wrocek50 pisze:
Tabuny dziennikarzy z Polski na meczach finałowych??? Łącznie z telewizyjnymi Adromem i Jankesem było ich co najwyżej 10-ciu
A to nie tabuny?

A poza tym było ich więcej, same Muzyczne Radio i PRW to cztery osoby, Adrom plus Jankes, to sześć, a był jeszcze e-basket, co najmniej czterech czy pięciu przedstawicieli prasy lokalnej, byli goście z Wyborczej, Przeglądu Sportowego, Słowa Sportowego, PAPu, Rzeczpospolitej etc, etc. Przeglądałam długą listę akredytacji (na dwie strony z podpisami oznaczającymi obecność dziennikarzy) zatem było ich za każdym razem na pewno więcej niż 10 czy nawet 20.
Nitroo - mam nadzieję, że nie odbierasz naszych uwag jako dotyczących twojej osoby. Krytykujemy decyzję klubu, a nie ciebie za dostarczenie informacji. To raz. A dwa - dobrze, konferencję niech sobie robią nawet na Kamczatce, ale mogliby nie robić farsy i zrobić normalną, chociażby skromną prezentację drużyny przed własnymi fanami w Zgorzelcu. W końcu dla kogo toczy się ten wózek? Ja rozumiem - sponsorzy, pieniądze, marketing - to wszystko jest potrzebne. Ale co z ludźmi, którzy utożsamiają się z tą drużyną, cały sezon ogórkowy czekają na taką prezentację, cieszą się jak dzieci, że wreszcie zbliża się wytęskniony początek sezonu, a tu ktoś robi sobie z nich takie jaja? To tak, jakby kibice Czarno-Zielonych w meczu Śląsk-Turów kibicowali wrocławskiej drużynie. Albo nie przychodzili na mecze Turowa, a jeździli na mecze Śląska do Wrocka. Ktoś odwraca porządek rzeczy, a tak się po prostu nie robi. Kibicom też należy się pamięć i szacunek ze strony klubu, to my jesteśmy głównymi odbiorcami produktu zwanego koszykówką i to do nas mają mają największy interes sponsorzy. A nie, qurcze, sztuka dla sztuki!