Dzisiaj jest 18 lip 2025, 11:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Bys napisala cos wczoraj to dzis wreczylbym Ci sektor E, rzad 3, miejsce 33. ale nie napisalas :/

Tytuł:
obserwator
obserwator

Widzisz, wczoraj żyłam ułudną nadzieją, że bilet uzyskam w tą samą drogą co od kilku ładnych sezonów. A tu taki zonk...

Tytuł:
rekrut
rekrut

yARO_81 pisze:
Bys napisala cos wczoraj to dzis wreczylbym Ci sektor E, rzad 3, miejsce 33. ale nie napisalas :/

I przez takie akcje biletow ani karnetow w sprzedazy w Zgorzelcu nie bedzie ........

Tytuł:
obserwator
obserwator

jeru pisze:
I przez takie akcje biletow ani karnetow w sprzedazy w Zgorzelcu nie bedzie ......

Czyli przez jakie akcje? Sugerujesz, że chcę okraść kogoś z karnetu? Różne kombinacje będą się działy dopóty, dopóki karnety będą rozprowadzane wyłącznie w zakładach pracy sponsorów drużyny. Rozumiem, że kopalnia i elektrownia są głównymi dobroczyńcami koszykówki w Zgorzelcu i wielu kibiców jest pracownikami tychże spółek. Ale nie wszyscy. I klub powinien sobie zdawać z tego sprawę, że są jeszcze inni miłośnicy Czarno-Zielonych, nie pracujący w kopalni czy elektrowni, a którzy marzą o tym, żeby na żywo wspierać i oglądać swoich ulubieńców. W jaki sposób mamy otrzymać szansę na to? Biorąc pod uwagę ilość osób przyjeżdżających w ostatnim sezonie na mecze do Liberca można pokusić się o wniosek, że około 4 tysiące osób-wiernych kibiców Turowa zostanie w tym roku na lodzie, bez szansy na wejście do hali w Zgorzelcu na mecze PLK. To cała masa ludzi. Oczywiście to nie wina klubu, że dysponuje tylko 1500 miejsc. Warunkiem zwiększenia limitu miejsc jest wypełnienie przepisów bezpieczeństwa, jak o tym czytałam (m.in. monitoring i system p.pożarowy), nie pamiętam jakie jeszcze przepisy ale w czyim interesie leży, żeby spełnić te warunki i tym samym uzyskać jeszcze kilkaset dodatkowych miejsc, za które ktoś chętnie zapłaci? Inwestycja w nowoczesne instalacje zwróciłaby się pewnie szybko. Nie wspominam już nawet o takiej mrzonce jak budowa czy rozbudowa istniejącej hali, bo ręce opadają na samo wspomnienie miesięcy i lat całych wciskania kitu, zwodzenia i obiecanek cacanek w tym temacie. Jak to wyszło, wszyscy chyba już zdają sobie sprawę. A główni bohaterowie tego kręcenia i wywracania kota ogonem + całe stado innych darmozjadów dostaną free wejściówki na sektor VIP i będą z zainteresowaniem oglądać tyłeczki i zgrabne nóżki tancerek, bo nic innego na meczu ich nie zainteresuje, chyba że kto komu wzorem Gurovicia da w papę na parkiecie to przynajmniej będą mięli co wspominać. A normalni, niezamożni często, zwykli kibice, którzy sercem są z drużyną będą sobie mogli posłuchać chłopaków z Muzycznego Radia (nota bene fajnie nawijają w czasie transmisji), bo na hali miejsc dla nich brak. Ale - z całym szacunkiem dla MR - słuchanie w domciu transmisji w radio to nie to samo co bycie na hali i uczestniczenie w tym wszystkim. Chyba wszyscy się ze mną zgodzą!

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jeru pisze:
I przez takie akcje biletow ani karnetow w sprzedazy w Zgorzelcu nie bedzie ........

bez komentarza. wiernej kibicce nie mozna pomoc?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

saso pisze:
Jaka podje http://www.siol.net/sportal/kosarka/200 ... srece.aspx Dragisa Drobnjak jest ostatnim reprezentantem Słowenii , który nie znalazł jeszcze klubu.
Rozmowy były prowadzone z Panioniosem, Panneliniosem i Montegranarem ( ??? ) ale bez powodzenia.Póki co trenuje z Olimpia Ljubljana.

Pisałem, że póki nie przeczytam oficjałki to nie uwierzę - niektórzy byli jednak pewni, że na 200% jest w Panioniosie :grin: Do nas już raczej nie trafi, bo skład jest zamknięty, choć kto wie...

Azlo pisze:
dziś zajrzało mi widmo, że w ogóle nie dostanę się na halę na mecze.

Widocznie Turów od tego sezonu tylko dla Wybrańców będzie...

Też mi to groziło, ale jakoś zdobyłem karnet, choć na gorsze miejsce niż w ubiegłym sezonie. Jednak biorąc pod uwagę okoliczności to cieszę się, że w ogóle go mam :)
Faktycznie "Turów dla wybranych" - i jak tu mówić o rozwoju, marketingu i kibicowaniu, gdy gramy w hali na jakieś 1700 osób, a zapotrzebowanie jest 3X WIĘKSZE !! Ale nawet mimo tego wielu nadal uważa, ze nowa 5-tyś. hala jest niepotrzebna...

Azlo pisze:
Biorąc pod uwagę ilość osób przyjeżdżających w ostatnim sezonie na mecze do Liberca można pokusić się o wniosek, że około 4 tysiące osób-wiernych kibiców Turowa zostanie w tym roku na lodzie, bez szansy na wejście do hali w Zgorzelcu na mecze PLK ... Nie wspominam już nawet o takiej mrzonce jak budowa czy rozbudowa istniejącej hali, bo ręce opadają na samo wspomnienie miesięcy i lat całych wciskania kitu, zwodzenia i obiecanek cacanek w tym temacie ... A główni bohaterowie tego kręcenia i wywracania kota ogonem + całe stado innych darmozjadów dostaną free wejściówki na sektor VIP ... A normalni, niezamożni często, zwykli kibice, którzy sercem są z drużyną będą sobie mogli posłuchać chłopaków z Muzycznego Radia (nota bene fajnie nawijają w czasie transmisji), bo na hali miejsc dla nich brak.

Amen.

Tytuł:
pismak
pismak

Kiedy turow bedzie w zgorzelcu w tym tygodniu?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

jeru pisze:

.... a i prezentacja klubu we Wroclawiu.... REWELACJA...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ostry2k pisze:
jeru pisze:

.... a i prezentacja klubu we Wroclawiu.... REWELACJA...

Nie bedzie tej prezentacji we Wroclawiu. Bedzie w Zgorzelcu podczas pierwszego meczu.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
Nie bedzie tej prezentacji we Wroclawiu. Bedzie w Zgorzelcu podczas pierwszego meczu.

REWELKA informacja nitroo. Tak powinno wlasnie byc :] :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

yARO_81 pisze:
jeru pisze:

bez komentarza. wiernej kibicce nie mozna pomoc?

Moze za ostro sie wyrazilem. Tez jestem wiernym kibicem i jestem zly ze nie bede mial szansy ani na bilet, ani na karnet.

Chodzilo mi o sytuacje - gdzie w kopalni i elektrowni - wiekszosc biletow nie idzie dla samych pracownikow tylko znajomych ich znajomych itd.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

nitroo pisze:
Bedzie w Zgorzelcu podczas pierwszego meczu.

Dla wybranych ktorym uda sie zalatwic karnet przez "wujka w kopalni". Chcesz kibicowac zloz CV w kopalni/elektrowni? :lol: . Rozmowa kwalifikacyjna to pierwszy etap selekcji na kibica Turowa :) :).

Tytuł:
obserwator
obserwator

Ja słyszałam, że prezentacja ma być za tydzień we wtorek w godzinach popołudniowych na hali CSR. Tyle, że jeszcze wczoraj w klubie nie byli w 100 proc. pewni, że ten scenariusz uda się zrealizować.

A skoro ma być przed pierwszym meczem, to tym bardziej powinnam na nim być :)

Cytuj:
Dla wybranych ktorym uda sie zalatwic karnet przez "wujka w kopalni". Chcesz kibicowac zloz CV w kopalni/elektrowni? :lol: . Rozmowa kwalifikacyjna to pierwszy etap selekcji na kibica Turowa :) :) .

Wcale nie miałabym nic przeciwko temu, żeby zmienić pracę na tę w elektorwni/kopalni :) Szkoda, że bycie wiernym kibicem Turowa nie pomaga przepchnąć CV na stertkę "przyjęci".

Edit:

A tymczasem nasz Tomek Kelati trzecim strzelcem Unicaji Malaga w pierwszym meczu sezonu przygotowawczego przed nowym sezonem. Erytrejczyk zdobył 14 pkt, szczególną uwagę zwróciła jego skuteczność w rzutach za 3 pkt.
http://www.unicajabaloncesto.com/leer_n ... d_not=5043

No i świeżutki profil Turowa w Pucharze Europy przed nadchodzącym sezonem:
http://www.euroleague.net/ulebcup/home/ ... 9/448/item

Tytuł:
gaduła
gaduła

Azlo wysłałem Ci info na "pw" sprawa pilna :D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... bez-klubu/

Na to wychodzi że Dragisza zagra w Olimpii.Troche mnie ten gracz zawiódł,wynika z tego że jest nieżle nastawiony na kase.Przecież nie podpisał nawet umowy z klubem z Aten,a tam napewno miał dobrą propozycje finansową.Tak przy okazji no to nasz Skiba podpisał kontrakt z śląskiem http://www.slask.wroclaw.pl/cms/?id=124 ... libsetid=1

Założyłem nowy temat który nazywa się sezon 2008/2009 myślę że tam możemy przenieść naszą dyskusje która będzie dotyczyła już nowego sezonu

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.