Dzisiaj jest 18 lip 2025, 21:21

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

BossZgC pisze:
Turow Zgorzelec: Copeland (8), Radonjic (11), Daniels (7), Witka (9), Kitzinger (17), Bailey, Harris (16), Turek (11), Bochno (3), Townes (3), Strzelecki (3), Szymanski, Filipovski (3) .

musiało byc ciężko ze az Saso musiał wspomoc swoich zawodnikow ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Cytuj:
Filipovski (3).

A te 3 punkty Filipovskiego to na serio? :) :D Wiedziałam, że nasz coach bardzo się wczuwa w grę i może go poniosło :)

Krzywuss - wlewasz mi nadzieję do serca :D W takim razie prawdopodobnie, o ile moje szanowne współpracowniczki nie wpadną na pomysł ślęczenia po godzinach, to zdążę na czas.
[/quote]

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

saso pisze:
BossZgC pisze:
Turow Zgorzelec: Copeland (8), Radonjic (11), Daniels (7), Witka (9), Kitzinger (17), Bailey, Harris (16), Turek (11), Bochno (3), Townes (3), Strzelecki (3), Szymanski, Filipovski (3) .

musiało byc ciężko ze az Saso musiał wspomoc swoich zawodnikow ;)
zapewne to była pomyłka z mijilkovicem ;) tak jak myslałem Saso w tym roku zrobi z Iwa drugiego Logana ;D

Tytuł:
obserwator
obserwator

Z tego tekstu wynika, że zaskoczyliśmy Niemców żelazną defensywą. Ich trener uważa, że i tak 88 pktów w plecy z tak silną drużyną jak Turów Zgorzelec to żaden wstyd, poza tym pokazaliśmy im ich najsłabsze punkty, elementy, które muszą poprawić, a o to przecież w takiej grze kontrolnej chodziło. Kilkukrotnie udawało się Niemcom dojść nas na kilka punktów ale zawsze w szeregach Czarno-Zielonych znajdował się ktoś, kto skutecznie studził zapał przyjezdnych. Pierwsza połowa była dość wyrównana, do szatni Turów schodził prowadząc 5 pktami. W drugiej połowie zaczęliśmy od 7 pktów z rzędu nie tracąc przy tym żadnego (?), poraziliśmy gości twardą grą w obronie zwiększając przewagę do liczby dwucyfrowej. Próbę odrabiania strat przez Niemców powstrzymał Donald Copeland skutecznymi trafieniem za trzy punkty(?) - udowadniając, że każdy z członków polskiej ekipy jest zdolny do zdobywania punktów z dystansu. Na koniec trzeciej kwarty było 63 do 48 dla Zgorzelczan. Ostatnią kwartę zwyciężyliśmy 25 do 18 nawet pomimo tego, że Filipovski na parkiet wprowadził nasze głębokie rezerwy. I to tyle.
Najlepiej punktującym po stronie Turowa był o dziwo Kitzinger, który pod nieobecność Logana zdaje się odżywać na polu strzeleckim. Mam nadzieję, że mu tak zostanie i że będzie się dobrze sprawował także i w sezonie. Drugim punktującym był Harris, co mnie cieszy, bo głęboko wierzę, że Alex ma potencjał żeby stać się następną gwiazdą polskiej ligi i liderem rankingu punktowego. Troszkę mało punktów ze strony Miljkovicia/Filipovskiego :) a przecież ponoć on także ma być filarem strzeleckim Turowa. Wreszcie razi w oczy brak w składzie Roszyka, czyli wychodzi na to, że w dalszym ciągu boryka się z kontuzją.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Z Tego co sie dowiedziałem jeszcze to zbiórki:

Townes 11
Daniels 8
Harris 5

Asysty:
Copeland 7
Bailey 6
Townes 4
Kitzinger 4

najdłuzej grali:
Kitzinger 30 min
daniels 20 min
Copeland 20 min

pierwsza piatka jaka wyszła wygladala nastepujace :Bailey Kitzinger Harris Daniels Townes 1 zmiennikiem był copeland a nastepnie witka

najprawdopodobniej juniorem bedzie Szymański

pozdro ;)

Tytuł:
pismak
pismak

BossZgC pisze:
najprawdopodobniej juniorem bedzie Szymański

moglo by tak byc moze zrobil by sie naszym ricky rubio

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

napawaja optymizmem przed sezonem te statsy :]

Tytuł:
pismak
pismak

BossZgC a skad te staty masz?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

te 3 pkt powinny pojsc dla Szymanskiego a nie dla Strzeleckiego...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Tutaj artykulik z Gazety Wrocławskiej odnośnie tego sparingu i przyszłego obozu na Słowenii:
http://polskatimes.pl/gazetawroclawska/ ... ,id,t.html

Tytuł:
pismak
pismak

wpuscili pare osob na mecz??

[ Dodano: Nie Sie 24, 2008 8:01 pm ]
W spotkaniu nie wzięło udziału dwóch zawodników: Krzysztof Roszyk, który co prawda trenuje już z zespołem, ale po kontuzji nie był jeszcze na 100 procent gotowy do gry oraz narzekający na drobny uraz stawu skokowego Damir Miljković.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

NoBody pisze:
BossZgC a skad te staty masz?
Poprostu Wiem i jak bede wiedział cos jeszcze odrazu was poinformuje :smt111 :smt111 :smt111

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zobaczymy jak nasi chłopcy poradzą sobie na obozie na Słoweni 8)

Tytuł:
obserwator
obserwator

BossZgC pisze:
Poprostu Wiem i jak bede wiedział cos jeszcze odrazu was poinformuje

przydałoby się jakieś źródło, tak to każdy może coś powiedzieć, ja np widzałem m.jordana w tym sparingu ale był zasłaby i zagrał tylko poł minuty :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Azlo pisze:
Próbę odrabiania strat przez Niemców powstrzymał Donald Copeland skutecznymi trafieniem za trzy punkty(?) - udowadniając, że każdy z członków polskiej ekipy jest zdolny do zdobywania punktów z dystansu.

No prawie dokladnie. "Traumwandlerisch sicher aus der Distanz", czyli chodzilo o to, ze Cope jak i caly nasz team mieli bajeczna skutecznosc za trzy.

Cytuj:
W spotkaniu nie wzięło udziału dwóch zawodników: Krzysztof Roszyk, który co prawda trenuje już z zespołem, ale po kontuzji nie był jeszcze na 100 procent gotowy do gry oraz narzekający na drobny uraz stawu skokowego Damir Miljković.

Czyli Miljkovic jednak nie zagral ?? Czyli jednak Saso rzucil te jedna trojke. Pewnie brzuchem ;]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.