Dzisiaj jest 18 lip 2025, 10:57

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak

SeveNSinS pisze:
tur16 pisze:
mały OT:

http://pl.youtube.com/watch?v=zgakQwxPs ... re=related

to są akcje kelatiego w finale. Mam pytanko, jaka piosenka leci w tle tych filmików?

DMX - X Gonna Give It To Ya ;)

dzięki :)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Odnalazł sie nasz były ławkowiec ;) Maris Han bedzie grał ( oby ) w Ljubljanie ! ...tylko ze nie w Olimpii a w Slovanie Geoplin. Powodzenia !

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2008, 6:58 przez saso, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie Maris, a Marin. :P

Zobaczymy jak i czy wogóle sie zaprezentuje w nowym klubie. Mimo to powodzenia mu życzę.

P ;) zdr ;) .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Maris to był kiedyś Laksa w Turowie a wideo Kelatiego 1sza klasa jak myślicie zastąpią nowi grajkowie naszą podwójnie srebrną ale już starą ekipę?Trójki Kelatiego,wjazdy Logana,walka Dragisy,asysty Rodrigo itd. pozostaną na zawsze w pamięci ciekawe jak im się ułoży kariera w nowych klubach.Pozdrawiam.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

A ja myślę ze nowi zawodnicy zastąpią godnie nasze "sreberka" ;)

Tytuł:
gaduła
gaduła

Rzeczywiscie pomylilem literkę u Marina :D ale David Logan jet lepszy :
Cytuj:
Turów jest fajnym miastem, cieszę się, że dali mi możliwość do rozegrania naprawdę dobrego sezonu, ale chciałem iść dalej

:smt082
http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... pracujemy/
szkoda że nie został jednak w tym Turowie ;) będą z nim kłopociki w lidze

rekrut
rekrut

Witam,

tak troche z innej beczki - temat odbioru TVP Sport w Zgorzelcu.

Sytuacja nie wyglada najlepiej - planowane wejscie do cyfrowego polsatu przeciaga sie - i nie zanosci sie na to ze cos z tego bedzie.

Czy ktos z was - wie cos na ten temat ?

Jeru

Tytuł:
obserwator
obserwator

Mam pytanko - czy na Słowenii Czarno-Zieloni wezmą udział jeszcze w jakiś grach kontrolnych? Gdzieś mi się obiło o uszy, że po Heliosie Domzale czekały ich jeszcze dwa sparingi a tymczasem artykuł na Sport.pl milczy na ten temat, a raczej po przeczytaniu odnosi się wrażenie, że nie będzie już żadnych gier aż do turnieju w Ostrowie.

Saso - rano czytałam ten wywiad na oficjałce Prokomu i też się ubawiłam tym miłym miastem Turowem :) No cóż, dla Davida Asseco wydaje się pewnie równie miłym miasteczkiem (ach ta ignorancja :), ale mam nadzieję, że w jakiś sposób uda nam się zneutralizować jego niszczycielską działalność. Skoro Filipovski go "stworzył" to Filipovski wie też jak go pokonać, zupełnie jak Frankenstein :D

Bardziej martwi mnie Anwil, który już w sezonie przygotowawczym wydaje się być kompletnie ukształtowaną drużyną. Z opisów ich wygranych można wywnioskować, że ich defensywa jest żelazna, a zawodnicy operują całym szeregiem tricków obronnych, dużo punktów zyskują z szybkich kontr, a do rangi lidera urasta Brkić, a nie Henderson, jakby się kto spodziewał. Ale te rozważania przeniosę raczej do wątku o naszych przeciwnikach.

Zresztą zapraszam tam do dyskusji, bo 90 proc. ekip zamknęła już składy, rozegrano pierwsze sparingi a nawet turnieje całe i można wyciągnąć już jakieś szersze wnioski na temat siły poszczególnych drużyn w PLK.

Tytuł:
gaduła
gaduła

Azlo pisze:
No cóż, dla Davida Asseco wydaje się pewnie równie miłym miasteczkiem
:grin: . Musza go już w tym Asseco usidlić żeby gdzies znowu do jakiegoś Spartakusa na imprezkę nie wyskoczył. ;)
Azlo pisze:
Mam pytanko - czy na Słowenii Czarno-Zieloni wezmą udział jeszcze w jakiś grach kontrolnych?
sobotnia Gazeta Wrocławska podała, że do rozegrania pozostały dwa mecze z rosyjskim Lokomotivem Rostov i rewanż z Heliosem. Tylko nie podano kiedy.
Na stronie Lokomotivu jest info z 02.09, że spotkaja sie z nami 10.09.
Na stronie Heliosa mozna sie za to dowiedziec sie że :
Cytuj:
V četrtek 11.09.2008 bo Helios Domžale v Kranjski Gori igral proti Turowu.

Czyli jednak można zdobyc info tylko troszke szkoda że nie na naszej klubowej stronie.

[ Dodano: Wto Wrz 09, 2008 1:15 pm ]
Jaka podje http://www.siol.net/sportal/kosarka/200 ... srece.aspx Dragisa Drobnjak jest ostatnim reprezentantem Słowenii , który nie znalazł jeszcze klubu.
Rozmowy były prowadzone z Panioniosem, Panneliniosem i Montegranarem ( ??? ) ale bez powodzenia.Póki co trenuje z Olimpia Ljubljana. . Mówi że Filipovski namawiał go do pozostania on chciał by wrócic do Turowa ale.... i dalej nic prawie nie rozumiem Zdaje się mówi cos bardzo ciekawego. chodzi o kontrakt na nowych warunkach ... coś o kasie ....o szefostwie klubu.. że zdaje sie nie przystali na jego warunki. Może komus sie uda ten fragment przetłumaczyć :
Cytuj:
V poljskem prvoligašu je v zadnjih dveh sezonah dokazal, da lahko igra kakovostno vlogo tudi v tujini, zato ne čudijo govorice, da si ga je moštvo Saše Filipovskega želelo tudi pred novo sezono. A želja, vsaj tako trdi Drobnjak, ni bila povsem iskrena. "Filipovski me je poklical kmalu po podpisu nove pogodbe in mi zatrdil, da bi me rad v ekipi videl tudi v novi sezoni. Tudi sam bi se prav rad vrnil v Turow, a le z novo pogodbo, v kateri bi za prikazano kakovost dobil ustrezno plačilo. Kar dve sezoni sem namreč igral krepko pod svojo ceno. Očitno so bile moje zahteve za vodstvo kluba nesprejemljive. Niso se prav potrudili, da mi me zadržali v klubu," pravi Drobnjak.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Cytat:
V poljskem prvoligašu je v zadnjih dveh sezonah dokazal, da lahko igra kakovostno vlogo tudi v tujini, zato ne čudijo govorice, da si ga je moštvo Saše Filipovskega želelo tudi pred novo sezono. A želja, vsaj tako trdi Drobnjak, ni bila povsem iskrena. "Filipovski me je poklical kmalu po podpisu nove pogodbe in mi zatrdil, da bi me rad v ekipi videl tudi v novi sezoni. Tudi sam bi se prav rad vrnil v Turow, a le z novo pogodbo, v kateri bi za prikazano kakovost dobil ustrezno plačilo. Kar dve sezoni sem namreč igral krepko pod svojo ceno. Očitno so bile moje zahteve za vodstvo kluba nesprejemljive. Niso se prav potrudili, da mi me zadržali v klubu," pravi Drobnjak.

Qurcze, w ogóle nie kumam nawijki :( Dzięki za info odnośnie sparingów. Lokomotiv to mocny przeciwnik, a Helios - mam nadzieję, że tym razem nasi już pokażą co potrafią :)

Heh, ja tu żyję Turowem, a dziś zajrzało mi widmo, że w ogóle nie dostanę się na halę na mecze. Nie jestem w KK, nie mam możliwości zakupu karnetu, a tutaj docierają do mnie informacje, że podobno nie będzie biletów... Jeśli to prawda, to chyba się załamię:( Widocznie Turów od tego sezonu tylko dla Wybrańców będzie...

Tytuł:
gaduła
gaduła

fakt w tym roku jest gorzej jeśli chodzi o bilety ale dzisiaj a najpóźniej jutro ma byc info na klubowej stronie nt. karnetów ( biletów )

Tytuł:
pismak
pismak

w kopalni juz wczoraj karnety dostawali znaczy kupywali

Tytuł:
obserwator
obserwator

Oto co udało się dowiedzieć teściowi w klubie:
- karnetów w wolnej sprzedaży prawdopodobnie nie będzie;
- biletów przed meczem albo w ogóle nie będzie albo rzucą znikomą ilość stojących;

Biorąc pod uwagę, że słyszałam plotki (a raczej nieoficjalne stwierdzenie faktu) że nasz jaśnie wielmożny burmistrz wycofał się z wszelkich planów budowy/modernizacji hali sportowej w Zgorzelcu, to coś czuję, że mnie zaraz szlag trafi. :smt084

TVP Sport tylko na "N"ce, a jeśli już to zaledwie 1 mecz na tydzień.

Skoro jest takie zainteresowanie meczami to niech klub postawi przed halą ocieplany pawilon z ławeczkami i telebimem, może nawet z jakimś żarełkiem i napitkiem. Niech biorą za wejście 5 czy 10 zł, a jestem przekonana, że koszt takiej "inwestycji" szybko się zwróci, bo znaleźli by się chętni na taką formę kibicowania. Jakoś to trzeba rozwiązać, nie wyobrażam sobie, żebym miała w nadchodzącym sezonie "oglądać" mecze Turowa na Live PLK czy słuchać transmisji w radiu.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Azlo, daj namiar do siebie na komorke. zobacze co jutro da sie zrobic w socjalnym. moze beda jeszcze jakies karnety.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Yaro, z całego serca dziękuję :) Numer wyślę na priva.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.