Żeby tylko nie było tak, że pod koszami super, a obwód leży i kwiczy dla odmiany
Alex - niestety, nie potrafię się zarejestrować na stronie, którą wskazałeś. Albo jestem jakaś nie teges, albo moja angielszczyzna jest całkowicie bezużyteczna...
A co do Krzysztofa Roszyka ja też wielokrotnie używam i będę używać w stosunku do tego zawodnika zdrobnienia "Krzysiu" czy też "Krzysiek", dla podkreślenia swojej sympatii dla niego. Nie sądzę, żeby czuł się przez to mniej męski czy szanowany. A że ma chłop 30 na karku, to i co z tego? Ja też mam tyle i jakoś nie przeszkadza mi, jak ktoś zdrabnia moje imię.
A na poważnie to podsumujmy, jaką to ekipę zmontował Sasiu Filipovski z Bobankiem Mitevem
PG Bryan Bailey /Donald Copeland
SG Damir Miljković/ Iwo Kitzinger/ /Bartosz Bochno
SF Alexander Harris /Krzysztof Roszyk /Gorjan Radonjić
PF Robert Witka / Chris Daniels/ Mateusz Jarmakowicz
C Darian Townes/John Turek
A więc mamy szczęśliwą 13 tkę jeśli nie liczyć juniorów Strzeleckiego i Szymańskiego.
Jeśli w meczach ligowych w protokole znajdą się dwaj juniorzy, to najpewniej ktoś z seniorów posiedzi sobie na trybunach w charakterze widza. Mam nadzieję, że nikt z zatrudnionych zawodników nie uzyska dożywotniego przydziału, a ofiara protokołu znajdzie się poza nim na podstawie przemyślanej decyzji.
Poproszę teraz o jakieś wnioski, podsumowania składu, wasze odczucia i przemyślenia. Przypominam, że w dalszym ciągu jest to temat luźny, każdy ma prawo wyrazić swoje wątpliwości albo hurra-optymizm.