Dzisiaj jest 18 lip 2025, 14:19

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

HELIOS DOMŽALE : TUROW ZGORZELEC 76 : 69 (17:22, 23:15, 14:13, 22:19)

Helios: Zagorac 15 (2/5) /1/, Žerak 11 (1/1), Petrovič 9 (5/6), Jacobson 8 /2/, Snow 8 /2/, Krušič 7 (3/4), Bajramlić 7 (3/6), Močnik 5 (2/4) /1/, Laskevič 4, Zagorc 1, Zalokar, Škrlec.

Turow: Copeland 17 (2/4) /3/, Harris 17 (7/7) /2/, Townes 13 (3/8), Turek 6 (2/2), Witka 5 /1/, Daniels 4 (2/3), Radonjić 3 /1/, Bailey 3 /1/, Roszyk 1 (1/2), Miljković, Kitzinger, Bochno, Strzelecki, Szymanski.

źródło http://www.kosarkarski-klub-domzale.si/portal/index.php

Tytuł:
gaduła
gaduła

Wynik nic nie znaczy ... najwazniesze ze Roszyk zaczyna grać .

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nitroo - przyznaj, że ostatnie twoje wyjaśnienie dotyczące prezentacji brzmi już nieco lepiej? ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
Nitroo - przyznaj, że ostatnie twoje wyjaśnienie dotyczące prezentacji brzmi już nieco lepiej? ;)

Tak. Pierwsze pisalem na szybko i nie wyrazilem wszystkiego.

Tytuł:
obserwator
obserwator

nitroo pisze:
Azlo pisze:

Tak. Pierwsze pisalem na szybko i nie wyrazilem wszystkiego.

No to całe szczęście, że się wyjaśniło :)

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Co do sparingu no to wiadomo że wynik sie nie liczy ale z tego wynika że zespół jeszcze nie jest przygotowany aby wygrywać pewnie mecze.No ale tak jak mówił Boban że oni bedą chcieli grać te mecze zmęczenie żeby potem wytrzymać trudności grania dwóch meczów w tygodniu

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Witam. Również nie przywiązywałbym zbytniej wagi do wyników osiąganych przez Turów na sparingach. Tak naprawdę nie wiadomo, czy zawodnicy nie wychodzą na sparing po wcześniejszym przerzuceniu ton żelastwa na siłowni bądź przebiegnięciu maratonu Kranska Gora- Ljubljana- Kranska Gora. Nie wiadomo również czy w pełni sił jest chociażby Miljkovic , bo Roszyk i Kitzinger raczej do gry gotowi nie są. Mamy inny zespół, inaczej też ułożą się akcenty a amerykańskie talenty ( Harris, Townes ) trzeba nauczyć i europejskiej koszykówki i filozofii jaką preferują spółka Saso&Boban, a na to trzeba trochę czasu. Gdyby na poczatku sezonu zespół zaczął grać bardzo dobrze, to na koniec mogłoby zabraknąć pary, pomimo zbilansowanego składu. Saso pozostał w Polsce najprawdopodobniej dlatego, że ma możliwość konfrontacji ze swoim mistrzem Sagadinem ( to moja sugestia i nie tylko), a dobór zawodników nie jest raczej przypadkowy aby powalczyć o Mistrza Polski i pokazać się w Europie z dobrej strony. Tak więc, poczekajmy na rezultaty pracy Saso i Bobana. Cele są jasne Mistrz Polski i Final Eight w Pucharze Europy. Poprzeczka wysoko, ale cele jak najbardziej do osiagniecia.

To mój debiucik na tym forum, tak więc witam Państwa. Wybaczcie, że od pupki strony

Tytuł:
obserwator
obserwator

hakunamakata, witam na forum :)
hakunamakata pisze:
Tak naprawdę nie wiadomo, czy zawodnicy nie wychodzą na sparing po wcześniejszym przerzuceniu ton żelastwa na siłowni bądź przebiegnięciu maratonu Kranska Gora- Ljubljana- Kranska Gora.

Też tak uważam, zresztą Saso zapowiadał w tym roku zmianę stylu przygotowań. Chodziło o to, że zawodnicy mają odgrywać sparingi właśnie po ciężkich treningach, wtedy, kiedy są maksymalnie zmęczeni.
hakunamakata pisze:
Nie wiadomo również czy w pełni sił jest chociażby Miljkovic , bo Roszyk i Kitzinger raczej do gry gotowi nie są.

No i przecież Gorjan Radonjić powraca do gry po ponad rocznej pauzie spowodowanej kontuzją.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

http://polskatimes.pl/gazetawroclawska/ ... ,id,t.html

No to troche nie ciekawie.Przeczytajcie ten artykuł jest bardzo ciekawy i pisze tam o naszym prezesie.No może on mieć jeszcze niezłe problemy

[ Dodano: Sob Wrz 06, 2008 9:18 am ]
Chciałem sie jeszcze was zapytać jak można na tym forum zrobić nowy temat,bo ja nie wiem jak to zrobić.Wybaczcie że tak z tym wyskoczyłem no ale mnie to ciekawi

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

fan turowa pisze:
Chciałem sie jeszcze was zapytać jak można na tym forum zrobić nowy temat,bo ja nie wiem jak to zrobić.Wybaczcie że tak z tym wyskoczyłem no ale mnie to ciekawi

Wybierasz dział w którym chcesz to zrobić i w każdym dziale w lewym górnym rogu masz przycisk nowy temat :) od to cała filozofia :) PoZdRo :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

Co do sparingów, to mnie wyniki mało interesują. W tamtym sezonie wygrywaliśmy z silnymi zespołami, a na dzień dobry wpadka z Wałbrzychem :( Teraz wole przegrane sparingi, a sezon usłany zwycięstwami :)
Chłopcy są na sparingu zmęczeni (jak zapowiadał Boban i Saso), poza tym zapewne minuty w grze dostają juniorzy, aby się ograć, dostosować do zespołu itd.
Czekam z niecierpliwością na sezon, bo będzie niesamowity! :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mam nadzieje że walnięty w głowe zarząd ta karnety do sprzedazy a nie rozda tylko dla sponsorow :cry:

Tytuł:
pismak
pismak

mały OT:

http://pl.youtube.com/watch?v=zgakQwxPs ... re=related

to są akcje kelatiego w finale. Mam pytanko, jaka piosenka leci w tle tych filmików?

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

BR3MEK pisze:
Wybierasz dział w którym chcesz to zrobić i w każdym dziale w lewym górnym rogu masz przycisk nowy temat od to cała filozofia PoZdRo

Wielkie dzięki.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

tur16 pisze:
mały OT:

http://pl.youtube.com/watch?v=zgakQwxPs ... re=related

to są akcje kelatiego w finale. Mam pytanko, jaka piosenka leci w tle tych filmików?

DMX - X Gonna Give It To Ya ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.