Dzisiaj jest 18 lip 2025, 14:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

W co też klub pogrywa? Trzy tygodnie do rozpoczęcia sezonu, a My nie znamy choćby przybliżonego terminu informacji o karnetach...to jeszcze można jakoś znieść, ale prezentacja Turowa ZGORZELEC we Wrocławiu...??!! O co w tym wszystkim chodzi?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
PREZENTACJA ZESPOLU
Informuje, iz prezentacja zespolu wraz z konferencja prasowa odbedzie sie 17 wrzesnia we Wroclawiu w sali kinowej.

Czy ja dobrze czytam??? Czy komuś się przypadkiem coś nie pomyliło???
Co to ma, do jasnej anielki, znaczyć?! To jakieś żarty są, prawda? Dlaczego zespół PGE Turów Zgorzelec ma być prezentowany we Wrocławiu? Przecież to nie jest Śląsk Wrocław, tam nie ma kibiców i tych, którzy najgoręcej dopingują Czarno-Zielonych!
Czy w Zgorzelcu nie ma gdzie zorganizować prezentacji naszych zawodników? Dla kogo cała ta szopka? To może mecze też będą grali w Orbicie, co? A w środku sezonu zmienią nazwę na bardziej wrocławską? Nie no, nie wierzę własnym oczom...

PROTESTUJĘ PRZECIWKO ODBIERANIU NAM DRUŻYNY!!!

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2008, 19:50 przez Azlo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
gaduła
gaduła

Azlo pisze:
PROTESTUJĘ PRZECIWKO ODBIERANIU NAM DRUŻYNY!!!
Dołączam się...
Tak traktować miejscowych kibiców? Co da prezentacja nowego zespołu we Wrocławiu? A miejscowi Kibice już się nie liczą? Tej drużyny nikt tak nie wspierał, nie dopingował tak jak fani ze Zgorzelca!! Dlaczego odbierają nam tą przyjemność oglądania prezentacji Turowa w ZGORZELCU ??

Nie pamiętam takiego przypadku, aby jakaś drużyna jeździła na teren swoich rywali robić swoją prezentację !!

Cytuj:
PREZENTACJA ZESPOLU
Informuje, iz prezentacja zespolu wraz z konferencja prasowa odbedzie sie 17 wrzesnia we Wroclawiu w sali kinowej.
Sal kinowych jest od groma... Liczę po cichu, że Nitroo pomylił jakieś imprezy ... Jeżeli, to prawda, to prezes na terenie Zgorzelca jest spalony!

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2008, 19:52 przez PrzecPolitWSpor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

2. PREZENTACJA ZESPOLU

W pierwszej chwili byłem przekonany, że piszący walnął babola. Ale podającym wiadomość był nitroo, tekściarz z oficjalki Turowa, więc o przypadku nie może być mowy.

Skąd więc taki pomysł?
Odpowiedzi nasuwają mi się trzy:
1. żeby konferencja miała sens, muszą być media, a tych niewątpliwie we Wrocławiu jest więcej (głupie, wiem, ale niech tam...);
2. przygotowanie kibiców do informacji, że na Puchar Europy będą jeździć do Wrocka, a nie Liberca (eeee tam, jeszcze głupsze...);
3....nie jednak nie napiszę, co by mnie publicznie nie spostponowano...

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Może być spalony jeszcze bardziej.... Niech tylko się wyjaśni pewien temat...

Tytuł:
obserwator
obserwator

wrocek50 pisze:
1. żeby konferencja miała sens, muszą być media, a tych niewątpliwie we Wrocławiu jest więcej (głupie, wiem, ale niech tam...);

Jakoś na chociażby mecze finałowe przyjeżdżały tabuny dziennikarzy z całej Polski i nie mięli kłopotu z dotarciem na imprezę, dlatego ten powód jako decydujący o tym samobóju zdecydowanie odrzucam...
wrocek50 pisze:
2. przygotowanie kibiców do informacji, że na Puchar Europy będą jeździć do Wrocka, a nie Liberca (eeee tam, jeszcze głupsze...);

Bardziej prawdopodobne, bo przecież de facto nikt oficjalnie nie potwierdził, że mamy zgodę na kolejny sezon korzystania z gościnności TipSportAreny... Ale nie, nie mogę uwierzyć, że Waśniewski mógłby nam TO zrobić...
wrocek50 pisze:
3....nie jednak nie napiszę, co by mnie publicznie nie spostponowano...

:| :-?

Nie rozumiem, co się dzieje w klubie... Miałam nadzieję, że teraz może być już tylko dobrze, a tu taki njus... Może jednak pomyłka, nitroo, napisz, że to pomyłka, bo jak babcię kocham zaraz mnie coś trafi :smt084

Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, 7:50 przez Azlo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Tabuny dziennikarzy z Polski na meczach finałowych??? Łącznie z telewizyjnymi Adromem i Jankesem było ich co najwyżej 10-ciu

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Też myślałem że w klubie wszystko będzie super.Mam nadzieje że faktycznie nitroo sie pomylił,ale niestety chyba nie :cry: :(

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2008, 19:54 przez fan turowa, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Mecze gramy w Libercu, nie we Wroclawiu. We Wroclawiu odbedzie sie konferencja prasowa z udzialem Spalding i SportTransfer. A przy okazji ktos dobrze wspomnial, ze tam jest wiecej dziennikarzy (o dziwo!).

Co do karnetow. Moze sie tak zdarzyc, ze Kopalnia i Elektrownia wykupia prawie wszystkie karnety i co wtedy? Po co niepotrzebnie robic nadzieje?

Tytuł:
obserwator
obserwator

wrocek50 pisze:
Tabuny dziennikarzy z Polski na meczach finałowych??? Łącznie z telewizyjnymi Adromem i Jankesem było ich co najwyżej 10-ciu

A to nie tabuny? ;) A poza tym było ich więcej, same Muzyczne Radio i PRW to cztery osoby, Adrom plus Jankes, to sześć, a był jeszcze e-basket, co najmniej czterech czy pięciu przedstawicieli prasy lokalnej, byli goście z Wyborczej, Przeglądu Sportowego, Słowa Sportowego, PAPu, Rzeczpospolitej etc, etc. Przeglądałam długą listę akredytacji (na dwie strony z podpisami oznaczającymi obecność dziennikarzy) zatem było ich za każdym razem na pewno więcej niż 10 czy nawet 20.

Nitroo - mam nadzieję, że nie odbierasz naszych uwag jako dotyczących twojej osoby. Krytykujemy decyzję klubu, a nie ciebie za dostarczenie informacji. To raz. A dwa - dobrze, konferencję niech sobie robią nawet na Kamczatce, ale mogliby nie robić farsy i zrobić normalną, chociażby skromną prezentację drużyny przed własnymi fanami w Zgorzelcu. W końcu dla kogo toczy się ten wózek? Ja rozumiem - sponsorzy, pieniądze, marketing - to wszystko jest potrzebne. Ale co z ludźmi, którzy utożsamiają się z tą drużyną, cały sezon ogórkowy czekają na taką prezentację, cieszą się jak dzieci, że wreszcie zbliża się wytęskniony początek sezonu, a tu ktoś robi sobie z nich takie jaja? To tak, jakby kibice Czarno-Zielonych w meczu Śląsk-Turów kibicowali wrocławskiej drużynie. Albo nie przychodzili na mecze Turowa, a jeździli na mecze Śląska do Wrocka. Ktoś odwraca porządek rzeczy, a tak się po prostu nie robi. Kibicom też należy się pamięć i szacunek ze strony klubu, to my jesteśmy głównymi odbiorcami produktu zwanego koszykówką i to do nas mają mają największy interes sponsorzy. A nie, qurcze, sztuka dla sztuki!

Ostatnio zmieniony 17 wrz 2008, 4:03 przez Azlo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

nitroo, pełniejsza wypowiedź w pierwszym poście pożądana.

A Spalding i SportTransfer to nasi sponsorzy, że trzeba się z nimi spotykać we Wrocku, czy tylko partnerzy handlowi?
A może nasze "koszyki" jadą do przymiarki?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

wrocek50 pisze:
A Spalding i SportTransfer to nasi sponsorzy, że trzeba się z nimi spotykać we Wrocku, czy tylko partnerzy handlowi?
A może nasze "koszyki" jadą do przymiarki?

Oni sa sponsorami/partnerami technicznymi, czy czyms w tym rodzaju. Tam ma sie odbyc spotkanie i tyle wiem. Wydaje mi sie, ze to spotkanei ma byc z prezentacja zespolu, a juz na pewno 17-stego z dziennikarzami w sali kinowej chyba.

Tytuł:
obserwator
obserwator

No dobra, a pomijając już całą tą konferencjo-prezentację wrocławską, czy aby Turów nie grał dzisiaj sparingu z Heliosem Domzale? Czy znowu coś mi się pokiełbasiło?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
No dobra, a pomijając już całą tą konferencjo-prezentację wrocławską, czy aby Turów nie grał dzisiaj sparingu z Heliosem Domzale? Czy znowu coś mi się pokiełbasiło?

Taaa. O 18:30, ale nic nie wiem.

We Wroclawiu jest prezentacja Spaldinga, ktory stal sie naszym sponsorem technicznym. Calosc jest organizowana pod katem mediow. Turow wezmie udzial w turnieju w Ostrowie i w drodze do Ostrowa Wlkp. zatrzyma sie we Wroclawiu, gdzie Spalding organizuje Streetball, wiec stad taki ruch. Otwarcie sezonu wraz z oficjalna prezentacja druzyny odbedzie sie w Zgorzelcu.

Tytuł:
gaduła
gaduła

nitroo pisze:
We Wroclawiu jest prezentacja Spaldinga, ktory stal sie naszym sponsorem technicznym. Calosc jest organizowana pod katem mediow. Turow wezmie udzial w turnieju w Ostrowie i w drodze do Ostrowa Wlkp. zatrzyma sie we Wroclawiu, gdzie Spalding organizuje Streetball, wiec stad taki ruch. Otwarcie sezonu wraz z oficjalna prezentacja druzyny odbedzie sie w Zgorzelcu.

Tak podejrzewałem. Trzeba było tak od razu . W Twoim pierwszym info chyba zbyt pochopnie uzyłes slowa "prezentacja zespolu" no i poszło :) Pare osób nie wytrzymało co wcale nie dziwi.
nitroo pisze:
Co do karnetow. Moze sie tak zdarzyc, ze Kopalnia i Elektrownia wykupia prawie wszystkie karnety i co wtedy?

od poniedziałku do srody w tych firmach bedą sprzedawane karnety i to w ilosci na poziomie ubiegłorocznym czyli ok. 600 razem a to chyba nie wszystkie ? :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.