Teraz tak patrząc, analizując i gdybając powiem, że skład mamy NIEZŁY!
Nikt nie może siedzieć na ławie - rotacja jest jak najbardziej wskazana - zawodnicy o zbliżonym potencjale i umiejętnościach, wiele meczy w PLK i Eurocup. Casus Nany nie moze się powtórzyć.
nitroo pisze:
na pewno nie Turek, ktorego tak wysylacie, bo nie jest tego wart. On jeszcze Was/nas - mam nadzieje - zadziwi.
Wiele osób w niego wątpi i z lekka wiesza na nim psy, ale coś czuję, ze będziemy mieli z niego niezły pożytek
fan turowa pisze:
Szymański dla mnie jeszcze za młody jest.
Uwzględniając skalę i talent, to taki
Ricky Rubio debiutował w lidze hiszpańskiej w wieku 14 lat, w wieku 16 lat w Eurolidze, a rok później został uznany trzecim najlepszym zawodnikiem ligi hiszpańskiej (najsilniejszej w Europie) ! Jak jest talent to trzeba go szlifować i kształtować, a nie stosować jakieś idiotyczne charakterystyczne dla polskiego sportu granice wiekowe. Sebastian musi dostawać minuty w lidze! Pomimo, że ze względu na szkołę nie będzie uczestniczył we wszystkich treningach.
Azlo pisze:
Ktoś pisał, że zakontraktowano Gorana
Gor
jana
Azlo pisze:
Cytuj:
Co do rapu, to uważam, że jest to specyficzna muzyka dla określonej grupy ludzi. Nie mówię, że nie lubię, ale nie słucham non stop [śmiech].
Już go lubię

Tak w nawiązaniu do tych słów Harrisa, to zauważyłem, że Saso dużą wagę przywiązał do charakterów zawodników. Harris jest po katolickiej szkole średniej, po filmikach i wypowiedziach widać, że ma ułożone w głowie, a nie jest młodym gniewnym "gangsta paradise", podobnie Turek i Townes. Choć z drugiej strony nie wiadomo co komu w głowie siedzi, to jednak nie spodziewam się u nas takiego agresora jak np. Okafor