sezonie. Jednak biorąc pod uwagę okoliczności to cieszę się, że w ogóle go mam
Faktycznie "Turów dla wybranych" - i jak tu mówić o rozwoju, marketingu i kibicowaniu, gdy gramy w hali na jakieś 1700 osób, a zapotrzebowanie jest 3X WIĘKSZE !! Ale nawet mimo tego wielu nadal uważa, ze nowa 5-tyś. hala jest niepotrzebna...
Azlo pisze:
Biorąc pod uwagę ilość osób przyjeżdżających w ostatnim sezonie na mecze do Liberca można pokusić się o wniosek, że około 4 tysiące osób-wiernych kibiców Turowa zostanie w tym roku na lodzie, bez szansy na wejście do hali w Zgorzelcu na mecze PLK ... Nie wspominam już nawet o takiej mrzonce jak budowa czy rozbudowa istniejącej hali, bo ręce opadają na samo wspomnienie miesięcy i lat całych wciskania kitu, zwodzenia i obiecanek cacanek w tym temacie ... A główni bohaterowie tego kręcenia i wywracania kota ogonem + całe stado innych darmozjadów dostaną free wejściówki na sektor VIP ... A normalni, niezamożni często, zwykli kibice, którzy sercem są z drużyną będą sobie mogli posłuchać chłopaków z Muzycznego Radia (nota bene fajnie nawijają w czasie transmisji), bo na hali miejsc dla nich brak.
Amen.