Dzisiaj jest 19 lip 2025, 2:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 185  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
gaduła
gaduła

gregor-85 pisze:
tak-Kelati podpisał z Malagą kontrakt, nie wiem czemu nie ma tego gdzies tam gdzie sprawdzacie, ale bedzie grał w Hiszpanii, teraz w Sierpniu jakos maja juz obóz bodajże na Słowenii

jeżeli tak podpisał jak maja miec obóz w Słowenii tzn. ze nie podpisał. W sierpniu Malaga nie ma żadnego obozu tylko badania i treningi zreszta przetłumaczyłem ;) juz strone Unicaji i tam jest wszystko :
unicaja
Szamo te tłumacznie to dla ciebie amigo ;) a przy okazji skoro mowa o przygotowaniach do sezonu to skoro możesz miec info z pierwszej reki to napisz jaki jest plan przygotowań Turowa do sezonu. Słyszałem tylko o wyjeździe na Słowenię pod koniec miesiaca a moze jakies sparingi czy cóś ??

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
Szamo te tłumacznie to dla ciebie amigo ;) a przy okazji skoro mowa o przygotowaniach do sezonu to skoro możesz miec info z pierwszej reki to napisz jaki jest plan przygotowań Turowa do sezonu. Słyszałem tylko o wyjeździe na Słowenię pod koniec miesiaca a moze jakies sparingi czy cóś ??

Saso nawet gdybym wiedział to od takich informacji są odpowiednie osoby, które mają je podawać, m.in. nitroo i oficjalna strona Klubowa. W każdym bądź razie nasi na Słowenię a dokładnie do Krajnskiej Gory wyjeżdżają 28 sierpnia b.r.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

http://www.unicajabaloncesto.com/plantilla.php tutaj jest 12 meczowa malagi na sezon 2008/2009 więc nie wiem jak to z tym tomkiem bedzie :-? czyżby sie nie łapał nawet na ławke ?

Tytuł:
gaduła
gaduła

szkoda ...bo tak sobie czytałem tą strone Unicaji i tam temat przygotowań do sezonu jest szczególowo opisany ...kiedy, gdzie z kim a u nas cisza ...no ale moza akurat w Turowie tak ma byc ...przeciez nie zawsze kibice muszą wszystko wiedzieć.

[ Dodano: Pią Sie 08, 2008 12:11 pm ]
Andrzej16 pisze:
tutaj jest 12 meczowa malagi na sezon 2008/2009 więc nie wiem jak to z tym tomkiem bedzie

tylko ze chca się pozbyc Chorwata Davora Kusa i maja z tym problem ...oczywiście chodzi o to samo jak w kazdym przypadku kiedy nie wiadomo o co chodzi ;)
W jego miejsce miał być Kelati . Tak wyczytałem na hiszpańskim interku.A może sie rozmyślili ? :roll:

Ostatnio zmieniony 08 sie 2008, 11:15 przez saso, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
szkoda ...bo tak sobie czytałem tą strone Unicaji i tam temat przygotowań do sezonu jest szczególowo opisany ...kiedy, gdzie z kim a u nas jak zwykle cisza ...no ale moza akurat w Turowie tak ma byc ...przeciez nie zawsze kibice muszą wszystko wiedzieć.

Saso przestań siać ferment, może po prostu nie ma dogadanych wszystkich sparingów więc jeszcze czekają w Klubie z taką informacją. Proszę pokaż mi ile Klubów polskiej ekstraklasy ma już dopięty plan przygotowań i sparingów przed następnym sezonem? I nie porównuj nas do takiej Unicaji, bo jest niezła przepaść pomiędzy Polską, a Hiszpanią.

Tytuł:
gaduła
gaduła

szamo pisze:
przestań siać ferment

niby dlaczego forum to nie PAP.
szamo pisze:
I nie porównuj nas do takiej Unicaji,

:lol: to nie jest porównywanie klubów ... a zreszta skoro wielu tu piszacych widziało nas na serio w Eurolidze więc dlaczego nie spróbować porównań ? ;)
Po prostu czytałem sobie ich strone i pomyslałem że szkoda że u nas jeszcze nic nie wiadomo a moze gdzies pisalo tylko przeoczyłem a ty zaraz " siejesz ferment" itd ...jak to mówia : wyluzuj :grin:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

saso pisze:
przeciez nie zawsze kibice muszą wszystko wiedzieć.

o to mi chodziło, jako o sianie fermentu... kibice dowiedzą się wszystkiego w swoim czasie, a dokładniej jak wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.

Tytuł:
gaduła
gaduła

szamo pisze:
Proszę pokaż mi ile Klubów polskiej ekstraklasy ma już dopięty plan przygotowań i sparingów przed następnym sezonem?

Prosisz wiec Ci pokazuje :P tylko w jednym tekscie masz opisany bardziej lub mniej szczegółowy plan przygotowań 4 zespołów z Pomorza plan przygotowań
a tu jeszcze plany Politechniki, Kotwicy i Anwilu :
http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... gotowania/
http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... gotowania/
http://www.sportowefakty.pl/kosz/2008/0 ... trzy-lata/
wystarczy chyba :)

[ Dodano: Pią Sie 08, 2008 2:04 pm ]
Temat Kelatiego w Maladze troche sie skomplikował dzisiaj ukazał sie taki
news
Po googlowskim przetłumaczeniu z hiszpańskiego na polski i osobistym z polskiego na polski ;) wnioskuje że Kelati ma juz od dawna uzgodniony kontrakt ale sprawe komplikuje spór Malagi i Cibony o Davora Kusa. Zawodnik chce grac w Cibonie i oni też go chcą . Unicaja żąda 500 tys. euro , Cibona daje 300 . Póki sie nie dogadają nie podpisza z Kelatim bo właśnie on miałby zastapić Kusa na jego pozycji czyli pogrywał by również na 2-ce !! tego oczekuje od niego nowy trener

Tytuł:
obserwator
obserwator

Znajomy z Chorwacji mówi, że Kus ma niebawem podpisać z Ciboną.

Tytuł:
obserwator
obserwator

To się Tomek naczeka na swój kontrakt. Mam nadzieję, że usłyszymy o nim jeszcze wiele dobrego.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Turek w wywiadzie na oficjalnej stronie Turowa mówił coś, że Turów jest na 15. miejscu w rankingu eurobasket.com
Co to za ranking jest i gdzie go można zobaczyć? Na stronie eurobasketu nic takiego nie widziałem

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

master_pl pisze:
Turek w wywiadzie na oficjalnej stronie Turowa mówił coś, że Turów jest na 15. miejscu w rankingu eurobasket.com
Co to za ranking jest i gdzie go można zobaczyć? Na stronie eurobasketu nic takiego nie widziałem

http://www.eurobasket.com/ranking.asp tutaj masz podany ranking ;) Turów jest na 48 pozycji ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dzięki, widzę że jesteśmy najlepszą polską drużyną:D

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Dokładnie ;) wyprzedziliśmy Prokom który ma juz za sobą nawet wystepy w eurolidze ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

SeveNSinS pisze:
master_pl pisze:

http://www.eurobasket.com/ranking.asp tutaj masz podany ranking ;) Turów jest na 48 pozycji ;)

Ktoś mu pokazał jakąś "lewą" stronę - co zaowocowało podpisaniem kontraktu z nami :D

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 185  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.